Arama sonuçları

1. ahmed guclu

Corelde Yazı İçerisine Resim Eklemek(Resimli Anlatım)

@Hülya KÖSEOĞLU Teşekkürler bu güzel bilgiyi bizimle paylaştığın için....
  2. ahmed guclu

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Nihat bey sorununuz tamamen aşşağıdaki resimin bulunduğu yerle ilgi burdaki düğmeleri teker teker ne işe yaradıklarını denemelisiniz, bu işinizi rahatlatacaktır, ayrıca forumda bunun ilgili ders varmı bilemiyorum.Yoksa acil yapılması gerekiyor.
  3. ahmed guclu

tuşları değiştirme

Benim kullandığım versiyon X3 Türkçe sen kendi versiyonuna ayarla.... Öncelikle Ctrl + J tuş kombinasyonu ile yada üstteki Araçlar / Seçenekler (Tools / Options) düğmesine tıklayarak aşağıdaki resimde bulunan panele geliyoruz Özelleştirme / Komutlar daha sonra dürbün simgesinin solundaki...
  4. ahmed guclu

corel de tracing özelliği

Elimdeki Corel Versiyonu X3 --- Corel 11 'de hatırladığım kadarı ile istediğiniz özellik var.Sanırım bir format sorunu yaşıyorsunuz Bitmaps / Convert to Bitmaps'tan bmp formatını değiştirip tekrar deneyin belki bu faydalı olabilir...
  5. ahmed guclu

kamil mersin

Hayır ne yazıkki bunun için programı satın aldığınız firma ile bağlantı kurmalısınız, size X4 için çıkarmış oldukları eklentiyi hemen göndereceklerdir.
  6. ahmed guclu

@Kamil Mersin Çalıştığınız PC'de daha önce başka versiyonlar ile aynı sorunu yaşıyormuydunuz, bunun çok nedeni olabilir. Birde kullandığınız Corel X4 yasal ise programı temin ettiğiniz firma ile diyaloğa girin sorununuzu daha hızlı çözeceklerine eminim.
  7. ahmed guclu

Dünya

Evet gerçekten, transparan aletini keşfedince Corel'de benim için yeni bir boyut açıldı...
  8. ahmed guclu

Dünya

Tasarım logo satan bir firmaya aittir, çizim tamamen benim tarafımdan Corel Draw ile yapılmıştır.Illustrator'a örnek olsun diye sizlerle paylaşıyorum.
  9. ahmed guclu

M küp

Teşekkür ederim logo satan bir sitede görmüştüm ilgimi çekti, çizermiyim çizemezmiyim derken çizdim... Bu logoyu bu site sahibine önerdim bak senin logon bu olsun (ücret almadan) ama beğenmedi :D
  10. ahmed guclu

Baskı Teknikleri

Umarım faydalı olur...
  11. ahmed guclu

Pantone Solid Coated C

Serigraf, Tampon yada Yuvarlak baskılarda logomuzdaki özel renklerin Pantonesini bulmamız gerekir.Gerçi grafik programlarının bir çoğunda pantone skalası bulunsada, acil durumlar için Pantone Solid Coated C serisinin PDF şeklini ekliyorum... BURADAN İNDİRİN
  12. ahmed guclu

Baskı Teknikleri

Aşağıdaki makale tamamen benimdir, Lazer baskı her ne kadar bu bölümle alakası olmasada yine ayırmak istemedim... Promosyon ürünlerini üzerinde çalışma yapacaksak, Promosyon alanının bambaşka bir alan olduğunu ve normalde Matbaa vb. alanlarda yapılan çalışmaların, Promosyon alanında daha farklı...
  13. ahmed guclu

Şizofreni

Nette bulduğum karakalem bir çalışmaydı, Corel Draw ile değerlendirdim...
  14. ahmed guclu

Logomuzu serigraf baskıya ayarlamak...!

İnşeALLAH faydalı olur....
  15. ahmed guclu

Umarım yardımcı olabilmişimdir... @Melek Kaya Corel'deki havai fişek efekti aşşağıdaki resimde gösterilmiştir.
  16. ahmed guclu

Serigrafi baskı makinesi videoları

Paylaşım için teşekkürler, yalnız bizim sitemizdeki kalemleri kemdi sitelerine koymuşlar :D
  17. ahmed guclu

Logomuzu serigraf baskıya ayarlamak...!

Bu dersi hazırlama sebebim bu bölüm altında basılmak istenen objenin serigraf baskıya nasıl hazırlandığı sorulmuş ve doyurucu bir cevap verilememiş, bu nedenle budersi hazırladım.Bu video dersinde hep beraber grafikerler.org forumumuzun logosunu bir çakmağa nasıl uyarlarız ve nasıl renk ayrımı...
  18. ahmed guclu

Promosyon malzemelerine serigraf baskı örnekleri...!

Bunlar benim çalışmalarımdır, serigraf baskıya örnek olsun diye atıyorum.Bu arada aşşağıdaki resimler müşterimize okeyletme aşamasında görülüyorum :D
  19. ahmed guclu

Serigrafi baskıda tram

Bu konu çok karşılaştığım bir konu, tampon ve serigraf baskıda müşteri bazen logosunun orjinal olmasını isteyebiliyor.Sergraf için kalın tram dediğimiz tramı uyguluyoruz ipeklerin algılaması için , tampon baskıda ise tam tersi ince yoğunlaşmış tram uyguluyoruz.Photshop'ta tarm uygulamalarım...
  20. ahmed guclu

Nature PSD (Süper)

Teşekkürler , sizin çalışmanızmı ?
Yukarı Alt