Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

Epc Win

epc winde yapılmış birde desen göreydik yada image epcwin2,0 var ama kullanmak çok zor kullanan arkadaşlar camtasia proğramı ile birkaç videolu ders hazırlasada bizde nedir ne deildir bir baksak ama yok ben paraylan öğrendim paraylanda satacam diyosa paylaşım ın esas olduğu forumlara takılmasa...
  2. Elvan Yıldız

görsel anlatımlı accurate4 dersleri

valla kardeş iyi olmuş eline sağlık dersleri dört göz ile bekliyoz sadece bir sorun var herhal çok kısa bir anlatım olmasına rağmen 16 mb tutmuş kaydettiğin proğramda bunun ayarı vardır herhalde dosyalar gb yi bulmasın dewamında başlamadan önce bunu ayarlamalısın bence
  3. Elvan Yıldız

ındesing videolu dersler

swf dosyaları vlc ve gom playerler açıyo ücretsiz şu ders işini video kaydetme işi akıllıca iyi bulmuşsun ama sanırım ekranda ne olursa ses görüntü kaydeden proğramlarda var mesela camtasia ilave fikir olsun diye söylemiş olayım paylaşımın için teşekkürler
  4. Elvan Yıldız

ındesing videolu dersler

Video türkçemi indirmeye değermi
  5. Elvan Yıldız

uzman grafik logo...

güzel olmuş u nun kenarındaki beyazda iyi durmuş 3 renk mevzuuna gelince firma logosu originali 3 renk ise maaliyetin ne önemi var? bunu kartvizit kabul edelim adedine kaç kuruş düşer?
  6. Elvan Yıldız

Logo dizayn

2 aylık ademe göre süper iş çıkmışş ustalarada kulak vermek lazım
  7. Elvan Yıldız

çiçek desenleri; resimli, editör ü ile birlikte

Arkadaşlar aha DESEN linki ahada muhteşem editör EMBİRD desenleri katalok olarak görebilir bir çok noktasından desene müdahil olabilirsiniz RESİMLERİN ÜZERLERİNE TIKLARSANIZ BÜYÜYECEKTİR Ahada linkler: Flowers link: http://rapidshare.com/files/146600474/flowers.rar...
  8. Elvan Yıldız

Eos 3 te Sihirli Çubuk ile Resimi 10 sn 'de Kaliteli işlenebilir Desen Haline Getirme

@kerso yazdıklarına katılamıyorum kardeşim maalesef sırf muhalefet olsun diye deil ben halen eos 2 ile desen yapıyorum çalıştığım piyasa kullandığım makinanın teknolojisi kumaş ip v.s için bu proğramın bir öncesi versiyonu bilem yetiyo durum bu olduktan sonra şu daha iyi bu daha iyi demenin bir...
  9. Elvan Yıldız

Eos 3 te Sihirli Çubuk ile Resimi 10 sn 'de Kaliteli işlenebilir Desen Haline Getirme

emeğine sağlık kerso harbiden kerso yazısı abarmış anlaşılması zor bir ders olmuş ama emek harcamışsın saol diyecem bu tür desenleri otomatik yapmaya gerekte yok bana kalırsa ayrıca otomatik desen yapımı zaten mümkün deil yapay zeka ile desen şu an için hayal corel drawings bile yapamadıktan...
  10. Elvan Yıldız

fruit serisi defter kapakları

bence süperrr
  11. Elvan Yıldız

Halı Tasarım Yarışması

tenku verrry maccc
  12. Elvan Yıldız

Bakanlığa logo_10 bin YTL

bilgi için teşekkürler 3.olmaya bilem razıyım:)
  13. Elvan Yıldız

1. buluşma resimleri

@st_anger_turkhe vallaaa
  14. Elvan Yıldız

Mükemmel vectorel resimler (arşivinizde mutlaka bulunmalı)

saol kardeş softarchive yi özümsemişin:D
  15. Elvan Yıldız

Çok Güzel Borderlar Bunlar 124 Adet

@CG_01 görüntü olmadan aslaaaaa gönder helee neye göre fiatlansınki çokda acele ise santimetre karesi 5 kuruş artı her işlem için 5 kuruş toplam fiyata ilave:rolleyes: cevap yazan çıkmamış acele olduğu için ben yazdım kusuruma bakmayınız bu arada bordürler fena deil dahasıda varmıdır:D
  16. Elvan Yıldız

resim işleme üstadı embird

haklısınız arkadaşlar bencede paylaşmadıktan sonra forumda ne işiniz ola adı üstünde paylaşım forumu her şeyi paylaşmak mümkün vede mübah hak hukuk ile ilgiside yoktur ilim müminin kayıp malıdır nerede bulursa alır
  17. Elvan Yıldız

resim işleme üstadı embird

@residents2000 ayni fikirdeyim köye gidecem döndüğümde nasipse ilk ders benden
  18. Elvan Yıldız

Standart Sıklık Parametreleri

arkadaşlar nakış sıklığı ayarı ortalama her desende 5.o yada 50 dir ötesi berisi müşterinin isteği ipliğin kalınlığı kumaşın cinsi telanın kalınlığı v.s doğru orantılıdır makinanın kaldırabildiği sıklık da var her makina 3.0 sıklığı başarılı bir biçimde yapamaz örnek eski nesil zsk lar...
  19. Elvan Yıldız

Çiçek Resimleri 2

20 dakkamı dedi birisi??? yaklaşık günde 30 desen eder heral??? hiç kafama yatmadı ya neyse çiçek resimleri gerçekten güzel ya çeyiz havlu yada pano olur bunlardan bu desen 20 dakka ise muhtemelen sihirbaz ilen yapıldı manuel yapılsaydı 3 saat gibi bişey olacaktı ama muhtemelen hiç atlama ipi...
  20. Elvan Yıldız

accurate 4.6.20

şu işi sevabına yapacak kimse yopkmudur bizde tadına baksa idik:D
Yukarı Alt