Bir rus inşaat firmasının sitesinde hata sayfası için yaptığı müzikli eğlenceli hata sayfasına bayılmıştım flash ile hazırlanmış harika dans ediyor :D Kullanıcıları sıkılmadan eğlenceli bir şekilde karşılayan ve ön yargıları yıkacak insanın bolca hatalı sayfaya girmesini isteyeceği bir çalışma...
@serkansoyluhan
standart bir e-ticaret sitesi yaptırmak istiyorsanız tavsiyem birçok güzel hazır sistemler mevcut ancak size özel farklı bir tasarım ve özel eklentiler içeren bir sistem ise yazdırmanız gerek detayları mail@emrecetiner.com.tr mail atarsanız yardımcı olmak isterim.
İyi Günler.
@Sedat Gül
Sedat Bey size mantıksal nasıl yapılacağını anlatayım. Ortadaki resimi dinamik düşünün arka plandaki eğik blok sabit divinizi eğik bir biçimde css ile oluşturduktan sonra sadece orta kısma resmi basarsanız 1 değil 1 milyar resim olsa fark etmez. Yeterki yapmak isteyin ve bilin değil...
@Sedat Gül
@Özgül
evet eğri durması görsel açıdandır. Uygulama aşamasında bilen bir kişi için sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum. Kendimden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum iyi derecede html,css bilen biri için basit bir iş.
@Murat VARDAR
yalnız videoyu izlerken hızlandırılmış gözüküyor zaman olarak daha uzun sürede yapılmış sanırım genelde bu tarz videoları hızlandırıyorlar. Yoksa 2-3 saatte çizdiyse 3 saat boyunca izlemek sinema tadında birşey olur sanırım. Tabi tam olarak bilmiyorum ama bana hızlandırılmış gibi...
çalışmanın görselini yüklerseniz daha iyi olacak sanırım forum kurallarını ihlal etmesin reklam amaçlı eklenmiş sayılabilir. Çalışmayı değerlendirmek gerekirse kötü değil ancak iyi de değil biraz sıradan bir çalışma olmuş. Gerek font ve görsel seçimlerinize dikkat etmelisin, biraz daha sade ve...
İyi bir saha araştırması yapmama rağmen biraz memnun kalmadım ama sade olması isteniyordu. Hızlı yapılan bir çalışma.
Değerli yorumlarınıza bırakıyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.