Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

Eos 3 te Sihirli Çubuk ile Resimi 10 sn 'de Kaliteli işlenebilir Desen Haline Getirme

valla söylediklerimin yanlış anlaşılmasını istemem söylemek istediğimin özeti şudurki en iyi yol bildiğin yol en kestirme yolda bildiğin yoldur netice alabildiğiniz proğramda en iyi proğramdır sevgiler vede saygılar
  2. Elvan Yıldız

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

arkadaşlar otomatik resimi nakışa çevirebilen proğramlar var isede randımanı düşük ister vektör ister raster el ile yapılmış desenin yanından geçemez murat kardeş yeni başlayanların kafasını karıştırmayalım lütfen sen desen yapıon o şekilde ama işleyip 10 numara olmuş diyebiliyonmu diyemezsin...
  3. Elvan Yıldız

resim işleme üstadı embird

eeeeeeeeeeeeeee bu kadarmı?? proğramı verdim bakın kullanın yorum larınızı bekliyom hadi canlanın arkadaşlar atın üzerinizdeki ölü tozlarını:D resim alıntıdır
  4. Elvan Yıldız

taze taze eos 2 den çıkma 10 000 adet nakış dosyası

eos u da verdim bilginize resim alıntıdır
  5. Elvan Yıldız

e-o-s 2 eski sürüm mini mini 2ler hiç olmamış 3 ler

en iyisi türkiye şartlarında en iyisi bu proğram ders de koyacam pro.nun portablesinide katılımsız kurulum flashdiskte istediğiniz pc de kullanabileceksiniz kopyala yapıştır bu kadar basit proğramın exe ikonunu masaüstüne gönder vede kullan göndereceğim bu pro.son güncellemeleri de barındırıyo...
  6. Elvan Yıldız

görsel anlatımlı accurate4 dersleri

hangi diğer ders ? bir deneme vermişsin birdeders vermişsin sargı falan ders videolu olması süperrr ama hem hızlı anlatmışsın hemde anlattığın kimseler bunu kullanıyomuş gibi anlatmışsın yeni başlayanlara göre anlatsan acele etmeden nereye tıkladığın net görünür bir biçimde eline koluna diline...
  7. Elvan Yıldız

kopyalamaya izin vermeyen resimler

dudaş gerçekten söölediğin şey her 10 pc kullanıcısından 8 inin bildiği bişee ekran resimi alma işi daha kaliteli çeken proğramlar var elbet hatta kopyalanamaz resim diye bişey olamaz o resime ne koymuşlar ise onu bertaraf edecek bir proğram vardır aramak lazım şu sitelerden fotoğraf indiren...
  8. Elvan Yıldız

arkadaşLar lütfen yardım edin zor durumdayım =(

valla iyi akıl etmişsin tebrik ederim dewamını beklerim
  9. Elvan Yıldız

eywallah arkadaşlar ama bu daha buzdağının görebildiğiniz yüzü:D sabredin ve bu kanaldan ayrılmayın
  10. Elvan Yıldız

benim en sevdiğim taktir ettiğim vede karar kıldığım pro.ve bana göre üstüne pro da yok yapanın eline sağlık linki bu yazının dewamında kurulumu içinde rar şifresi :grafikerler link:http://rapidshare.com/files/148258986/mini_eos.rar ewet arkadaşlar yanlış görmüyonuz paylaşıma koydum haydi alın
  11. Elvan Yıldız

accurate eğitimi

konyada işler nasıl kardeşşş sen bakma kurs adresi sunan arkadaşlara muhakkak bir vatan evladı buraya videolu bir ders koyacaktır herkes selam yardım edermisiniz dendiğinde cebimize bakıyooo bu işi ve eğitimini bilen birilerinin buraya karşılıksızda koyacağını umut ediyor vede ısrar ediyorum:D...
  12. Elvan Yıldız

Accurate 4 Nakış Programı Demo..

tamamdır indirdim harbi demo imiş ilacı içinde olsaydııııııııııııııııı:D
  13. Elvan Yıldız

neyse free den hallettik bu link nereden alınma ise rapid in eski uygulaması zamanında konmuş halen de durduğuna göre popüler olmalı acep içinde ilacı da varmı:D meraktan indiriyom yoksam bende hepisi var son sürümler hariç:D
  14. Elvan Yıldız

verdiğiniz linklere tıkladığımda indirme ile alakalı bişey çıkmıyo linkleri yanlışmı veriyonuz rapidi 3 senedir kesintisiz kullanıyom 2 senesi free son 1 senesi premium bunu neden sööledim yapamamışsındır denmemesi için ahada tıkladığımda çıkan ekran
  15. Elvan Yıldız

@raffe içinde bana ait olanlarda var olmayanlarda fifti fifti yani, desenler ref formatta, desenleri eos 2 de açarsanız koordinatlarıyla müdahale etmeniz mümkün (sanki kendiniz yapmışınız gibi) eğer eos u olmayanlar varsa (linkini koyarız:D) yok ben almiim diyenlere bu dosyaları embird de...
  16. Elvan Yıldız

DESEN PAYLAŞIM Karışık tarzda 21 klasör dolusu elde ve eos 2 de yapılmış desenler silsilesi. paylaşımı içinde triko,penye,kot,çiçek,etek,çocuk,yaka,börtü böcük bissürü desen var toplam 10 000 civarı, kullanabildiğiniz kadar kullanın lakin teşekkür etmeyide unutmayın……………. unutmayınki...
  17. Elvan Yıldız

görsel anlatımlı accurate4 dersleri

ben ilk video için yorum yazmış idim dewamında ben ders videosu bekleriken sen zati vermişsin fekat hem ders hemde camstudio linkleri bozuk yada sen download deilde delete link ini vermişsin ilgilenirsen sevinirin accuratenin videolu anlatımını gerçekten görmek isterim
  18. Elvan Yıldız

ben de bir iki tane yaptım olmuşmu

sanatsal vede postmodern :D eline sağlık makinada nasıl çalışır oda önemli bu arada image sini yollamışsın desenide paylaşsa idin teknik kusurlarınıda yazabilirdik yani link falan iyi olurdu emeğinize saygı duyuyoz ama paylaşmakda lazım sonra ben görüntüde 10 numara desen çok gördüm ama makinada...
  19. Elvan Yıldız

çiçek desenleri; resimli, editör ü ile birlikte

verecem der hazırlıyom bitince videolu yada yazılı yazılıyı kimse okumaz okuyan bir millet deiliz bende dahil onun için sesli yapacam bilginize ayrıca eos 2 yide anlatacam elimden geldiği kadar öğrenmek isteyen kim varsa öğretecem bunu diğer proğram kullanıcılarındanda beklerimmmmm ayrıca resim...
  20. Elvan Yıldız

Tajima Pulse

kerso bilader pulseyi büyük firmalar kullanıyo demiş ama ben hiçbirşey anlamadım neticede makinaya desen hazırlanıyosa ha bir makina ha bin makina haaa bin makinaya hazırlarken çok seri hızlı yani atıyom eosta her bir desene karşılık 10 desen yapma garantiliyse eywallah ki yok ööle bişey büyük...
Yukarı Alt