@AYSUNNN
her şeyden önce oncelikle merak etmeniz çok önemlidir. program zaten bunları sizin için yapıyor.
sadece size tavsiyem merak edin, iyi bir gözlemci olun, acaba nasıl yapılır sorusunu sürekli sorun ve en önemlisi bugün yaptığınız bir çalışmayı yarın beğenmeyin.......
bunun yanısıra ekranınıza gelen hata mesajı varmı yok mu bilmiyorum. elinizdeki serial bizleri düşündürmüyor zaten. silip yeniden kurmayı deneyin. bir de makinenizdeki RAM miktarını kontrol ediniz. Zira CS,3 1 Gb min. ram ile rahat çalışabiliyor. bunun yanında tabi en önemlisi işletim...
yani bu demek oluyor ki artık siz kölesiniz. biz kanun maddeleri ile yasallaştırılan bir mafya hükümetiz..... siz çalışın biz maaşlarımıza % 50 daha zam yapalım.....
hadi çocuklar çalışın, çalışın.... milletin vekillerinin hali içler açısı.... tüp şu fiyat, şeker şu fiyat, ekmek şu fiyat...
selam forumumuza hoş geldiniz. guzel bir forum olmasını diliyorum. ama öcelikle forum kurallarımızı gözden geçirmenizi ve bize olan sorularınızı sıralamanızı diliyorum.
kolay gelsin
@AYSUNNN
forumumuza hoşgeldiniz. ama şunu bilin ki bir gecede size profesyonellerin kullandığı bir programı öğretecek ne bir bilim adamı ne de bir teknolojimiz var. forumda araştırma yaparak bilgiye ulaşabilir bulamadıklarınızı ise sorarak öğrenebilirsiniz.
ve lütfen ilgili yerlere konuları...
size bir ip ucu.... tekstile baskı yaparken silindir cyrill klişe mi kullanılıyor, yoksa ipek kalıpla pozlanıp boya tranfer mi ediliyor. eğer ipek kalıp kullanılıyorsa baskı ustanızdan kullanılan ipeğin kaçlık tram yoğunluğunda olduğunu öğrenebilrisiniz. bu size yardım edecektir.
başka bi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.