Arama sonuçları

1. Elvan Yıldız

pullu desen çalışmalarım

ferre ve belle harika olmuş desenleri nerede forumlarda benim bildiğim insanlar bişeyler paylaşır hani nerdeee:D
  2. Elvan Yıldız

Epc Win

@Can.99 kardeş kısmen haklısın ama bu proğramlar sence 45 000 dolar yada euro haklı bir rakammıdır 3-5 kişide olan bir proğramın kooooooca türkiyeye ne faydası ola düşünki memleketimizin lokomotif sektörlerinden biri textil ben 84 yılından beri bu işin içindeyim (işlemeci olarak) sonunda...
  3. Elvan Yıldız

resim işleme üstadı embird

@Ömer YILDIZ tamam kardeş ben yanlış anladım o zaman hakkını helal et
  4. Elvan Yıldız

nicole kidman ve angelina jolie nin embird sfumato resimi nakışa dönüştürme proğramında yapılmış görünümleri vede desen dosyaları resime tıklarsanız büyütebilirsiniz detayları daha iyi görürsünüz angelina nakış görünümü nicole nakış görünümü angelina orjinal resimi nicole orjinal resimi...
  5. Elvan Yıldız

@eminecik ben teşekkür ederim meslektaşlarımı arar dururdum forumlarda bulduğumu düşünüyoken böyle tuhaf anlaşılması zor bir yanıt aldım açtığım konu yada yazdığım yazılara bakınız en tuhaf olanı bildiriniz hatamız varsa düzeltelim sevgi ile kalın @Can.99 duydum şeker kardeşim bir örnek de sen...
  6. Elvan Yıldız

@Ömer YILDIZ sayın admin ne demek istediğinizi çözemedim bu yazıdan ne anlamalıyım ona göre cevap yazacam açtığım konulara bakarsanız kimsenin değinmediği nakışçı arkadaşların ufkunu açacak konulara değindim şu ana kadar açılan konulara bakıyom herkes sadece yardım istiyo yardım edense pek az...
  7. Elvan Yıldız

Tajima Pulse

arkadaşlar pulse nasıl bir numara nakış proğramı oluyo ben kavrayamadım pulsede bişeyler yapiimm dedim ne mümkün bikere nakış punç alanı o kadar darki kendimi kutuya sıkışmış hissediyom ayrıca çıkan desen ne kadar kaliteli olursa olsun iş onu uygulayacak makinanın teknolojisinde iğne inceliğinde...
  8. Elvan Yıldız

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

içimden desen paylaşmak geldi işde resimleri ahada indirebileceğiniz link http://rapidshare.de/files/40261778/aplikeli_gueller.rar.html resime tıklarsanız büyüyecektir dosya uzantısının hus yazdığına bakmayın dst ye convert edilmiştir
  9. Elvan Yıldız

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

desenler güzel diyecem ama biz milletce güzele güzel diyemiyoz bizim olmadıkça:D keşke paylaşıma atabilseydin hem nakış simülatöründe izlediğiniz yolu vede parametrelerini daha yakinen görebilirdik vermişsenizde ben göremedim unutmayın bilgi paylaştıkça çoğalır
  10. Elvan Yıldız

Desen

@accurate kaçbin tane olsun ve kullanılacağı yer:D hemen rapide atiiiimmmmm ister nakış isterseniz çizim ama önce ilgilenenler olursa spider man desenleri atiim ısınmış olurum http://rapidshare.de/files/40261652/spiderman.rar.html
  11. Elvan Yıldız

nakış

@accurate kardeş vebal işi bu bırak arkadaş canını kurtarsın:D
  12. Elvan Yıldız

nakış

@flylonati hay ağzına sağlık kardeşşş valla git kendini kurtar arkadaş su sat simit sat genede bulaşma bu işe ahada buraya yazıyom demişlerdi diyecen
  13. Elvan Yıldız

eos yardım talebi

kardeş resimupload a gir ordaki işlemi yap linki buraya kopyala o kadar şimdilik yapıom ama sonrasında öğreniver bi zahmet:D ayrıca bu resimi eosta yapamazsın yapsan yapsan embirdde yaparsın nasıl diyosan konuyu açmışım bugün sıcak sıcak okuyuver sonrasında nasıl temin edeceğim diyosan o...
  14. Elvan Yıldız

Çiçek resimleri

eline emeğine sağlık kardeş corel clipart desenlerine benziyo hatta ta kendisi 1 000 000 clipart cd lerinden çıkma bende binlercesi var bunun dışında son çıkanlarda dahil her kategoride binlerce isteyen varsa paylaşıma sunabilirim rapidshare linki olarak başkada yolu yok üzgünüm ayrıca...
  15. Elvan Yıldız

Hazır Desenler

eline emeğine sağlık kardeş keşke desenlerin kategorisini yazsaydın boşuna indirmemiş olurduk yinede saol fazla desen göz çıkarmaz
  16. Elvan Yıldız

Epc Win

ne basiti be kardeş basit olmadığı kullanıcılarının sınırlı olmasından bile belli üstelik saten(sargı muhtemelen)taramalarına her proğramda efekt verebiliyonuz bunları yazdıklarınızı çürütmek içinde söylemiyomsiz onda başlamışsınız onda ustalaşmışsınız hatta bunun nimetlerinden faydalanmak...
  17. Elvan Yıldız

Tajima Pulse

arkadaşlar accurate ve pulse krakları varsa sevabına bizede yollayın her türlü özelede linklerede açığız:D bu arada bazı emekler sömürülüyosada o kadar pahalı satmasınlar kardeşim bu proğramlar win xp den daha teferruatlı vede emek harcanmış proğramlar olmasa gerek hatta birçok parçayı ve...
  18. Elvan Yıldız

muhtemelen sadece adını duydunuz kendisini test etmediniz yada ettiyseniz gözünüzden kaçtı embird32 kendisi tam bir ressam sfumato adındaki galerisinde(ilave proğramında)şaheserler döktürüyo bu proğram dikiş makinalarının nakış yapanları için üretilmiş menager-editör mantığında çalışan basit ve...
  19. Elvan Yıldız

aylık 200 desen

@accurate katılıyorum önemli olan her haliyle düzgün ve makinayı üzmeyecek desen yapmaktır önemli olan çekmeler sıklıklar ve köşeleriylen tam bir desen
  20. Elvan Yıldız

yavuz sultan selim han nası olmusmu

güzel olmuş lakin resim konusunda embirdin üstüne tanımam birebir yapıo neredeyse araştırın göreceksiniz ben sürekli kullanıyom başardım heralde
Yukarı Alt