Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

coreldraw da yazıya perspektif wermek.

@AYSUNNN her şeyden önce oncelikle merak etmeniz çok önemlidir. program zaten bunları sizin için yapıyor. sadece size tavsiyem merak edin, iyi bir gözlemci olun, acaba nasıl yapılır sorusunu sürekli sorun ve en önemlisi bugün yaptığınız bir çalışmayı yarın beğenmeyin.......
  2. Fatih Çelikhan

slm

hoş geldiniz... bekliyoruz...
  3. Fatih Çelikhan

sLm arkadaşLar..

uzman..... acaba kim olacak bu kategorideki kişi merak ettim. kolay gelsin dyorum yinede.
  4. Fatih Çelikhan

sLm arkadaşLar..

bunun yanısıra ekranınıza gelen hata mesajı varmı yok mu bilmiyorum. elinizdeki serial bizleri düşündürmüyor zaten. silip yeniden kurmayı deneyin. bir de makinenizdeki RAM miktarını kontrol ediniz. Zira CS,3 1 Gb min. ram ile rahat çalışabiliyor. bunun yanında tabi en önemlisi işletim...
  5. Fatih Çelikhan

Merhaba (fulya)

aramıza hoş geldiniz. gelecek için planlarınızda başarılar dilerim. umarım forumumuzun buna bir katkısı olur. sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.
  6. Fatih Çelikhan

sLm arkadaşLar..

sitemizde warez, serial, crack gibi isteklerde bulunmayız. bu tarz paylaşımları yapmamaktayız. lütfen forum kurallarımızı okuyunuz. aramıza hoşgeldiniz.
  7. Fatih Çelikhan

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası

yani bu demek oluyor ki artık siz kölesiniz. biz kanun maddeleri ile yasallaştırılan bir mafya hükümetiz..... siz çalışın biz maaşlarımıza % 50 daha zam yapalım..... hadi çocuklar çalışın, çalışın.... milletin vekillerinin hali içler açısı.... tüp şu fiyat, şeker şu fiyat, ekmek şu fiyat...
  8. Fatih Çelikhan

merhaba

aramıza hoşgeldiniz. tabiki bekliyoruz; paylaşımlarınızı ve tabi varsa sorularınız.... iyi forumlar.
  9. Fatih Çelikhan

ikinci denemem

Konularınızı lütfen ilgili bölümlerde açınız.
  10. Fatih Çelikhan

Merhabalar arkadaşlar:)

selam forumumuza hoş geldiniz. guzel bir forum olmasını diliyorum. ama öcelikle forum kurallarımızı gözden geçirmenizi ve bize olan sorularınızı sıralamanızı diliyorum. kolay gelsin
  11. Fatih Çelikhan

İç Giyim resimleri !!! ( Lingerie - Nightwear - G-string) UHQ resimler !!!!!

@AYSUNNN forumumuza hoşgeldiniz. ama şunu bilin ki bir gecede size profesyonellerin kullandığı bir programı öğretecek ne bir bilim adamı ne de bir teknolojimiz var. forumda araştırma yaparak bilgiye ulaşabilir bulamadıklarınızı ise sorarak öğrenebilirsiniz. ve lütfen ilgili yerlere konuları...
  12. Fatih Çelikhan

ilk calışmamm

@barış_1907 barış eminim ki sen anlamamışsındır burda ne denmek istendiğini... arkadaşlar boş yere mesaj yazarak mesaj kirliliği yaratmayalım.
  13. Fatih Çelikhan

selamlar

hoşgeldiniz. zaten insanların bilgilerinin değerlenmesinde en büyük pay budur. PAYLAŞMAK bilgi paylaştıkca değer kazanır, artar. iyi forumlar
  14. Fatih Çelikhan

freehande yeni başlıyorum yardım

tamam anlatalım tabiki ama oncelikle sordugğunuz soruları anlamay çalışıyorum. bıraz daha net sorabılır mısınız lutfen.
  15. Fatih Çelikhan

Serigrafi baskıda tram

size bir ip ucu.... tekstile baskı yaparken silindir cyrill klişe mi kullanılıyor, yoksa ipek kalıpla pozlanıp boya tranfer mi ediliyor. eğer ipek kalıp kullanılıyorsa baskı ustanızdan kullanılan ipeğin kaçlık tram yoğunluğunda olduğunu öğrenebilrisiniz. bu size yardım edecektir. başka bi...
  16. Fatih Çelikhan

slm grafikerler...

warez içerikli, serial, crack ve benzeri paylaşımlar sitemizde yasaktır. bunu paylaşan üyelerimiz mesajları silinerek sitemizden uyarılmadan uzaklaştırılırlar. lütfen bu tarz isteklerde bulunmayınız.
Yukarı Alt