Selamlar... Çalışmalar çok güzeller.. Çok hoşuma gitti... Ellerinize sağlık... Devamını bekleriz...
Yalnız sizden bir ricam olacak... Bu yaptıklarınızdan birisini, adım adım detaylı bir şekilde ders olarak verirseniz sevinirim... Bu konuda takıldığımız noktaları derslerinizden çözebiliriz veya...
Selamlar... Hoş bi çalışma ancak; Tipografik yönden eksik ve hatalı yerleri var.
Göze batsın, vurucu olsun diye yapmış olduğunuz hatalar.
İyi çalışmalar...
@Buse Türüdü
@Abdullah Şahin
Bu yöntemleri uygularak Bilgisayarınızda hissedilir derecede iyi bir performans sağlarsınız...
Yorumlarınız için Teşekkürler Buse Hanım ve Abdullah Bey.
@Tuncay TÜRK
Yani bende avatara göre yorumlamadım Tuncay.. Direk yukarıdaki logo ile analiz yaptım...Farklılıkları aktardım.
Başlıkta deseydin Ömer Yıldız' ın avatarına göre logo yaptım :) Ozaman olurdu işte :)
Bu aşağıdaki linkte de Grafikerler.org un logoları var... İndirip İnceleme...
Selamlar Tuncay arkadaşım... Zaman ve emek harcamışsın ellerine sağlık.
Ama bi kaç yanlışlıklar gördüm. Yani sol alt köşedeki kırmızı paydanın rengi magente olacak.
Hilal şeklindeki gri çizgi ise beyaz olacak.
G harfide biraz ufak kalmış.
Şimdilik benim görebildiklerim bunlar...
Selamlar Öncelikle... Çalışma için emek harcamışsın, ellerine sağlık ama eklemek istediğin bir kaç birşeyler var.
İlk olarak çalışmayı çok büyük yüklemişsin. Buna hiç gerek yok. Boyutunu küçültsen iyi olur.
charlize theron imajı ise çok büyük olduğu için bayağı bir bozulmuş.
Biyografi...
@Buse Türüdü
@Emine Şahin
@Alper Yediyıldız
@Dilek Doğrusöz
Düşündüğünüz için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..Çok mutlu ettiniz beni...
Hep beraber nice sağlık, mutlu ve huzurlu yıllara...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.