Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

Kendini düzgün güzel konuşuyo sanıyosun sen haralde saçma yerlere çekerek sen değişik polemik yaratmaya çalışıyosun asıl ayrıca ayrışma yapmıyoruz türkiyede olan şeyler sen neye bakaraktan ayrışma yaptığımı sölüyosun benim yazdıgım cevaptan bunu mu çıkartıyosun daha kötü durumu çekersin belki...
  2. Ali DANIŞAN

Lütfen eksiklerimi yazın ilk tasarımlarımdan

Yeni yeni yapmaya başladım lütfen yanlışlarımı söleyin iyi yada kötü eleştirirseniz benim için yararlı olacaktır lütfen.
  3. Ali DANIŞAN

Siyah Beyaz

teşekürler düşünceniz için kardeş dedigin gibi fontlarla biraz oynama yapmam gerekiyo kardeş saol tekrar
  4. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

bide en sonunda yanlış yazmışsın senin yazdığın: ''küfür mü ediyoruz normal şekilde konusuyoruz.'' olması gereken ''en sonunda konusuyoruz değil konuşuyoruz'' saçmalığa bak lütfen türkçe olarak yazalım biraz uyalım yada açın lütfen forumun kurallarını bi okuyun lütfen...
  5. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

k.b birader sen harelde a'dan z'ye butun noktalama ışaretlerine harflerine uyuyosun haralde sizin türkce anlayışınız bumu lazlar,doğudakiler napsın o zaman onlar türk degilmi ?
  6. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

nededimki saolun kontrol edecem anlamında soluyoruz ne yazmamı ıstıyosun?tamm agabey bakacam anlamında soledıgınız ıcın uyardıgınız ıcın yanı ılgınız için tşkler ediyoruz ne yazmam gerekıyodu forum içi yazılan yazılara karşıyomusunuz küfür mü ediyoruz normal sekılde konusuyoruz.
  7. Ali DANIŞAN

Siyah Beyaz

teşekkür ederim tavsiyeniz için fazla bilgim yok sizin sayenizde yeni bilgiler ediyoruz saolun..
  8. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

tamm agbey saolun tekrar ılgınız için..
  9. Ali DANIŞAN

Siyah Beyaz

YENİ ÖGRENMEYE BAŞLADIM İLK TASARIMLARIMDAN BİRİ YANLIŞLARIMI SOLERSENIZ,VE YA SİZCE NASIL OLMALI BİLGİ VERİRSENİZ YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM TEŞEKKÜRLER..
  10. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

burak eyvallah baba bulamamıstım saol yardımın ıcın..
  11. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

ilk defa yukluyorum bu sııteye tam olarak nasıl yuklemem konusu hakkında bılgı verrmısınız
  12. Ali DANIŞAN

Akma etkılı kartvızıt

Corel draw programını yenı ogrenmeye basladım ılk tasarımlarımdan bırısı lutfen hatalarımı solersenız benım ıcın cok yararlı olcak teşekkürler.
  13. Ali DANIŞAN

İstanbul 2020 Olimpiyatları Logosu belli oldu - Logo ile ilgili düşünceleriniz nedir?

neden herseyde ıstanbul ve sımgılerını kullanıyolar,kız kulesını neden bence olagn oldu bunlar normal.Daha degsık bı logo yapabılırlerdı illa istanbul ve sımgelerı olması gerekmıyo
  14. Ali DANIŞAN

Emek iş Kartvizit Çalışması

bencede o renkler bırbırıne uymus guzel elıne saglık
  15. Ali DANIŞAN

Serbest Muhasebeci Kartvizit Çalışması

elınıze saglık guzel paylaşım
  16. Ali DANIŞAN

"Han Yapı" Kartvizit ve Logo Çalışması

eline saglık guzel olmus
  17. Ali DANIŞAN

Aşil Kartvizit Çalışması

mukemmel guzel daha nedıyım ıyı olmus renk uuymu font buyukklugu herşeyiyle eline saglık
  18. Ali DANIŞAN

Asya Rentacar Logo ve Kartvizit Çalışması

aggbey hepsı guzel ama 3.su daha guzel bence
  19. Ali DANIŞAN

Umut Pastırma

elıne saglık guzel olmus
  20. Ali DANIŞAN

Kartvizit çalışmam

forumdakılerden daha farklı bı paylaşım yapmıssın guzel olmus elıne saglık
Yukarı Alt