Arama sonuçları

1. Sabahattin ÖZLÜ

Duşakabin ve Küvet Fotoğrafları

Çok iyi oldu bu stoklar... teşekkür ederiz... böyle, buna benzer yararlı işleri paylasımların devamını bekliyoruz... Teşekkürler...
  2. Sabahattin ÖZLÜ

A i d s | H i v

@Gökhan Ayvaz Öncelikle ellerinize sağlık... Ayrıca sosyal mesaj vermeye çalıştığınız için tebrik ederim.. Gökhan bey çalışmanızı değerlendirecek olursam... Tipografi açısından bir çok eksik yanı var... İmajı değişik varyasyonlarda tipografi aracılığıyla bütünleştirebilirsiniz... Sanırım...
  3. Sabahattin ÖZLÜ

"lee" reklam

Çok sağlam çalışmalar ve yaratıcı fikirler... Teşekkürler paylaştığınız için ....
  4. Sabahattin ÖZLÜ

A i d s | H i v

@Fatih Sayar Biraz geç oldu, kusura bakmayın ... Sizede teşekkür ederim Fatih Bey...
  5. Sabahattin ÖZLÜ

Sakarya Üniversitesi ADOBE CS4 Semineri 03 Mart 2009

Çok teşekkür ederim bu haber için... süper oldu ... bu hafta staj dolayısıyla kampüsteyim.. Çok iyi oldu.. valla billa çok sevindim inan ki :d :d... Gelicek arkadaşlar varsa beraber olabiliriz....
  6. Sabahattin ÖZLÜ

çok sevdigim karakalem manzara resmim

Tekrardan ellerinize sağlık hoş bir çalışma... Derin olarak güzel... Ben öteki arkadaşlara katılmıyorum kusura bakmayın çünkü daha da güzel olabilirdi detalar açısından. Sizin daha güzel ve profesyonel çizimlere imza atacağınız kanaatindayim..
  7. Sabahattin ÖZLÜ

canlı portre çalışmam

Halit bey ellerinize sağlık... Öncelikle bir şeye deyineyim benim el beceri yeteğim yoktur... Fakat gözüme çarpan bir kaç şeyi size söyleyebilirim... Prespektif olarak iyi... İnsanın üstündeki nesneleri güzel çizmişsiniz... Ama yüz tarafının hatları belirgin değil ve biraz soluk, basit...
  8. Sabahattin ÖZLÜ

İstek : 1oo'lük Kartvizit Kutusu

İstek : 1oo'lük Kartvizit Kutusu kesim çizgili olarak tasarımı gerekli... Elimdeki ölçüleri kaybettim ve elimde de örnek kutu kalmadıgı içi tam ölçü veremedim... Elinizde varsa paylaşabilirmisiniz ....
  9. Sabahattin ÖZLÜ

"backround" resimleri

Çok güzel paylaşım... Teşekkürler Dilek hanım...
  10. Sabahattin ÖZLÜ

2. İstanbul buluşma Fotoğrafları.

Güzel bi gündü gerçekten, ortam baya sıcaktı, hoş sohbetler ettik. Siz bana baksanıza fredy kruger:cool: gibiyim, kazağınıda giymişim bi bıçaklarım eksik...:D
  11. Sabahattin ÖZLÜ

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

Egoist:rolleyes:, mazoist:cool: ve nevrotik:mad:...
  12. Sabahattin ÖZLÜ

Hukuk kitap kapağı:D

@efsunlu_kizz (+10) Size katılıyorum...Demek istediklerimi çok güzel izah etmişsin... Tebrik ederim... Eklemek istediğim bi kaç bişi daha var. *Teraziyi 2'ye bölmeniz iyi olmamış. *Tasarımda Hukuk adına bi kompozisyon göremedim. Bir bütünlük yok bu konuda. *Tipografide sorunlar var. Tekrar...
  13. Sabahattin ÖZLÜ

yeni çalışmam (A5)

İmajlarda, renklerde, vektorellerde, tipografide, mizampajda bir çok yerde sorunlar ve hatalar mevcut... Ben sizden daha iyi birşeyler bekliyordum acıkcası... İyi çalışmalar...
  14. Sabahattin ÖZLÜ

DvD kapak tasarımı

True Crime oyunu ve Scarface filminin tasarımlarına çok benziyor.. Ayrıca Adamdaki gölgeyi kaldırsan daha iyi olur... Tasarımın Tipografisini baştan aşağı değiştirmen gerek... Arkada ki vektorel binalar bu tasarıma gitmemiş. Çalışmanın beyaz tarafındaki büyüttüğün Mühür gibi bişi abartılı...
  15. Sabahattin ÖZLÜ

Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo

Aman Allahımmm.. Bu bir şaheser ... Şu Fırça darbelerine bakın.. Bakın bakın şu renklerdeki uyuma bakın... Şu geçişler ve tipografi süper... siz göremiyor musunuz bu arkadaş daki sanat potansiyelini... İnanamıyorum size... O gerçek bi sanatçı... :D :p Mehmet bey siz arkdaşlara aldırmayın .. :D...
  16. Sabahattin ÖZLÜ

"Şahin Makina" için logo çalışması

Dilek hanım... Sunumunuz da tasarımınızda gayet güzel olmuş.. ellerinize sağlık...
  17. Sabahattin ÖZLÜ

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

Selamlar organizasyon tarihi isabet olmuş... İnş. yeride güzel olur.. 2. İstanbul Buluşmasına ben geleceğim...
  18. Sabahattin ÖZLÜ

Sayın Adminim...

@Serkan Baysal Serkan bey katılıyorum size ... Ama artık tatile de girdik.(Final stresinden kurtulmuşken) Bir organizasyon yapılıp, buluşma günü düzenlense çok iyi olur.
  19. Sabahattin ÖZLÜ

EKO66 | Broşür

@emine okuyan Sizede teşekkür ederim yorumunuz ve beğeniniz için.... @ufuk DEMİRCİ Selamlar öncelikle... Sizi anlıyorum... (Sakarya daki Eko66 firması iyi iş yapıyor. Memnun kalanlarda var diyorlar. ) Yanlış anlamayın benim Cihazı savunacak gibi bi lüksüm yok. Doğru olabilir dedikleriniz...
  20. Sabahattin ÖZLÜ

Karma çizimlerim -1-

Bi kaç kere görüp incelemiştim bu konuyu ama yorum yazma fırsatım olmamıstı ... Ellerine sağlık ... Çok güzel çalışmaların var... .. Hayal gucunu iyi kullanıyosun tebrik ederim ...Devamını bekliyoruz.
Yukarı Alt