Arama sonuçları

1. Sabahattin ÖZLÜ

Flash Site Editleme

Herkese Selamlar... Flash Galeri / Site editleme hakkında resimli veya video anlatımlı bilgi vericek arkadaşlar var mı acaba?
  2. Sabahattin ÖZLÜ

konser emre aydına yapmış olduğum afiş

Diyorum bu sponsorlar nereden tanıdık geliyor... :D :D :D Konserde bizzat oradaydım...
  3. Sabahattin ÖZLÜ

*Ölmez Çelik - Cepli Dosya Çalışması

@By_Design_Omer Yorumun için teşekkür ederim ... By_Design_Omer :)
  4. Sabahattin ÖZLÜ

Sound Of Istanbul v1

@Burak Teşekkür ederim... @eminecik Teşekkürler... T-shirt Basıldı. Basılmaya da devam ediyor... Her yerde rastlayabilirsiniz...
  5. Sabahattin ÖZLÜ

Sound Of Istanbul v1

Graphic Design : Sabahattin ÖZLÜ Company : Pislick Wear Work : T-Shirt
  6. Sabahattin ÖZLÜ

Günün Sözü

Ne aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz...
  7. Sabahattin ÖZLÜ

*Ölmez Çelik - Cepli Dosya Çalışması

@nihalkocan Selamlar sizede... Cep kısımı 2 şekilde yapılabilir... 1. Çalışma basıldıkta sonra kesilmiş hazır cepler ayrıyetten yapıştırılır... 2. Kalıbını Tasarımını cep ile birlikte yaparsın.Hemen kırım yerinden katlanıp yine yapıştırılır. çalışmayla bütün olur... [Bu işlemde biraz...
  8. Sabahattin ÖZLÜ

Ego

@tolgacetin72 Aman Tolga Bey sağlığın şakası olmaz...Kendinize dikkat edin... Allah kolaylık versin.Zor günler yaşamışsınız. Size bol sıhhatli, mutlu günler dilerim.
  9. Sabahattin ÖZLÜ

Ego

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim Melih Bey ... Tasarım o gün ki ruh halimden çıkan bir çalışmadır...(Karamsar olduğum günlerden biriydi).. Tasarımın konsepti Pesimist bir ruh halini anlatıyor..Alt benlik ile dış dünya arasında denge unsurunu ön plana çıkarmaya çalıştım... Bazı...
  10. Sabahattin ÖZLÜ

Ego

Teşekkür ederim değerli yorumuz için Tolga Bey... Sözler bana ait değil. Alıntı. Ölmüş, dirilmiş ? İsterseniz biraz daha konuyu acabilirsiniz... Merakımı mazur görün...
  11. Sabahattin ÖZLÜ

Ego

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Subject : EGO
  12. Sabahattin ÖZLÜ

*Özada Broşür v2

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : Özada Work: Brochure Number :2000
  13. Sabahattin ÖZLÜ

Günün Sözü

@dream Çok doğru bi söz ... şu anda bu durumu yaşamaktayım.... "Bir Mucize Bekliyorsan, Gerçektende İhtiyacın Olmalı..."
  14. Sabahattin ÖZLÜ

Elif'in diğer ismi ne olsun ?

Ece Ece Ece Ece Ece Ece Ece Ece Ece Ece ))))))) Şansımızı zorlayalımda Tezahürat Yapalım Ece ismi için... Belki Abdullah Bey bizim sesimizi duyar..;)
  15. Sabahattin ÖZLÜ

*Özada Broşür v1

@Abdullah Şahin Estağfurullah Abdullah bey... Teşekkürler ederim ... Yorumlarınızı devamını dilerim ...
  16. Sabahattin ÖZLÜ

Elif'in diğer ismi ne olsun ?

Tebrik ederim sizi Abdullah bey... Allah sağlıklı ve merhametli bir evlat nasip etsin. Analı babalı büyütsün... Ece : Kraliçe, Güzel ve zarafetli olan... Çok hoş anlamı var ve cok güzel isim ... Kızınızında bu ismi özenle taşıyacağından şüphem yok... : )
  17. Sabahattin ÖZLÜ

*Köksal Tarım Aletleri - Defter

@Arzu Uluırmak Selamlar... 1.Ürünler sahnede asılı kalmış diyorsunuz... Sahneyi 2' ye böldüm fark ettiyseniz..Kapalı alandaki nesne arka tarafta ve küçük. Diğeri ile aynı persfekte...Gölgelerin ve ışıkların acılarına bakın... 2.Hani öyle bi anlar olur (o anlar hiç bitmedi benim için)...
  18. Sabahattin ÖZLÜ

@Serkan Baysal Tekrardan teşekkürler....
  19. Sabahattin ÖZLÜ

*Özada Broşür v1

Teşekkür ederim Serkan Bey...
  20. Sabahattin ÖZLÜ

Graphic Dizayn : Sabahattin ÖZLÜ Company : Köksal Tarım Aletleri Work : NoteBook Number : 1000
Yukarı Alt