Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

Text Effeckt Nato

eline sağlık güzel paylaşım.
  2. Ali DANIŞAN

Psd Logoları,butonları nasıl ayırırım

başka bir yöntem araçlar kısmında slice tool ile ayarlayabilir istediğin kısım ları seçebilir ''save for web devices'' olarak kaydeder alırsın istersen slice select tool ile de seçtiğin kısımları yani şöle diyim o seçer senin istemediğin kısım olur bu araç ilede sile bilirsin.başarılar kolay...
  3. Ali DANIŞAN

Photoshop la binaya ışık efekti verme

kardeş senin yapacağın işlem çok basit aynı istediğin resim gibi ışık vere bilir düzenleye bilirsin. yapman gereken; filter-render-lighting effects kısmına tıkla daha sonra '' style: 2 o'clock spotlight olcak ona bas aşağıda düzenlemeni ver işte bu kadar istediğin sonuç çıkacaktır.
  4. Ali DANIŞAN

wings of war

eline sağlık güzel olmuş.
  5. Ali DANIŞAN

Konuda ki Işık Efektini Nasıl Yapabiliriz?

hayalcan744 abinin dediği gibi istediğin çalışmayı elde edebilirsin.
  6. Ali DANIŞAN

Brush yardımı ile pratik tipografi | video ders

video için teşekkürler.
  7. Ali DANIŞAN

Bu nasıl yapılır? yardım lütfen...

hdr çok geniştir hazır tonlamalar var onlarla yapılmış olabilir + karaltma,aydınlatma,gölge,rengi dolgunlaştırır- canlılaştırır,radiıus yani bulanıklık verir. gibi özellikleri vardır resimde bu kısım ile + bazı kısımlar ile yapılmış olabilir. Bana sorarsan replace colorıda kullanmış olabilir.
  8. Ali DANIŞAN

Photoshop resimli anlatım 142 sayfa (Türkçe) PDF

teşekkürler kardeş paylaşımın için.
  9. Ali DANIŞAN

Arkadaşlar lütfen bakın

:bann: :bann: :bann: :bann: :bann: :bann: :bann: :bann: :bann: :bann: :bann: :bann:
  10. Ali DANIŞAN

ilk logo çalışmalarım

Kardeş bana sorarsan logo resimselden cok grafik olmalı yanı yaptığın firmayı anlatmalı ama resimsel olmamalı.. eline sağlık başarılar...
  11. Ali DANIŞAN

National Geographic Dergi Kapağı Tasarımı

Güzel olmuş eline sağlık, yazıya gerek yok zaten resım her şeyi anlatıyor bence olması gerektıği gibi olmuş başarılar..
  12. Ali DANIŞAN

Kurumsal Kimlik ve Logo Çalışmam(Yıldırım)

Eline sağlık klas düz bir tasarım olmuş..
  13. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

teşekkürler kardeş daha yeni başladım ve çok çok eksiğim var aslında öneriler yazarsanız çok iyi olur yorumlar için saolun tekrar..
  14. Ali DANIŞAN

Engelli çalışmam

Eline sağlık abi bencede 3 numara daha güzel olmuş arka planda fotograf olmayınca daha güzel görünüyo bence..
  15. Ali DANIŞAN

DELAREDO 3D Text & Wallpaper

eline sağlık kardeş güzel gözüküyo bence başarılar...
  16. Ali DANIŞAN

morven erkek giyim kurumsal

Yeni başladım abi bu mesleğe ben mi çabuk begeniyorum yoksa yorumlara bakarsak senmi çok güzel yapıyosun valla sade güzel olmuş eline sağlık abi...
  17. Ali DANIŞAN

as-av lojistik logo

sölenecek laf yok abi her çalışman ayrı bir güzel zaten :D eline sağlık..
  18. Ali DANIŞAN

usta yazılım kurumsal

eline sağlık abi sade güzel olmuş.
  19. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

yav abi ben büyüklerime karşı saygılıyımdır zaten k.b ama sen lafı çarptırıyosun kötü tarafa çekiyosun ben niye kendi ırkımdan olan kişileri kısımları ayırıyım ben hale senin düşündüğün mantıkta düşünemiyom valla yanlış bişey yazdıgımıda düşünmüyom ama yani ben 18 yaşındayım sen kim bilir kaç...
  20. Ali DANIŞAN

Lütfen eksiklerimi yazın ilk tasarımlarımdan

teşekkür ederim reborn abi sölediğin iyi oldu bilmiyodum valla saol tekrar hasan abi senin dediginide anladım galiba fontlar daha belirgin ,daha normal ve canlı gözükmüş seninde teşekkür ederim senin yaptıgın gibi fontları değiştircem abi tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yukarı Alt