uzun zamandır düşünüp fırsat bulupta yapamadığım sitem, kartvizitimle ilgili çalışmalarım. Yorumlarınız bekliyorum.
web site eskiz çalışması
web site arayüz tasarım görüntüsü
HTML,CSS çeviri anından bir görüntü
kartvizit çalışması
kullanılan renkler
dijital ortama ayak basan siteme...
hatta artık arayüz tasarımında da illustratora kayılıyor. Ben yaparken ister istemez hep ai de buluyorum kendimi çekiyor o tarafa doğru. Son dokunuşlar tabi ps oluyor.
Merhaba öncelikle böyle bir hizmete ihtiyacım yok amacım kesinlikle yargılamakta değil sadece olması gerekenler mi diye düşüncelerimi sunmak istiyorum.
1. Öncelikle böyle bir hizmet sunuyorsanız. Scriptin tanıtımı için demo linki olmalı.
2. Firmanızı inceleyebilecekleri bir web sitesi ve...
iyi bir deneme çalışma olmuş sadece okumakta zorlandığım şu adres telefon bilgisinin olduğu fontlar daha okunaklı seçilebilirse sade hoş kurumsal bir çalışma tebrikler.
flash çabalasada işi zor bir çok cihaz html5 ile gelen özellikleri ve rahatlığı gördükçe flash desteğini çekiyor. Çizim için corel ya da illustrator var flashta çizim yeterli gelmeyecektir.
Bende web projelerinde eskiden animasyon için flash kullanırdım. Allah razı olsunki html5 çok çok iyi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.