@Can.99
kardeş kısmen haklısın ama bu proğramlar sence 45 000 dolar yada euro haklı bir rakammıdır 3-5 kişide olan bir proğramın kooooooca türkiyeye ne faydası ola düşünki memleketimizin lokomotif sektörlerinden biri textil ben 84 yılından beri bu işin içindeyim (işlemeci olarak) sonunda...
@eminecik
ben teşekkür ederim meslektaşlarımı arar dururdum forumlarda bulduğumu düşünüyoken böyle tuhaf anlaşılması zor bir yanıt aldım açtığım konu yada yazdığım yazılara bakınız en tuhaf olanı bildiriniz hatamız varsa düzeltelim sevgi ile kalın
@Can.99
duydum şeker kardeşim bir örnek de sen...
@Ömer YILDIZ
sayın admin ne demek istediğinizi çözemedim bu yazıdan ne anlamalıyım ona göre cevap yazacam açtığım konulara bakarsanız kimsenin değinmediği nakışçı arkadaşların ufkunu açacak konulara değindim şu ana kadar açılan konulara bakıyom herkes sadece yardım istiyo yardım edense pek az...
arkadaşlar pulse nasıl bir numara nakış proğramı oluyo ben kavrayamadım pulsede bişeyler yapiimm dedim ne mümkün bikere nakış punç alanı o kadar darki kendimi kutuya sıkışmış hissediyom ayrıca çıkan desen ne kadar kaliteli olursa olsun iş onu uygulayacak makinanın teknolojisinde iğne inceliğinde...
desenler güzel diyecem ama biz milletce güzele güzel diyemiyoz bizim olmadıkça:D keşke paylaşıma atabilseydin hem nakış simülatöründe izlediğiniz yolu vede parametrelerini daha yakinen görebilirdik vermişsenizde ben göremedim unutmayın bilgi paylaştıkça çoğalır
@accurate
kaçbin tane olsun ve kullanılacağı yer:D hemen rapide atiiiimmmmm ister nakış isterseniz çizim
ama önce ilgilenenler olursa spider man desenleri atiim ısınmış olurum http://rapidshare.de/files/40261652/spiderman.rar.html
kardeş resimupload a gir ordaki işlemi yap linki buraya kopyala o kadar şimdilik yapıom ama sonrasında öğreniver bi zahmet:D ayrıca bu resimi eosta yapamazsın yapsan yapsan embirdde yaparsın nasıl diyosan konuyu açmışım bugün sıcak sıcak okuyuver sonrasında nasıl temin edeceğim diyosan o...
eline emeğine sağlık kardeş corel clipart desenlerine benziyo hatta ta kendisi 1 000 000 clipart cd lerinden çıkma bende binlercesi var bunun dışında son çıkanlarda dahil her kategoride binlerce isteyen varsa paylaşıma sunabilirim rapidshare linki olarak başkada yolu yok üzgünüm ayrıca...
ne basiti be kardeş basit olmadığı kullanıcılarının sınırlı olmasından bile belli üstelik saten(sargı muhtemelen)taramalarına her proğramda efekt verebiliyonuz bunları yazdıklarınızı çürütmek içinde söylemiyomsiz onda başlamışsınız onda ustalaşmışsınız hatta bunun nimetlerinden faydalanmak...
arkadaşlar accurate ve pulse krakları varsa sevabına bizede yollayın her türlü özelede linklerede açığız:D bu arada bazı emekler sömürülüyosada o kadar pahalı satmasınlar kardeşim bu proğramlar win xp den daha teferruatlı vede emek harcanmış proğramlar olmasa gerek hatta birçok parçayı ve...
muhtemelen sadece adını duydunuz kendisini test etmediniz yada ettiyseniz gözünüzden kaçtı embird32 kendisi tam bir ressam sfumato adındaki galerisinde(ilave proğramında)şaheserler döktürüyo bu proğram dikiş makinalarının nakış yapanları için üretilmiş menager-editör mantığında çalışan basit ve...
@accurate
katılıyorum önemli olan her haliyle düzgün ve makinayı üzmeyecek desen yapmaktır önemli olan çekmeler sıklıklar ve köşeleriylen tam bir desen
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.