Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

Kurumsal Kimlik çalışması

renkler daha güzel görünüyor evet... benim ilk mesajımda da belirttiğim gibi biraz karekterler konusuna gireceğim. zira kullanılan karekter çok ama çok sık kullanılan bi tür. bence daha özgün bizeyler bulabilirsin. onun dısında işleri baskıya yani baskı makinesine girebilecek tarzda...
  2. Fatih Çelikhan

En Çok Kullandığınız Programlar

her şey içi aDoBe yeter diyorum ben.... benim kullandıklarım sıklık sırasına göre yazıyorum indesign + illustrator + photoshop + freehand
  3. Fatih Çelikhan

MEVLÜT Kandili

nice mubarek kandillere hepbirlikte erişmeyi dilerim allahtan.... kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
  4. Fatih Çelikhan

Vektörel Türkiye logosu Freehand formatında !!! İlk defa sizler için :)

kırılmana gerek yok... sadece sorularını ve yazdıgın yazıları bıraz daha anlaşılır olmasını sağlarsan daha ıyı olur. burası forum mesajlar anlık değil. süre gecebiliyor aradan... dolayısı ile bir saat sonra okuyan birisi bu mesajına hiç bir anlam veremeyecektir.... logonun CMYK olarak...
  5. Fatih Çelikhan

Vektörel Türkiye logosu Freehand formatında !!! İlk defa sizler için :)

@barış_1907 Kusura bakma??? anlamadam. bu başlık altında CMYK ile ilgili bisey olduğunu sanmıyorum. sorduğun soruları da biraz anlaşılır yaparsan dostum çok daha iyi olacak.
  6. Fatih Çelikhan

Corel draw öğrenmek istiyorum

öncelikle şunu söyleyeyim aslında çok basit. üstelik yaşın da hiç bi önemi yok. sadece mantık yürütme ile bu işi kolaylıkla hallede bilirsiniz öncelikle belirteyim yazdığız yazılara öyle 3 cm boyunda 2 cm eninde olsun gibi bir ölçüt hiç bir programda yoktur. yazının büyüklük birimi PUNTO'dur...
  7. Fatih Çelikhan

Desıng

dostum foruma gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim ama ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum: LÜTFEN FLOOD YAPMAYINIZ... Yani arka arkaya mesaj göndermek sizin için basit görülebilir ama bu forumumuzun bağlı olduğu server da yığılmalar olabileceği için zaman içinde zarar vermektedir. O yüzden...
  8. Fatih Çelikhan

Kurumsal Kimlik çalışması

kurumsal olarak birbiri ile aynı çizgileri taşıması güzel. benim tavsiyem karekter seçimi konusunda olacak zira seçtiğiniz karekterler çok sık kullanılan türden daha faklı bir seçim olabilir. özellikle şirken ünvanı olan kısımda okunma güçlüğü yaşanıyor. renkler konusunda yeşil rengin biraz...
  9. Fatih Çelikhan

süt kutusu çalışması

zaten grafikerim :)
  10. Fatih Çelikhan

süt kutusu çalışması

bu renk calışması ile daha çok süt tosu ya da krema paketi gibi olmuş. grafik işini meslek olarak edinmediğinizi göz önüne alırsak. her şeye rağmen takdir edilebilecek bir çalışma. benim sadece önerim. her ne olursa olsun bir proje aşamasında bunların hepsini cok iyi tespit edip tasarımı o...
  11. Fatih Çelikhan

İstanbul Çalışması

güzel çalışma. sadece bir öneri: o istanbul silüetinin yansımasını ekleyebilsen cok daha güzel durudu diye düşünüyorum
  12. Fatih Çelikhan

el ilanı çalışması

sanırım resım eklemeyı unuttun bununla bi ilgilenirrsen iyi olur
  13. Fatih Çelikhan

Yardımcı olur musunuz?

resmi çok küçük koymuşsunuz pek bi ayrıntı görünmüyor, empirme konusunda bilgim fazla olmadığını da göz önüne alacağınızı umarak söylemek isterim... photoshopta bu tarz bir tasarım yapabilirsiniz bunun icin farklı kanallara objelerinizi oluşturup renk ayrımını yapabilirsiniz.
  14. Fatih Çelikhan

ben de bir iki tane yaptım olmuşmu

yelkenli calışma hoş olmuş nakışlardaki tekniği bilmiyorum ama bu renklerde mi işlecek mesela bu geni. eğer oyleyse bence daha canlı ip renkleri tercih edilebilir.
  15. Fatih Çelikhan

Logotype Çalışması

ben 6. logoyu beğendim. kullanım açısında hiçbir sorun çıkarmayacak bir çalışma. diğerleri de fena değil ama benim favorim 6. logo. eline sağlık. hoş çalışma
  16. Fatih Çelikhan

18 Mart çanakkale Zaferi

işin görselliğinden çok içerdiği anlam bence çok ama çok daha önemli. harika bir derleme. tabi tasarım boyutuna bakarsak oda güzel. ama ben olsam bunu daha az efektli bir çalışma ile sunardım. emeğine sağlık hoş olmuş. rep'in geldi....
  17. Fatih Çelikhan

Dergi Kapağı Tasarımı

güzel bir çalışma beğendim. ama birşey dikkatimi çekti. yazılar işin bitimine çok yakın geldiş banayan bu biraz sıkıntı verdi hem görsel olarak hem de iş tekniği açısından. gayet başarılı bence devamını dilerim.
  18. Fatih Çelikhan

Grafiksel Bir Çalışma

photoshop'un tüm özellikleri burada kullanılmış diyebilirim. photoshop sadece kabartma efekti veya gölge vs verme işşinde kullanılmıyor. özelliklede layerlı bir çalışma için örnek bir çalışma. eline sağlık. rep'in benden....
  19. Fatih Çelikhan

Bir Kaç Tane Çalışma!

ağaç yaşken eğilir.... allah uzun ömür versin. güzel bir hobi seçmişsin. kolay gelsin
  20. Fatih Çelikhan

Kartvizit Çalışmaları-2

ben bu kadar iyimser olamayacağım. ama seni kutlamak gerek kişinin mesleğine göre iyi tespitlerde bulunabiliyorsun. ama sorun şu. bu kadar kalabalık ve bol efektli iş yapmak zorunda mısın? yani bu kartlara bakınca ben yoruluyorum. bakın size bir hikaye anlatayım. Orta Oyunu zamanlarında...
Yukarı Alt