Arama sonuçları

1. Sabahattin ÖZLÜ

boyamalarım

Selamlar... Çalışmalar çok güzeller.. Çok hoşuma gitti... Ellerinize sağlık... Devamını bekleriz... Yalnız sizden bir ricam olacak... Bu yaptıklarınızdan birisini, adım adım detaylı bir şekilde ders olarak verirseniz sevinirim... Bu konuda takıldığımız noktaları derslerinizden çözebiliriz veya...
  2. Sabahattin ÖZLÜ

Kingo Disco ( diskoya gidiyoruz...)

@Fatih Coşkun Eyv. Fatih Bey... Beğeniniz için teşekkür ederim...
  3. Sabahattin ÖZLÜ

@Yaşar Karadeniz Selamlar Yaşar Bey... Evet! Afiş tasarımı bana ait.
  4. Sabahattin ÖZLÜ

Organizatör: Sabahattin ÖZLÜ Tür: Geziler - Grup Gezisi Başlangıç: 30 Mayıs 2009 Cumartesi, 20:00 Bitiş: 31 Mayıs 2009 Pazar, 08:00 Yer: Adapazarı/Sakarya E-posta: kingo-disco@live.com f.b. : http://www.facebook.com/event.php?eid=99544756192 25 TL Kontenjan; 50 Kişi ile...
  5. Sabahattin ÖZLÜ

Yavru Köpekler

Rica etsem! Linkleri yenileyebilir misiniz ?
  6. Sabahattin ÖZLÜ

bir billboard çalışması

Selamlar... Hoş bi çalışma ancak; Tipografik yönden eksik ve hatalı yerleri var. Göze batsın, vurucu olsun diye yapmış olduğunuz hatalar. İyi çalışmalar...
  7. Sabahattin ÖZLÜ

Bilgisayarınızın Performansını Arttırın!

Eyv. Fatih Bey. Yorumunuz için bende teşekkürlerimi sunarım...
  8. Sabahattin ÖZLÜ

@Buse Türüdü @Abdullah Şahin Bu yöntemleri uygularak Bilgisayarınızda hissedilir derecede iyi bir performans sağlarsınız... Yorumlarınız için Teşekkürler Buse Hanım ve Abdullah Bey.
  9. Sabahattin ÖZLÜ

1.Açılıştaki önemsiz programları kapatın... Başlat/Çalıştır' a msconfig yazın... Karşınıza gelen ekranda "Başlatma" seçeneğine gelin... Kutucuklarını hepsini seçimsiz hale getirin. ( Önemli programlarınız örn; Virüs programını ve size özel programlarınızı kutucucuğunu seçili hale...
  10. Sabahattin ÖZLÜ

Düşünceli - Üzgün İnsanlar

Teşekkürler... Paylaşımların devamını bekliyoruz...
  11. Sabahattin ÖZLÜ

Kara Tahta (Okul Tahtası)

Teşekkürler... Güzel paylaşım...
  12. Sabahattin ÖZLÜ

Grafikerler.Org Logo

@Tuncay TÜRK Yani bende avatara göre yorumlamadım Tuncay.. Direk yukarıdaki logo ile analiz yaptım...Farklılıkları aktardım. Başlıkta deseydin Ömer Yıldız' ın avatarına göre logo yaptım :) Ozaman olurdu işte :) Bu aşağıdaki linkte de Grafikerler.org un logoları var... İndirip İnceleme...
  13. Sabahattin ÖZLÜ

Grafikerler.Org Logo

Selamlar Tuncay arkadaşım... Zaman ve emek harcamışsın ellerine sağlık. Ama bi kaç yanlışlıklar gördüm. Yani sol alt köşedeki kırmızı paydanın rengi magente olacak. Hilal şeklindeki gri çizgi ise beyaz olacak. G harfide biraz ufak kalmış. Şimdilik benim görebildiklerim bunlar...
  14. Sabahattin ÖZLÜ

charlize theron

Selamlar Öncelikle... Çalışma için emek harcamışsın, ellerine sağlık ama eklemek istediğin bir kaç birşeyler var. İlk olarak çalışmayı çok büyük yüklemişsin. Buna hiç gerek yok. Boyutunu küçültsen iyi olur. charlize theron imajı ise çok büyük olduğu için bayağı bir bozulmuş. Biyografi...
  15. Sabahattin ÖZLÜ

portfolyomdan bazı örnekler

Ellerinize sağlık Ömer Faruk bey...Tipografi alanında hoş tasarımlar olmuş... Çalışmalarınızın devamını dilerim...
  16. Sabahattin ÖZLÜ

Şu an Dinlediğin Şarkının En Güzel Cümlesi

İyisin, hoşsun, bir yokuşsun; har bi den baya bi boşsun... Şarkıya türküye lanet olsun... Anlayamadın ya .... *Duman - Dibine Kadar.
  17. Sabahattin ÖZLÜ

"backround" resimleri

@Burak Küçükparmaksız Linkimiz yenilenmiştir... http://rapidshare.de/files/46211063/backgrounds.rar.html
  18. Sabahattin ÖZLÜ

Doğum Günün Kutlu Olsun

@Buse Türüdü @Emine Şahin @Alper Yediyıldız @Dilek Doğrusöz Düşündüğünüz için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..Çok mutlu ettiniz beni... Hep beraber nice sağlık, mutlu ve huzurlu yıllara...
  19. Sabahattin ÖZLÜ

en güzel masaüstü?

@Harun TURAN offf offf zevkine çok düşkünsün bakıyorumda.. çok güzel yani angeline :p ... :D :D
Yukarı Alt