Arama sonuçları

1. Ozgul

Öpücük...

Ne güzel satırlar.. Çok hoş olmuş.:)
  2. Ozgul

herkese merhabalar :)

Faydalanmanızı ve faydalı olabilmenizi dilerim.:) Hoşgeldiniz...
  3. Ozgul

Kitap Kapağı - Sürgün Duygular

Başlık gitti gidecek gibi.. Kelimeler alt alta mı gelseydi acaba? Böylece belki daha kalın bir fonta da kullanılabilirdi...
  4. Ozgul

Haber Sitesi Tasarımı!

Şaka mı bu?
  5. Ozgul

Hamam Web Sitesi PSD

Anasayfa ikonunu sevdim (diğer ikonlar site ile çok alakasız olmuş) fakat ortalanmalı içerisinde bulunduğu kutuya. Emre Çetiner'in yorumuna ek olarak; çok sert olmuş tüm kutular, ovalleştirebilir ve böylece bundan kurtulabilirsiniz. Kolay gelsin.
  6. Ozgul

İmza ve WP Denemeleri

@Berkay AKÇAOĞLU Hımm, madem öylesine denemeler yani ciddi işler değil. Bizden de aynı şekilde ciddi yorumlar beklemiyorsunuz demek ki... Yalnız şunu hatırlatayım; burası yani konuyu açtığınız bölüm olan "Deneme Çalışmalar" bölümü, genel olarak kişilerin kendilerini geliştirmek amaçlı...
  7. Ozgul

Deneme Çalışmalarım

Tipografi dışında güzel. Bunlarla yetinmez de sürekli araştırır ve çalışırsan çok daha iyilerinin çıkacağına eminim. Kolay gelsin.
  8. Ozgul

Logo Tasarım Süreci

Pek faydalı bir konu olmuş, teşekkür ederiz sevgili muratamam.:)
  9. Ozgul

Papatya, Beton Duvarlara Karşı...

Müthiş olmuş, eline sağlık.:)
  10. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

00:00 İyi geceler, huzurlu uykular.:)
  11. Ozgul

Piktogram Nedir / Sık Kullanılan Ambalaj Piktogramları

Linki açamıyorum, yenileyebilir misiniz acaba? Teşekkürler..
  12. Ozgul

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın, grafikerler.org! Keyifli tasarımlar..:)
  13. Ozgul

İnanılmaz Yara Makyajı !!!

Hakkaten inanılmaz olmuş.:)
  14. Ozgul

...Bıdı Bıdı...

Özgül'ce "huzur"un sesi...
  15. Ozgul

İllustrator Origami Yapımı ?

Hazır kalıplar olmadan elle de yapılır, tabi kağıdın kıvrım açısını, ışığın yönünü, gölgesini,vs... iyi ayarlamanız gerekiyor gerçekçi durabilmesi için. Bunlar çok zaman alacağından ve zaten kalıpları mevcut olduğundan sizi aşağıdaki bölüme yönlendiriyorum: https://www.grafikerler.org/mock-up/...
  16. Ozgul

Yeni ve Yeniden Web Arayüz Çalışması

İncelenilesi ve keyifle bakılası işler. Emeğine sağlık..
  17. Ozgul

web arayüz için hangi vektör program?

Ben Photoshop'u tercihi ediyorum arayüz tasarımlarımda fakat sizin sorununuz için bulduğum bir yazıyı aktarıyorum; "Fireworks, Photoshop gibi gelişmiş özellikler içermez, onun gibi müstakil ve karmaşık resimler hazırlamakta güçlük çekebilirsiniz; ama web tasarımı konusunda birçok seçenek sunar...
  18. Ozgul

Turkıs Pizza El ilanı Acil yorumlarınız gerekıo....

@b3krkdk Amacı işin kolayına kaçmak değil de işi öğrenmek olan bir grafikerin yapacağı şey; kesinlikle, yanlışlarının üzerine giderek onları düzeltmek, bu vesile ile aynı hatanın tekrarını önlemek olmalıdır bence. İşin başında olan bir acemi için zaman tasarrufu değil hatadan kısma ön plandadır...
  19. Ozgul

Deniz Ürünleri Restaurant (Fish and Chips)

Kullanışlı... Fakat; - Slider'daki okları sevmedim. - Yeni Üyelik, kullanıcı adı ile sola dayandırılabilir ya da giriş butonunun hizasında üstte sağa dayalı olabilir. Ama şu anki yeri havada kalmış. - Sosyal medya ikonları çok büyük ve yine yerleşimi değiştirilebilir. - Sandwich'in yazımında...
  20. Ozgul

Boyut problemi yardım !

@futurist Mutlaka vardır ya da çıkacaktır. Merakta bırakmayın insanları.:)
Yukarı Alt