Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

Merhaba Arkadaşlar

ramıza hoşgeldiniz. umarım forumda geçirdiğiniz tüm zaman boyunca sizden bize, bizden size devamlı artılar olusur.
  2. Fatih Çelikhan

Türkiye turizm logosu yazı tipi nedir

ARKADAŞLAR KONU BAŞLIKLARI ALTINDA İLGİLİ OLACAK YAZILAR YAZMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ. FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUNUZ. FORUMUMUZDA, TÜRKİYE LOGOSU DEFALARCA YAYINLANDI.... HATTA BENİM ATTIĞIM LİNKLERİN BİRİSİNDE TAM 18 FARKLI DİLDE TÜRKİYEMİZİN TURİZM LOGOSU BULUNMAKTADIR. LÜTFEN FORUMDA...
  3. Fatih Çelikhan

Salvador Dali

yaptığı resimler de, yaşantısı da, kendisi de ilginç bir adam. paylaşımın için teşekkürler CADI....
  4. Fatih Çelikhan

Foruma resim eklemek

nerede takıldınız bize yazarsanız yardımcı olalım
  5. Fatih Çelikhan

1. buluşma resimleri

vallahi niye yalan sölim cidden kıskandım. ben neden istanbulda değilim diye. katılım arkadaşlarla canlı canlı tanışma fırsatımız olacaktı aslında sevgili adminimle öyle bir organizasyon düşünmüştük. bende toplantıya interaktif olarak katılacaktım ama..... ilk buluşma heyecanı sanırım adminim...
  6. Fatih Çelikhan

Photoshop'ta Yazı Boyutu Sorunu

pixel ile punto arasında tabiki ebat bakımından cok fark vardır... şimdi öncelikle şunu göz önine alınız açtığınız belge pixsel yğunluğu bakımından büyük ise mesela 300 pixel/inch gibi 32 px lik bir yazı baya bir ufak kalacaktır. size tavsiyem pt olarak kullanmanız yazı buyukluklerini. bir...
  7. Fatih Çelikhan

renk seçimleri

Gold rengini baskıda elde etmek çok güçtür çeşitli karışımları herkes kendisi yapmaktadır... benim tavsiyem eğer müşteriniz extra renk olarak basılmasının maliyetini kabul edebilirse bunun extra renk olaran yani 5. renk olarak verilmesi ve direkt Altın Yaldız basılmasını sağlamaktır. Yok böyle...
  8. Fatih Çelikhan

Su Afişi

hoş bir çalışma.... konu gelecekle alakalı.... insanlığın geleceği. bunu acımasızca beyinlere kazımak gerek ki insanoğlu bir ders çıkarsın. bu bağlamda ben olsam zemini mavi yerine siyah kullanırdım ve o siyah zemin içinde çöl izlenimi vermek için çatlamış toprak kullanırdım. resim çerçevem...
  9. Fatih Çelikhan

Photoshop Extraları

efeckt mesunde brush efektlerle bunu yapabiliyorunuz... skech, spatter, water color bunlardan bazıları hepsinin ayrı ayrı etkileri var. bi deneyin aradığınız bunlarda bulabilirsiniz.
  10. Fatih Çelikhan

fon dünyası:)

arkadaşlar..... üzülerek belirtiyorum ki konuyu açan arkadaşımızın uploadları makinesinin bozulması ile de silinmiş. o yüzden bu konuyu kilitliyorum. eğer bu arşivi daha önceden makinesine alanlar var isi yeniden yükleyebiliriz. lütfen bunun için benimle irtibata geçiniz.
  11. Fatih Çelikhan

1. Istanbul Buluşması

kimler katıldı çok merak ediyorum. admin resimleri koyacaktır buraya. bir sonraki toplantıda kesin orada olacağım.
  12. Fatih Çelikhan

ücretsiz fontlar

Fontalrı Denetim masasında FONTLAR bölümünden Font ekle'den veya c:\windows\fonts\ klasorune kopyalayarak ekleyebilirsiriz. aynı soruyu farklı başlıklar açarak sormak yardımın daha hızlı geleceği anlamına gelnez. lütfen forum kurallarına uyalım. diğerini siliyorum.
  13. Fatih Çelikhan

rapidshare link kontrolü:)

çok parçalı dosyalar için bulunmaz bir yötem..... 48 parçadan olunan birşey düsünün, 47 sağlam, biri ölü.... bence çok kötü olurdu.... teşekkürler exorcims. repin geldi.
  14. Fatih Çelikhan

Photoshop Extraları

@mor_ve_berisi çizgiye çevirmek derken vektorel olmasını mı sağlamaktan bahsediyorsunuz. eğer öyle ise PS bu işi yapmaz sadece çizgisel olarak (ama yine pixel tabalı) görünmesini sağlar. bunun için bir kaç ayrı programvar. bunların içinde en iyi ve profesyonel sonucun Adobe Illistrator...
  15. Fatih Çelikhan

merhaba arkadaşlar

aramıza hoşgeldiniz... forum kurallarını mutlaka okuyunuz. iyi forumlar.
  16. Fatih Çelikhan

Bu gün adminimizin doğum günü

doğum günün kutlu olsun kardeş... nice seneler...
  17. Fatih Çelikhan

photoshop çalışmam

bence güzel herşeye rağmen. yani olmanı göz önüne alırsak gayet başarılı diyebilirim. devamını beklerim.
  18. Fatih Çelikhan

photoshop çalışmam

bu resmin orjinalini düşündüğüm zaman; baş kısmı birleşim açısı pek uyumlu değilgibi geldi bana. tabi resim biraz daha büyük olsa ayrıntılarını görebilirdik. orjinal kafa ile resimdeki kafa biraz farklı açılarda, yani açı pek uygun değil.... ikincisi ise resimdeki kafa biraz büyük gibi geldi...
  19. Fatih Çelikhan

Tanışma Faslı

aramıza hoş geldiniz. umarım sorularınızla bizleri mutlu eder ve amacınıza ulaşırsınız.
  20. Fatih Çelikhan

Kurumsal Kimlik çalışması

ewet ondan bahsedıyorum ama cok kullanılan bı tur o yuzden dedım
Yukarı Alt