Arama sonuçları

1. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın, keyifli Pazar'lar.:)
  2. Ozgul

Turkıs Pizza El ilanı Acil yorumlarınız gerekıo....

- Pizzacı ama pizzalar arada kaynamış.:) - Adres çok büyük, kalınlığını inceltin, küçültün. - İlle o yeşil kutuları kullanacaksanız, "başlangıçlar" ile "tencerelerimizden" yazılarını kendi içlerinde sola hizalayın. - İçecekler çok havada kalmış. - Telefondaki gölge çok fazla. Zaten kırmızı...
  3. Ozgul

FaceBook Sayfam için tasarladığım grafikler

Ah Facebook sen nelere kadirsin! :) Güzel çalışmalar yalnız 2. ve 3. çalışmadaki satır aralıkları biraz açılmalı, yazılar içiçe geçmiş.
  4. Ozgul

Ciddi Anlamda İlk Karakalem Çizimler (uzuv denemeleri)

Kulağı sevdim, kalemine sağlık...
  5. Ozgul

Karakalem insan figürü çizmeye, nereden başlanır? / Video Ders

Karakalem ile ilgili konular çoğalıyor, ne hoş.:) Teşekkür ediyorum, ilgilenenler için güzel bir kaynak olmuş.
  6. Ozgul

İlk 2 Kişiye Bedava Logo Tasarımı.

Yaptığınız/yapacağınız logonun kalitesi de umarım kullandığınız dilin kalitesi ile eşdeğer değildir. İyi çalışmalar...
  7. Ozgul

Yahoo Logosunu Değiştiriyor

Yahoo! önümüzdeki ay yeni logosunu tanıtıp, eski stilini tamamen rafa kaldıracak. Şirket yeni logonun “yeniliğin ruhunu” ve “Yahoo!’daki gelişme ve amacın yenilenmiş anlamını” yansıtmayı hedeflediğini, Marissa Mayer’ın Yahoo’nun chief executive’i olduktan sonra işe aldığı CMO Kathy Savitt’in...
  8. Ozgul

Olmazsa Olmaz

“Olmazsa Olmaz”, Ankaralı tasarımcı Furkan Şener‘in projesi. Proje, insanların hayatında olan en önemli kavramları alıp poster haline getirmeyi amaçlamış. İlk başta kendisi başlamış kavramları bulmaya ve tasarlamaya ama sonrasında projenin tıkandığını görmüş ve insanlarla ilgili en önemli...
  9. Ozgul

yüksek çözünürlükte bal resimleri

Bunlar da işinize yarayabilir: http://rapidshare.com/files/3161544361/Bal.rar
  10. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Yok böyle bir sıcak..! Ömrümün en sulu yazını yaşıyorum...:) Selamlar..
  11. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın... Keyifli tasarımlar grafikerler.org.:)
  12. Ozgul

Catering - Web arayüz

Süper görünüyor, emeğinize sağlık.
  13. Ozgul

illüstrasyon çalışmam "dope music"

Tabi ki siz çizdiniz, gayet de güzel çizmişsiniz, emeğinize sağlık.:) Fakat Hakan Bey'in anlatmak istediği ile verdiğiniz yanıtlardan ufak bir yanlış anlama söz konusu olduğunu görüyorum. Tasarım tamamen kendi fikriniz sonucu mu oluştu yoksa böyle bir çalışma zaten vardı da siz acaba ben de...
  14. Ozgul

sıfırdan coreldraw 12 dersleri

Sıfırdan başlayacaklar için güzel bir konu. Teşekkürler emeğinize..
  15. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın grafikerler.org, keyifli sabahlar, keyifli haftasonları.:)
  16. Ozgul

Kişisel Kartvizit Çalışmam (ilk denemem)

- İletişim bilgileri çok fazla birbirine girmiş. - Basılı bir materyal, üzerinde facebook ve twitter hesaplarının olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. - İkondan ziyade tel ve e-posta/mail olarak kullansanız daha iyi olur. - Hüseyin Emre yazısı büyük değil küçük yapılabilir. İlk denemeye...
  17. Ozgul

Bende tasarımcı olmak istiyorum

Sitemizi detaylıca araştırdınız mı? Belki aklınızdaki soruların tüm cevapları vardır. Zaten olan bir şey için ikinci bir tekrarı yapmaya gerek duymuyorum. Grafikerler.org'da ne olabilir ki? Yemek tarifi verecek değiliz, elbet logo yapımını da ilgili programları da vermişiz.
  18. Ozgul

tipografi afiş çalışması

Renklendirme güzel fakat fontlar çok itici. Özellikle en üstteki...
  19. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın..! Hayırlı sabahlar.:)
  20. Ozgul

Oyun menü ekranı tasarımı

"Güzel olmuş" gibi kısa yorumlar istememekte çok haklısınız ama emin olun bir kusur görüldüğünde, bunu rahatlıkla ifade edebilen bir forumuz.:) Ben çok sevdim, emeğinize sağlık.
Yukarı Alt