valla abi sizlerde olmasanız kurs hocaları nedense fazla bir şey sölemiyo güzel olmuş diyo geçiyo, abi peki bu benim yaptığım nasıl bişey olmuş ? mesela neyini değiştirsem daha iyi olur, yada sen şunu değiştirsen şu olur (örnek kitap kapağı) diyebilirmiyiz abi yoksa bu yaptıklarımdan vazmı...
valla abi inceledimde açıkcası bu dergi işini pek beceremedim ben orda olanların aynısı olmaması için daha değişik yapmaya çabaladım dergi kapağı olayından çıkmışmı abi yaptığım.
Kursda yapmamız gereken bir ödev var ama değerlendirme olcak lütfen olumlu olumsuz önerilerinizi, yanlışlarımı sölerseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Dergi kapağı tasarımı
1.
2.
Aslında ben begenmedim açıkcası ama sizin daha değişik bir düşünceniz varsa söleyin lütfen ona göre...
elimden geldiğiyle yaptığım çalışma dekubeler mal gibi oldu ama bilmiyorum istediğin şey bumu;
eskisi:
yenisi:
önemli olan bence renk birleşimini iyi yapmak.
benim bildiğim kadarıyla dreamvear kodlama sistemi ile olur, asıl web tasarımı dreamvear programı ile yapılır. Neden kodlama yapıyoruz yapmak zorundasın sistem bu siteye nasıl eklemeyi düşünüyosun olması gereken bu mecburen kodlaman gerekiyo işte buda çok basit bir işlem değil, bilmiyorum ne...
arkadaşım bu işleri anlamamız için uygulama yapmamız gerekir, aslında adamınki çok basittir ama nasıl renkler verdiğini, hangi efecktleri kullandığını tahmin etmek zor tabi. İstediğin yeri yeşil ve ya başka bir renk yapmak istiyosan onun içinde seçme araçları ile dekube yapman lazım, sonra renk...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.