@nihalkocan
Selamlar sizede...
Cep kısımı 2 şekilde yapılabilir...
1. Çalışma basıldıkta sonra kesilmiş hazır cepler ayrıyetten yapıştırılır...
2. Kalıbını Tasarımını cep ile birlikte yaparsın.Hemen kırım yerinden katlanıp yine yapıştırılır. çalışmayla bütün olur... [Bu işlemde biraz...
@tolgacetin72
Aman Tolga Bey sağlığın şakası olmaz...Kendinize dikkat edin... Allah kolaylık versin.Zor günler yaşamışsınız. Size bol sıhhatli, mutlu günler dilerim.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim Melih Bey ...
Tasarım o gün ki ruh halimden çıkan bir çalışmadır...(Karamsar olduğum günlerden biriydi)..
Tasarımın konsepti Pesimist bir ruh halini anlatıyor..Alt benlik ile dış dünya arasında denge unsurunu ön plana çıkarmaya çalıştım...
Bazı...
Teşekkür ederim değerli yorumuz için Tolga Bey... Sözler bana ait değil. Alıntı.
Ölmüş, dirilmiş ? İsterseniz biraz daha konuyu acabilirsiniz... Merakımı mazur görün...
Tebrik ederim sizi Abdullah bey... Allah sağlıklı ve merhametli bir evlat nasip etsin. Analı babalı büyütsün...
Ece : Kraliçe, Güzel ve zarafetli olan...
Çok hoş anlamı var ve cok güzel isim ... Kızınızında bu ismi özenle taşıyacağından şüphem yok... : )
@Arzu Uluırmak
Selamlar...
1.Ürünler sahnede asılı kalmış diyorsunuz... Sahneyi 2' ye böldüm fark ettiyseniz..Kapalı alandaki nesne arka tarafta ve küçük. Diğeri ile aynı persfekte...Gölgelerin ve ışıkların acılarına bakın...
2.Hani öyle bi anlar olur (o anlar hiç bitmedi benim için)...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.