Arama sonuçları

1. H

Spiderman Konseptli Doğum G Çalışmam

Bir müşterimizin isteği üzerine D.G çalışması yaptım. Afiş hariç hepsini Canon C6010 Prof makinede aldım. Afişimizi ise HP IPF8000 S'ten 1000x1200 mm ebatında aldım. Afiş de zaten boydan olan görsel... (örümcek adam ve şehir dışarıdan alınma) Program: Adobe Illustrator
  2. H

Ps- Yüz Değiştirme Hk. Yardım Lütfen

Güleydiniz bari...
  3. H

Poster Çalışması

Biz yorumu seneye göre mi yapıyoruz ? : )
  4. H

Illustrasyonda Ayrıntı Çizimi Ve Gölgelendirme

Merhaba; Ben de sırf ışık bilgisi kazanmak için izledim animeleri. Bu yöntem netteki ışıklandırma videoları çöplüğünden daha öğreticidir emin olun. Death note'yi yarıda bıraktım, sarmadı... Hangi programda yapılıyor olabliir bir bakalım. En başta elbette ki toon boom studio'da yapılaiblir...
  5. H

Muz Ve Kaz-manipülasyon

Oluyor dedik ya : ) Textureyi gayet mantıkçı kullanıyorsunuz, oluyor oluyor. Olacak olacak.
  6. H

Muz Ve Kaz-manipülasyon

Hımmm, eh işte oluyor.
  7. H

Illustrasyonda Ayrıntı Çizimi Ve Gölgelendirme

Merhaba, Öncelikle birçok eksiğiniz olduğundan bahsetmişsiniz, evet çizimleriniz çok sıradan, evet dediğiniz gibi bunun nedeni içerisinde ışık olmaması. Öncelikle anatomi bilginiz nedir bilmiyorum, aştığınızı varsayıyorum. Şimdi o bahsettiğiniz gölgeleri çok iyi kullanabilmenin altın kuralı...
  8. H

Muz Ve Kaz-manipülasyon

Kazın beyaz kısımlarını muz kabuğunun iç renginde yapabilirdiniz sanki ... Hatta daha da ileri gidelim, kazın beyaz kısımlarını muzun içerisindeki texture ile doldursaydınız...
  9. H

Garfield Manipülasyon Denemesi

Nıck, kulaksız olmaz...
  10. H

Photoshop - fotoğraf editleme

Güzel güzel, bana daha çok tablo tadında geldi, elinize sağlık ;-)
  11. H

Garfield Manipülasyon Denemesi

Kulaklarımız nerede? : )
  12. H

Yılbaşında yapmaya çalıştığım afiş :)

Güldüm derken kahkaha atmadım tabii ki, tebessüm ettim. o da "T" olmadığı için komik geldi. Burada yardım amacıyla varız. Eksiklerinizi yazabilmem için öncelikle çalışmanız hakkında bilgi vermelisiniz.
  13. H

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Şimdi oldu. Üzgünüm ancak Rapidshare Standart Kullanıcı olayını maalesef kaldırmış. en az standart plat. olma şartı istiyor. Belki bu sebeple dosyalarımızı da silmişlerdir, elinde olanlar paylaşırsa linklerimizi yenileyebiliriz.
  14. H

Eriyen Foroğraf Makinesi

Fena değil. Esasen bu filtre en iyi ve zevkli şekilde insan anatomisi üzerinde uygulanabilir. Böylece hem anatomi hem filtre aşinalığı kazanmış olursunuz.
  15. H

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Yanlış yere mi yazdınız acaba mesajı? Bu bilişim eğitimi video setimiz de :) Grafik eğitimlerimiz de aynı forumdaydı.
  16. H

Boğazda Türk Geceleri / Sedat Gül

Düşünmeniz gereken tek bir soru var: Bu forumda yorum bekleyen belki yüzlerce çalışma varken acaba bu yorum neden sizin çalışmanızın altına yapıldı...
  17. H

Boğazda Türk Geceleri / Sedat Gül

İçeriği müşteri verdi tamam da işi olduğu gibi imla hatalarıyla mı bastınız? Misal BO"G"AZDA ne demek? Metinleri hiç kontrol etmediniz mi? Üzerindekileri okudum da (daha birçok hata mevcut) yanlış anlamayın bu iş bu hatalarla basıldıysa direkt giyotine gider. Afedersiniz ama ben sizi...
  18. H

Afiş Ve Manipülasyon Karışımı Eleştiriye Açığım...

Yorumlayalım da ne yaptınız?
  19. H

Tamamen Mouse Ile

Cok guzel tebrikler
Yukarı Alt