Arama sonuçları

1. Ozgul

Hangi Programı Kullanmalıyım??

Sayın smyhprk; mesleğinizi merak etmemin sebebi, yapacağınız işteki (katalog) yeterlilik sebebi idi. Burada katalog diyor olabilirsiniz fakat yapmak istediğiniz bir broşür de olabilir. Bu durumda sadece vektör tabanlı bir program bile işinizi görebilir. Bu işi bilmeden yapılan yüzlerce tasarım...
  2. Ozgul

Hangi Programı Kullanmalıyım??

1 haftadan bile daha az bir süre var ve siz anladığım kadarıyla yalnızca yarım yamalak photoshop bilginizle bir katalog yapmaya çalışacaksınız. İşinizi kaybetmenizi tabi ki istemeyiz fakat Tuncer Bey'in anlattığı süreç ne yazık ki 1 haftalık değil aylar hatta yıllar alabilecek bir süreç...
  3. Ozgul

İçini Dök!

Hiçbir şeyden memnun olmayan insanlar var ya, hani her şeyde ama istisnasız her şeyde şikayet edecek bir şeyler bulurlar... İyi ki varlar diyorum, iyi ki varlar da onlar sayesinde bu dünyanın bu kadar yaşanılmaz bir yer olmadığını görebiliyorum. İyi ki varsınız, sayenizde hayattan, sizin...
  4. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Turgut Özakman'ı da kaybettik..:(
  5. Ozgul

Sevdiğimiz Sözler

Ölüm olmasaydı eğer hayat bu kadar anlamlı olur muydu?
  6. Ozgul

Keske... (?)

Az önce aynı lafı çok sevdiğim birine daha dedim. Hayatımıza kim çıkıyorsa ya da her ne yaşıyor isek, bize bir şeyleri öğretmek için ya da farkettirmek içindir. O yüzden onlardan alacağınızı artık alın ve serbest bırakın da gitsinler. Yolu tıkayan belki de sizin onlara bağlılığınız. Ne alaka ben...
  7. Ozgul

Gözlüklü Bayan Görselleri (İstek)

İkinize de çok teşekkür ediyorum.:)
  8. Ozgul

Şevval Oto Yıkama Logo ..!

Alttaki yazıda "de" bağlacını ayrı yazmalısınız. Ayrıca Oto Kuaför yazısının kontürü ne kadar fazla. Harflerin içi uçtu uçacak..
  9. Ozgul

Logo çalışmalarımdan bazıları...

Hepsi çok çok güzel ama söylemeden edemeyeceğim. "MAVERA" eğer MA VERA değil de birleşik ise A ve V arasındaki boşluk, diğer harflerin espaslarına oranlandığında beni rahatsız etti. Emeğine sağlık.
  10. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

@Tuncer Özkan Dün gece ondan kabus gördüm demek... Olası bir düzenlemede(!?) kelimeler nasıl değişir diye düşünmeden edemiyorum..
  11. Ozgul

Gözlüklü Bayan Görselleri (İstek)

Merhaba, Uzun araştırmalarım netice vermeyince burada sizden yardım istemeye karar verdim. Yüksek çözünürlükte gözlüklü bayan görsellerine ihtiyacım var. Erkek olsa da olabilir fakat bayan görselleri daha çok işimi görecektir. Not: Güneş gözlüklü görseller aramıyorum. Teşekkürler şimdiden...
  12. Ozgul

kartvizit tasarımı

Kovboy okuyorum ne alakaysa.:) Bir türlü kovboy ve logo, bağlantı kuramıyordum. Meğer Karboy yazıyormuş.:) Gayet güzel ve farklı bir tasarım. Emeğine sağlık.
  13. Ozgul

İmza ve WP Denemeleri

@Berkay AKÇAOĞLU Bu mesajınız gözümden kaçmış ama önemi yok. Aşağı yukarı vereceğim cevabı zaten Emre Şerim arkadaşımız vermiş. :) Araştırma ve gözlem dolu nice günler dilerim.
  14. Ozgul

Türk Dil Bayramı (26 Eylül 1932)

Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Dil Kurumunun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün isteği doğrultusunda bundan yetmiş beş yıl önce, 26 Eylül 1932’de Dolmabahçe Sarayı’nda toplanan Birinci Türk Dili Kurultayı’nın açılış günü olan 26 Eylül, ülkemizde Dil Bayramı olarak kutlanmaktadır. “Türk Dili...
  15. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Teşekkür ediyoruz Murat Bey. Memnun oluruz...
  16. Ozgul

Tasarım Örneklerim..!

Bence bol bol örnek inceleyin ve tekrar baştan yapın. İşiniz bittiğinde buraya koymadan önce durup bir bakın tasarımınıza, neler gözünüze hoş gelmiyor, neler gereksiz ya da anlamsız? Başkasının işine bakar gibi yorumlayın onu. Tekrar düzeltmelerinizi yapın ve tekrar burada buluşalım... Kolay...
  17. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

@Şener CANÖZ Evet, ama...
  18. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Reklamlardan, eklenen çalışma görselleri seçilemez olmuş, kimse rahatsız değil mi bundan? Kimi mesajları dahi seçemiyorum. Çok karmaşık ve kalabalık bir görüntü mevcut.
  19. Ozgul

logom nasıl acaba

Kullanılan font bir reklam ajansı için fazlasıyla vasat..
  20. Ozgul

Gerçekten güzel bir gün bu gün...

Katkınızla gerçekten de güzel bir gün oluyor.:)
Yukarı Alt