Arama sonuçları

1. ahmed guclu

Vektörel Logomuzdan MC4D Ye Sonra AE Animasyona

@Hakan Dağdeviren Teşekkürler , çok güzel olur...
  2. ahmed guclu

Vektörel Logomuzdan MC4D Ye Sonra AE Animasyona

Güzel olmuş fakat ekteki mov dosyasında ders yok, rica etsek bu animasyonun nasıl yapıldığını bize anlatırmısın ....
  3. ahmed guclu

At başka bir deyişle Düldül

@Taylan Özgür Çalışkan Aslında kısmen haklısınız, öneriniz için teşekkür ederim.Fakat bilgisayarımdaki her yaptığımı buraya atacak değilim, bu çalışmalar özel ve taze yaptıkça atıyorum sadece bizlere örnek olsun diye.İllüstrasyon bölümün 2 yada 3 çalışma vardı biraz bu bölümü örneklerle...
  4. ahmed guclu

Karakter ilüstrasyonlarım

Acemi olmanıza rağmen genede güzel karakterler çıkmış ortaya.
  5. ahmed guclu

At başka bir deyişle Düldül

Corel ile ofiste boş zamanlarımda yaptım taze bir çizim...
  6. ahmed guclu

bu vektörden corel formatında elinde olan var mı?

Ne diyelim daha önce görseydim belki bir yararım dokunurdu, diğer arkadaşlarımız faydalanır inşeALLAH
  7. ahmed guclu

Web Takımı Logo

Öncelikle çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim...Değişik bir şekil oluşturmuşsunuz, biraz keskin hatlara sahip fakat içine yazdığınız harfler biraz elastik duruyor, burdada biraz uyumsuz gözüküyor.Ayrıca içine yazdığınız WB harflerini sağa doğru eğik tutmanız hoş...
  8. ahmed guclu

bu vektörden corel formatında elinde olan var mı?

Çizmeye çalıştım ama biraz acele oldu, al hayrını gör... BURADAN İNDİREBİLİRSİN
  9. ahmed guclu

corelde ai uzantılı dosyaları açamıyorum

Benimde hafızamda kalan, Adobe Illustrator ile açtıktan sonra AI, PDF yada EPS olarak kaydederken mümkün olan en düşük versiyonu seçiyorum.Bu şekilde kaydettikten sonra Corel Draw ile rahatlıkla açıyorum.Tabi EPS ve PDF formatlarının daha sağlıklı olduğuda bir gerçek.
  10. ahmed guclu

Serbest Logo Çalışmaları

Teşekkür ederiz çalışmalarını bizle paylaştığın için, en alttaki logo hoş olmuş ;)
  11. ahmed guclu

Meşe Palamutu ( video ders )

Linki özellikle oraya yönlendirdim, bu çizim tamamen İKİ YAPRAK video dersinde yapılan yöntemle yapılmıştır.Tabii bu çizim İKİ YAPRAK linkine göre daha gelişmiş bir çizim fakat genede bir fikir olur diye düşündüm.
  12. ahmed guclu

Meşe Palamutu ( video ders )

Ekteki çizim Corel Draw ile çizilmiştir.Bu çizimin nasıl yapıldığı ile ilgili video dersini izlemek isterseniz BUYRUN BURADAN
  13. ahmed guclu

Corel Draw ile Yaprak Yapımı - Video

Merhaba, Bu derste Corel Draw ile yaprak yapmayı öğreneceğiz. Öğreneceğizde ne olacak...! Aslında bu dersin ana konusu çizdiğimiz objelerde gölgelendirmenin ne kadar önemli olduğunu ve gerçekçiliği oluşturmak konusunda ne kadar gerekli olduğunu göstermektir. 11368111
  14. ahmed guclu

Google Ofisi (Zürih)

Eminim dünya çapında diğer şirketlere örnek olacak, google'ın bu açılımı...
  15. ahmed guclu

Gemici Anahtarlık

Pek iyi bir çizim değil hatalarla dolu ama, genede teşekkür ederim.
  16. ahmed guclu

Salvador Dali

Makale için teşekkürler, uçlarda yaşıyan bir ressama benziyor, daha önce hayatını dinlemiştim ama unutmuşum.Birde tablolarından bir kaç tane paylaşırsanız iyi olur...
  17. ahmed guclu

Gemici Anahtarlık

İthal ettiğimiz ürünlerden bir tanesi... Corel Draw ile çizilmiştir...
  18. ahmed guclu

rusça yazma

Belki bu çizelge faydalı olabilir....
  19. ahmed guclu

Joomla El Kitabı TÜRKÇE

Forumdaki arkadaşlara joomla'yı öğrenmelerini tavsiye ederim, kendi eserlerini kendi sitelerinde sergileyebilirler.Bu joomla ile çok kolay.Abdullah arkadaşımızın eklediği kitaba göz atarak başlıyabilirsiniz ;)
Yukarı Alt