Arama sonuçları

1. Sabahattin ÖZLÜ

EKO66 | Broşür

@Mustafa Turan @Bahattin @Fatih Coşkun Hepiniz sağolun... Yorumlarınız için teker teker teşekkür ederim ...
  2. Sabahattin ÖZLÜ

Charlie Chaplin / Komedya yetim kaldı...

Çok hoşuma gitti. Güzel çalışma olmuş... Ellerinize sağlık....
  3. Sabahattin ÖZLÜ

EKO66 | Broşür

@Dilek Doğrusöz Değerli Yorumunuz için bende teşekkür ederim...
  4. Sabahattin ÖZLÜ

EKO66 | Broşür

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : EKO66 Work: Broshure Number :3000
  5. Sabahattin ÖZLÜ

Yetenek sınavı ile üniversiteye öğrenci alımı.

@farukcagla Öncelikle Selamlar Faruk Bey. Soruduğunuz soruları teker teker açıklık getirmeye çalışacağım... 1-"Bu gibi eğitim yerleri" dediğiniz eğitim yerleri nereleridir? Eğitim Fakülteleri ve Güzel Sanatlar Fakülteleridir... 2.-"Gereken önemin verilmesi ve desteğin sağlanması"...
  6. Sabahattin ÖZLÜ

Yetenek sınavı ile üniversiteye öğrenci alımı.

@ece s. kaya Tebrik ederim sizi çok önemli sorunlara deyinmişssiniz... Bu ve bunlar gibi bir çok sorunlar mevcut sistemde ... Daha fazla geç olmadan düzeltilmesi gerek ... Bu gibi eğitim yerlerine gereken önemin ve desteğin sağlanması kanaatindeyim...
  7. Sabahattin ÖZLÜ

E G O | Tipografi

@Dilek Doğrusöz Bu söyledikleriniz İltifat olarak kabul ediyorum izninizle. Bende Teşekkür ederim ilginiz ve beğenileriniz için...
  8. Sabahattin ÖZLÜ

A i d s | H i v

Yorum yapan baya kişi olmuş... Takip edemedim konuyu.Gözümden kaçmış. Kusura bakmayın... Değerli yorumlarınız ve düşüncelerİnizi paylaştığınız için hepinize tek tek teşekkürü borç bilirim...
  9. Sabahattin ÖZLÜ

Köşk Restaurant - Broşür

@Dilek Doğrusöz Beğeniniz ve yorumunuz için bende teşekkür ederim...
  10. Sabahattin ÖZLÜ

Köşk Restaurant - Broşür

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : Kosk Restaurant Work : Broshure Number : 5000
  11. Sabahattin ÖZLÜ

A i d s | H i v

1 Aralık Dünya AIDS Günü için serbest olarak çalıştığım sosyal mesaj içerikli afiş...
  12. Sabahattin ÖZLÜ

E G O | Tipografi

@cengiz kaçar Teşekkür ederim ...
  13. Sabahattin ÖZLÜ

E G O | Tipografi

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Subject : EGO
  14. Sabahattin ÖZLÜ

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

Yani böyle gibi ... Peki gösterdin mi müşteriye... Onun seçimi hangisi veya hangileri arasında gidip geliyor? Hem ne kadar çok __A d a p a z a r l ı__ var mış burada :confused:... Şaşırdım Doğrusu...:eek:
  15. Sabahattin ÖZLÜ

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

Üçüncü(3.) hoş gibi... Çekiciliği var biraz. O da sadeliğinden olsa gerek benim için... Ama yetersiz üzerinde çalışarak daha da hoş ve güzel işler çıkabilir... Ellerine sağlık...
  16. Sabahattin ÖZLÜ

şeker şekerleme çikolata :)

Teşekkürler... İşe yarar güzel resimler var.
  17. Sabahattin ÖZLÜ

İstek : Bayramlık Şeker Resimleri

Selamlar herkese... Elinde bayramlık şeker resimleri olan var mı? Paylaşabilir misiniz? Malum önümüz bayram ... İhtiyacımız olacak ... Şimdiden teşekkür ederim...
  18. Sabahattin ÖZLÜ

*Özada Broşür v2

@feriko Sunumum görsel biçime güzel olması için, 3d Box Maker + PhotoShop programlarının yardımıyla yapıyorum...
  19. Sabahattin ÖZLÜ

Sound Of Istanbul v1

@Arzu Uluırmak @Abdullah Şahin @Hakan KALMIŞ Yorumlarınız ve Düşünceleriniz için herkese tek tek teşekkür ederim ...
  20. Sabahattin ÖZLÜ

Flash Site Editleme

@Busse Çok teşekkür ederim... İşime yarıyacak bilgiler var... Flas site editleme hakkında ki Merak ettiğim soruların cevaplarını almaya başladım bile... Tekrar teşekkürler..
Yukarı Alt