Arama sonuçları

1. H

photoshop deneme bir iki :)

Elinizdekilerle Popart'a yönelebilirseniz daha zevkli sonuçlar alırsınız. Turuncu çalışma buna çok uygun ve güzel mesela, bayan görselinden olsa gerek. Şu ozan arkadaş da olabilir. Ancak bence her şey kendi değerinde kalmalı. Orijinali ne ise onu da paylaşmalısınız yine de. Son olarak, bu...
  2. H

...Bıdı Bıdı...

Seviyorum ama kimi En tatlı birisini Nasıl anlatsam sana İlk harflere baksana
  3. H

Sevdiğimiz Sözler

Sen Sadece Kasabın Bıçağını Yalayan Minyon Kedi...
  4. H

Dök İçini Rahatla !

Buluşacağız elbet üzülme. Burada olmasa da mahşerde. Ben ne yaralar aldım, hiçbiri öldürmedi. Şimdi sen de git, unut beni...
  5. H

Savaşa Hazır mısın Şövalye? Lowpoly Savaş Aleti...

Şu da kaskı olsun hadi. bi de kendisi olsa..........................................................!!! Kafadan salladım. High-Low Poly... Şu da şarkısı. Zıkkıııımdan seçtim yine, bu adamı çok eskilerden beri dinlerim, diğer insanlarınki gibi yeni bir keşif değil ;-) Bitanem'e gitsin...
  6. H

Savaşa Hazır mısın Şövalye? Lowpoly Savaş Aleti...

Modelleme,Unwrap, Tasarım kafadan, yani can sıkıntısının zevke dönüştüğü an... Lowpoly'i seviyorum, çok hoş gözüküyor. Motor: Default SC Süre: 20dk filan Konu: Low Poly Savaş Baltası Şeysi. Klip eşliğinde...
  7. H

TV Kanallarının Lower Third Çalışmaları

Peki. Kendinizi bu sektörde geliştirirseniz 2-3 yıl sonra gelin bu konuya tekrar bakın. İyi çalışmalar.
  8. H

Merhaba; "Doğru olduğunu ifade etmedim ki. " Yazmışsınız ancak arkasına ise "Aşağıda yüklediğim Ntv ve Habertürk görsellerini incelerseniz belirttiklerinizin tıpkı bu şekilde konumlandırıldığını görürdünüz." yazmışsınız. Hala bir şeylerin doğru olduğunu ifade etmediğinizi düşünüyor musunuz...
  9. H

NTV öyle yapmışsa doğrudur sizin için o halde , ne diyeyim :)
  10. H

Mirassız Mektuplar

Mirassız Mektuplar Bir omzun eteği ardından Süzme böyle utangaç, kalan diğer yarından Bilirim hisseme düşen bu, suskun bakışlarından Sakın korkma, gideceğim yakında sıcak topraklarından Senin saçların dalgın, gözlerin dalgalı Öyle ise bu gece de uğruna sabahlamalı Şehitlik'te nutmalı Teselli...
  11. H

Kurumsal 3D Tıbbi Cihaz Tasarımım

Teşekkür ederim
  12. H

Merhaba; İlk görselde yukarıdaki gri ribbon'un arka kuyruğu akasındaki uzun gri şeridin arkasına düşmemeli miydi? Genel hatanız ise fontlarınızın çoğu kenarlara çok yakın. Ayrıca aşağıdaki saat de yine sola çok yakın.
  13. H

Eskislerim defterimde, tek tek print etmem gerekiyor paylaşabilmem için ama toplam 5 farklı tasarımım vardı. Son olarak bunun üzerinde yoğunlaştım ve zaten 2. model seçildi, altı olmayan yani. Üretim süreci hakkında bir bilgim yok zira ben işi bir ajans aracılığıyla aldım, bitirince de projeyi...
  14. H

Her ikinize teşekkürlermi sunuyorum.
  15. H

Bu iş bir hastanenin ve geleli 1 hafta falan olmuştu, o gün bitirdim ve yolladım. İş medikal cihazın dış aksamı ve bu aksama ayrıca dış pleksi cam kaplama idi. Tasarımı bana bıraktılardı. Bu cihaza bir dış aksam modelledim bir de şu 2 borunun asılacağı herhangi bir yer yoktu, cihazın üzerine...
  16. H

Çizim yapmayı bilmek neden şart?

Çizim yeteneği aranmasının sebebi karşınızdaki kurumun fakülteye açtığı kontenjana paralel olarak sizi bir şekilde eleyebilmek için uyguladığı prosedürden ibaret. Yoksa barajı geçen hekes gidip GSF'li olurdu öyle değil mi? Herkes grafik tasarımcı, herkes resim öğretmeni, herkes mzik...
  17. H

Virüs programı bulma...

Reg Clean tarzı programlara itibar etmeyin.
  18. H

Gömme işlemi'ni yapamıyorum YARDIM

Gömmek derken clipping mask yapmak istiyorsunuz sanırım ? Yani aslında izlediğiniz yol doğru ama ben yine de birer görsel ekleyeyim şuraya inceleyin, belki atladığınız bir yer vardır. Resim eklerseniz sıkıntıyı inceleyebiliriz.
  19. H

Neliel Karakalem Çizim & Dijital Renklendirme Hızlı Video (CorelDrawx7)

Teşekkür ederim, haklısınız Corel ile geçmişte hiç ilişkim olmadı, ancak yazdığınız gibi çok şey değişti, çok şey.
Yukarı Alt