Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

Harikalar bende gittim bunlarda benimkiler Aslı hanım :) Autoshow 2012 Tabi ben biraz tembellik edip makineyi götürmedim telefonla çektim. Seninkilerin yanında sönük kaldı :(
  2. Emre ÇETİNER

Pendikli.net Projesi

@Emre DEMİRCİ Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
  3. Emre ÇETİNER

Pendikli.net Projesi

Merhaba yeni yayınladığım bir projem var arkadaşlar sizlerden proje hakkında yorumlarınız bekliyorum. Proje Pendik ilçesi rehberi tarzında farklı eklentileri mevcut örneğin kampanya ekleyen firmalardan indirim almak isteyenler için site indirim kuponu oluşturabiliyor. Detaylı bir ilçe bilgi...
  4. Emre ÇETİNER

ilk denemem

Bir araba üretmek istiyorsanız eğer öncelikle aracın motorunu açıp bir bakmanız gerek nasıl çalıştığını ve sistemini çözmeniz gerek. Direk direksiyona oturduğunuzda kazalar kaçınılmaz oluyor :) (Lütfen üzerinize alınmayın bu genelleme olarak yazılmıştır. Amaç bilgilendirmek.)
  5. Emre ÇETİNER

Freelance Çalışma Süreci İle İlgili Sorular.

Merhaba öncelikle freelance çalışan kişiler vergi mükellefi değildirler. Hukuk.net sitesinden araştırmanı yapabilirsin. Ancak yok ben müşterime fatura kesmek istiyorum dersen, sahış şirketi olarak freelance çalıştığın yeri gösterip vergi mükellefi olabilirsin. Fatura kesmesende müşterine ve...
  6. Emre ÇETİNER

web arayüzü çalışmam

Öncelikle bu tarz yorum yapan kişilerin yorumlarını çok fazla takmamaya alışman gerek. Bunları çok takarsan işe olan güvenin ve isteğin azalır. Acaba o yorumları yapan arkadaşlar senin yaşındayken daha ps'nin ne olduğunu biliyorlarmıydı? Öncelikle internette gezin ve tasarımını beğenmediğin...
  7. Emre ÇETİNER

web arayüzü çalışmam

@Fethi73 Merhaba öncelikle her çalışma çizimlerinin zamanla gelişmesi açısından çok önemlidir. Arayüz çizimlerinde en önemli nokta ekran boyutlarıdır. Yapıcağın çalışmanın boyyutlarına dikkat etmelisin. Genel standart olarak 1024px genişlik ile çalışmak gerekiyor. Bu tabi yapacağın tasarımın...
  8. Emre ÇETİNER

Photoshop CS5 te Dramatik Kırık Cam Sahnesi

güzel bir çalışma olmuş paylaşım için teşekkürler.
  9. Emre ÇETİNER

Devasa Bilişim Kartvizit Çalışması 2

çok güzel bir çalışma tebrikler.
  10. Emre ÇETİNER

Html Menü Blokları Yapımı (Yardım Lütfen)

hiç slice etmeden css ile yapabilirsin. iki adet div oluştur bu divlere backgrounduna moz-linear ile gradient ver ve border ver alttaki divde border-top:none; yap işlem tamam.
  11. Emre ÇETİNER

HTML sorunu

tam istediğini anlayamadım ama 1. seçenek hazırladığın anasayfa varsayarak yani index.html aynı klasör içinde index.html farklı kaydet diyerek hakkimizda.html diyerek aynısını kopyalayıp içerisinde tabiki gerekli yerleri edit etmen gerek. 2. seçenek php,asp gibi bşir yazılım dili bilmen gerek bu...
  12. Emre ÇETİNER

Flash, bazen ilk açıldığında neden browserda görünmez?

nasıl bir flash kullanıyorsun yüklenirken neleri çekiyor ya da arka planda yüklemeye çalışıyor biraz detaylandır bir çok sorundan kaynaklanabilir. Normal şartlarda örneğin bir basit animasyon flash düşünelim swfobject ile htmle bastığın zaman herhangi bir açılmama söz konusu değil?
  13. Emre ÇETİNER

PHP'ye yeni başlayanlar

Eğer ingilizcem var diyorsanız göz atmanız gereken en önemli site : http://www.php.net/ Öğrenim için sıraya koymak gerekirse ilk olarak sql tablo yapılarını incelemekte fayda var. Daha sonrasında basit şekilde internetten buldunuz php kodlarını kullanım şekillerini incelemeniz. Bol bol örnek...
  14. Emre ÇETİNER

Arslanoğlu Elektrik | Sedat Gül

ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş tebrikler.
  15. Emre ÇETİNER

Merhaba :)

aramıza hoş geldiniz
  16. Emre ÇETİNER

Laptop Batarya Kullanımı

Kafama takılan bir soru vardı biraz araştırma yaptım ve çıkan sonuçları paylaşmak istiyorum. Bir home ofisim var ve burada bir all in one imac bir de laptopum var. Imacte elektrik kesintilerine karşı ups cihazım var laptopta tabiki elektrik kesintilerinde bataryası sayesinde sıkıntı yaşanmıyor...
  17. Emre ÇETİNER

Freelancer Kurumsal Kimlik Çalışmam

@Tayfun ŞENOĞLU teşekkür ederim Tayfun Bey.
  18. Emre ÇETİNER

yapım aşamasına örnek

@Emre DEMİRCİ arkadaşlar varsa farklı hata sayfası tasarımları bu konu altında paylaşalım merak ettim. Öncelikle Emre Bey sizin apaci danslı hata sayfanızdan başlayalım :)
  19. Emre ÇETİNER

HTML ve CSS'e hakim freelance elemanlar araniyor

mail@emrecetiner.com.tr adresine üzerinden iletişime geçebilirseniz yardımcı olmak isterim. İyi Günler.
Yukarı Alt