Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Çağlar Mühendislik

güzel bir çalışma olmuş tebrikler
  2. Emre ÇETİNER

yeni web arayüz çalışması değerli yorumlanınız bekliyor

arkadaşlar iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum.
  3. Emre ÇETİNER

Veribis Kartvizit | Sedat Gül

güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık
  4. Emre ÇETİNER

Freelancer Kurumsal Kimlik Çalışmam

uzun zamandır düşünüp fırsat bulupta yapamadığım sitem, kartvizitimle ilgili çalışmalarım. Yorumlarınız bekliyorum. web site eskiz çalışması web site arayüz tasarım görüntüsü HTML,CSS çeviri anından bir görüntü kartvizit çalışması kullanılan renkler dijital ortama ayak basan siteme...
  5. Emre ÇETİNER

reklam stratejisi

süper bir reklam stratejisi son video çok iyi süper yalancı showtv ya birde mert diye kim bilir kimin fotosunu gösteriyor :D
  6. Emre ÇETİNER

Web Arayüz Tasarımcısı - Kadıköy

hatta artık arayüz tasarımında da illustratora kayılıyor. Ben yaparken ister istemez hep ai de buluyorum kendimi çekiyor o tarafa doğru. Son dokunuşlar tabi ps oluyor.
  7. Emre ÇETİNER

Web tasarım Domain&Hosting&Script Sadece 223 tl!

Merhaba öncelikle böyle bir hizmete ihtiyacım yok amacım kesinlikle yargılamakta değil sadece olması gerekenler mi diye düşüncelerimi sunmak istiyorum. 1. Öncelikle böyle bir hizmet sunuyorsanız. Scriptin tanıtımı için demo linki olmalı. 2. Firmanızı inceleyebilecekleri bir web sitesi ve...
  8. Emre ÇETİNER

Deneme Kurumsal Kimlik

iyi bir deneme çalışma olmuş sadece okumakta zorlandığım şu adres telefon bilgisinin olduğu fontlar daha okunaklı seçilebilirse sade hoş kurumsal bir çalışma tebrikler.
  9. Emre ÇETİNER

Ankara'da freelance çalışabilecek tasarımcı arıyorum

istanbuldayım freelance hizmet veriyorum. aresrisus@gmail.com adresine detayları gönderebilirseniz. Size hızlı geri dönüş yaparım.
  10. Emre ÇETİNER

Algıda Seçicilik 2 Örnek Çizim

sağ alttakini bi seçemedim bende :)
  11. Emre ÇETİNER

corel draw sız olmazmı :)

flash çabalasada işi zor bir çok cihaz html5 ile gelen özellikleri ve rahatlığı gördükçe flash desteğini çekiyor. Çizim için corel ya da illustrator var flashta çizim yeterli gelmeyecektir. Bende web projelerinde eskiden animasyon için flash kullanırdım. Allah razı olsunki html5 çok çok iyi...
  12. Emre ÇETİNER

Okul Ödev Yorum Lütfen...

ikiside güzel olmuş tebrikler artık 100 alırsın ödevden :)
  13. Emre ÇETİNER

Ankara'da freelance çalışabilecek tasarımcı arıyorum

ilan verirken biraz detay lütfen 1. içerik detayları nedir? 2. Freelance çalışacaksa neden ankara? ???????
Yukarı Alt