değişik çalışmalar olmuş. özellikle birinci çalışma bence dikkat çeker. diğerlerinde fontlardan kaynaklanan bir iticilik hissettim kendimde ama farklı olmak adına herşey yapılabiliyor.
bir öneri: bu biyolojik erkek işaretini tam dolu değil de çizgi kalınlığı kullanarak içi boş vererek bi bakar...
1 aylık olmasına göre bence iyi çalışmalar.
ama bence öğrenme aşamasındaki çalışmalarını bir iş için yapman. yani sanki bir web sayfası veya bir broşür çalışması gibi düşünerek yapmanı ve yorumları ona göre almanı tavsiye ederıim.yani yeteneğinin ticari bir değer kazanması için gerçek...
ABBGrafiker.....
dostum çalışmaların güzel. eminimki daha da güzel şeyler çıkaracksın. ben bu konuyu izninizle sadece sizin logo çalışmalarınız değilde tüm herkesin sitemiz adına yaptığı logolar için olmasını istiyorum.
tüm arkadaşlarımız buraya çalışmaları koysun hep birlikte değerlendirem...
teşekkürler. basit ama güzel bir çalışma olmuş. sadece kara kara düşündürürken daha farklı bir renk secebilirdik tabi bunun için mesela cok koyu bir mavi. okyanus mavisi derinlik hissi verebilmesi için. resmin her iki yanında yansımaların olması sanki düşüncelerde kısır döngü olduğu hissini...
resim var ben görüyorum. yalnız bu resmin hakkında biraz açıklama yazarsan yorum yapmak daha kolay olacak. yani yorumu neye göre yapacağız. siyah beyaz çalışma olarak mı, realis serbes bir ps çalışması mı, el ilanımı nedir bu....
her halükarda yeniden cizmek aslında en mantıklısı. corel kullanıyorsanıyorsanız bu işi yapan bir programı kendi içerisinde var Corel Trace...
ama dikkat edilmesi gereken bazı kuralları vardır. öncelikle resminizin cok net olması gerekmektedir. rezolasyonu düşük ve bulanık bir resim resimden de...
yeni ekleme yapabilirsiniz.
düzenle butonu siz mesajınızı yazdıktan sonra, sizden sonra birisi yazana kadar düzenleme yapabilirsiniz.
yeni mesaj ekleyerek devam edebilirsiniz.
selam serap... forumuza hoşgeldiniz. insanların saklayarak değer kazandırdığı tek şey altın^dır. buna paralel olarak bilgimiz dogru ya da yanlış paylaşmak ise bizim bilgimizin değerini artıracağına inanıyorum. güzel paylaşımlar bekliruz sizlerden. başarılar dilerim tüm üniversiteli...
alpha kanalı profesyonelce tasarım işlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. biraz karmaşık bir uygulama yötemi olsa da çok etkili işler yapabilmektesiniz. alpha kanalını ben sık sık kullanıyorum bunun en güzel uyugulamasını rüzgarda saçları dağılan bir kızın şaç telleri ile birlikte dekupesini...
teknik olarak circle olarak bilinmektedir. bunun yanında ustalar arasında yanılmıyorsam çiçek tram veya kum tram dedikleri tram çeşitleri vardır. ama ipek transfer konusunda (bu konuda fazla bilgim olmadığını daha önce belirtmiştim) square veya diamond tramlar daha çok kullanılmaktadır.
seçtiğiniz resmi açın hemen ardın aynı resmin alpha chanell kayıt edılmıs.psd dosyasını açın. şimdi resminizin oldugu dosyada channels bolumune geçin tabi bu arada her iki resmide kolaylı gorebileceğiniz şekilde ekranda tutun sonra alpha kanalı olan resmin channel penceresinden tutup resminizin...
freehan'in amacı kendisini ilgilendirmeyen pixel mantıklı efektleri vermek değildir. kullanıcılar sırf bu yüzden coreli tercih etmektedir. eğer yazılarınıza efekt uygulamak istiyorsanız bunu freehand'de yapmayın. konvert edebilseniz dahi bunun baskı aşamasında sorun oluşturacağını sakın...
sanırım başardın.... sana ilk yazdığımda gelen mesaj varmı, hata veriyormu vs vs demek istedim ama bukada basit bir soruya bu şekilde yanıt vermem tabiki dallanıp budaklandırır.
gelelim uzman kısmına ever bunun uzmanları tabıkı olabilir ve bızde bunlardan biri olduğumuzu zaten düşünmesek size...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.