Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

Platin Kartvizit Çalışmaları (Sizce Hangisi ?)

hepsi birbirinden güzel ama 4 daha güzel, başarılar...
  2. Ali DANIŞAN

Kuaför kartvizit tasarımı

textlerle oynanmış sadece buda bişey değil yani teşke kendi yaptığın tasarımı koysaydın daha iyi olurdu.başarılar...
  3. Ali DANIŞAN

sizce nasıl olmalı

corel draw çalışmam, eskik daha ama sizce nasıl olmalı böle olduğu halde neleri eksik, sölerseniz çok iyi olur teşekkürler.
  4. Ali DANIŞAN

ustalar yardım lütfen.

teşekkür ederim abi inşallah bende senin gibi bir grafiker olurum dediklerin çok doğru abi tekrar saol.
  5. Ali DANIŞAN

ustalar yardım lütfen.

valla abi sizlerde olmasanız kurs hocaları nedense fazla bir şey sölemiyo güzel olmuş diyo geçiyo, abi peki bu benim yaptığım nasıl bişey olmuş ? mesela neyini değiştirsem daha iyi olur, yada sen şunu değiştirsen şu olur (örnek kitap kapağı) diyebilirmiyiz abi yoksa bu yaptıklarımdan vazmı...
  6. Ali DANIŞAN

ustalar yardım lütfen.

valla abi inceledimde açıkcası bu dergi işini pek beceremedim ben orda olanların aynısı olmaması için daha değişik yapmaya çabaladım dergi kapağı olayından çıkmışmı abi yaptığım.
  7. Ali DANIŞAN

ustalar yardım lütfen.

Kursda yapmamız gereken bir ödev var ama değerlendirme olcak lütfen olumlu olumsuz önerilerinizi, yanlışlarımı sölerseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Dergi kapağı tasarımı 1. 2. Aslında ben begenmedim açıkcası ama sizin daha değişik bir düşünceniz varsa söleyin lütfen ona göre...
  8. Ali DANIŞAN

Bu nasıl yapılır? yardım lütfen...

elimden geldiğiyle yaptığım çalışma dekubeler mal gibi oldu ama bilmiyorum istediğin şey bumu; eskisi: yenisi: önemli olan bence renk birleşimini iyi yapmak.
  9. Ali DANIŞAN

photoshop Web site tasarımı hakkında sorum olucak [ACİL]

benim bildiğim kadarıyla dreamvear kodlama sistemi ile olur, asıl web tasarımı dreamvear programı ile yapılır. Neden kodlama yapıyoruz yapmak zorundasın sistem bu siteye nasıl eklemeyi düşünüyosun olması gereken bu mecburen kodlaman gerekiyo işte buda çok basit bir işlem değil, bilmiyorum ne...
  10. Ali DANIŞAN

Bu nasıl yapılır? yardım lütfen...

arkadaşım bu işleri anlamamız için uygulama yapmamız gerekir, aslında adamınki çok basittir ama nasıl renkler verdiğini, hangi efecktleri kullandığını tahmin etmek zor tabi. İstediğin yeri yeşil ve ya başka bir renk yapmak istiyosan onun içinde seçme araçları ile dekube yapman lazım, sonra renk...
  11. Ali DANIŞAN

Photoshop Çalışmam

yangın kısımı olmamış kardes bence çok yapmacık olmuş ama çatlamış verdiğin efekt kısımlar güzel olmuş, eline sağlık.
  12. Ali DANIŞAN

Abandoned street zombie - photoshop cs5 speed art

elinize sağlık güzel olmuş.
  13. Ali DANIŞAN

Tekstil Etiket Çalışmalarım

eline sağlık abi gerçekten çok hoş ve güzel görünüyor.
  14. Ali DANIŞAN

iPhone Deneme

eline sağlık güzel olmuş, başarılar.
  15. Ali DANIŞAN

Selçuk İnan Tipografi Çalışmam (8)

selçuk inana kullanılan efektler olmamış, hüseyin arkadaşımızın sölediği gibi ''8'' yapımı güzel olmuş eline sağlık, başarılar.
  16. Ali DANIŞAN

Logolardan hangisi daha güzel?

2,4,5,6 sade ve güzel görünüyor bence eline sağlık.Başarılar.
  17. Ali DANIŞAN

Deneme Konser Afişi Tasarımı

eline sağlık.Başarılar.
  18. Ali DANIŞAN

Deneme Ramses Kitap Kapağı Tasarımı

sade ve güzel olması gereken bence eline sağlık.
  19. Ali DANIŞAN

Arkadaşım İçin Yaptığın Amatör Kapak Tasarımı

çok güzel olmuş eline sağlık.
  20. Ali DANIŞAN

Adobe Photoshop Kısayolları !!!!!

teşekkürler paylaşım için.
Yukarı Alt