ARKADAŞLAR KONU BAŞLIKLARI ALTINDA İLGİLİ OLACAK YAZILAR YAZMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ. FORUM KURALLARINI MUTLAKA OKUYUNUZ.
FORUMUMUZDA, TÜRKİYE LOGOSU DEFALARCA YAYINLANDI.... HATTA BENİM ATTIĞIM LİNKLERİN BİRİSİNDE TAM 18 FARKLI DİLDE TÜRKİYEMİZİN TURİZM LOGOSU BULUNMAKTADIR. LÜTFEN FORUMDA...
vallahi niye yalan sölim cidden kıskandım. ben neden istanbulda değilim diye. katılım arkadaşlarla canlı canlı tanışma fırsatımız olacaktı aslında sevgili adminimle öyle bir organizasyon düşünmüştük. bende toplantıya interaktif olarak katılacaktım ama..... ilk buluşma heyecanı sanırım adminim...
pixel ile punto arasında tabiki ebat bakımından cok fark vardır...
şimdi öncelikle şunu göz önine alınız açtığınız belge pixsel yğunluğu bakımından büyük ise mesela 300 pixel/inch gibi 32 px lik bir yazı baya bir ufak kalacaktır.
size tavsiyem pt olarak kullanmanız yazı buyukluklerini.
bir...
Gold rengini baskıda elde etmek çok güçtür çeşitli karışımları herkes kendisi yapmaktadır...
benim tavsiyem eğer müşteriniz extra renk olarak basılmasının maliyetini kabul edebilirse bunun extra renk olaran yani 5. renk olarak verilmesi ve direkt Altın Yaldız basılmasını sağlamaktır.
Yok böyle...
hoş bir çalışma....
konu gelecekle alakalı.... insanlığın geleceği. bunu acımasızca beyinlere kazımak gerek ki insanoğlu bir ders çıkarsın.
bu bağlamda ben olsam zemini mavi yerine siyah kullanırdım ve o siyah zemin içinde çöl izlenimi vermek için çatlamış toprak kullanırdım. resim çerçevem...
efeckt mesunde brush efektlerle bunu yapabiliyorunuz... skech, spatter, water color bunlardan bazıları hepsinin ayrı ayrı etkileri var. bi deneyin aradığınız bunlarda bulabilirsiniz.
arkadaşlar..... üzülerek belirtiyorum ki konuyu açan arkadaşımızın uploadları makinesinin bozulması ile de silinmiş. o yüzden bu konuyu kilitliyorum.
eğer bu arşivi daha önceden makinesine alanlar var isi yeniden yükleyebiliriz. lütfen bunun için benimle irtibata geçiniz.
Fontalrı Denetim masasında FONTLAR bölümünden Font ekle'den veya
c:\windows\fonts\
klasorune kopyalayarak ekleyebilirsiriz.
aynı soruyu farklı başlıklar açarak sormak yardımın daha hızlı geleceği anlamına gelnez. lütfen forum kurallarına uyalım. diğerini siliyorum.
çok parçalı dosyalar için bulunmaz bir yötem.....
48 parçadan olunan birşey düsünün, 47 sağlam, biri ölü.... bence çok kötü olurdu....
teşekkürler exorcims. repin geldi.
@mor_ve_berisi
çizgiye çevirmek derken vektorel olmasını mı sağlamaktan bahsediyorsunuz. eğer öyle ise PS bu işi yapmaz sadece çizgisel olarak (ama yine pixel tabalı) görünmesini sağlar. bunun için bir kaç ayrı programvar.
bunların içinde en iyi ve profesyonel sonucun Adobe Illistrator...
bu resmin orjinalini düşündüğüm zaman; baş kısmı birleşim açısı pek uyumlu değilgibi geldi bana. tabi resim biraz daha büyük olsa ayrıntılarını görebilirdik.
orjinal kafa ile resimdeki kafa biraz farklı açılarda, yani açı pek uygun değil....
ikincisi ise resimdeki kafa biraz büyük gibi geldi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.