Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Haber Sitesi Yazılımı Arıyorum

http://www.haber-sistemi.com haber-sistemi Haber7 gibi iyi referanslara sahip. Fiyat olarak bakmadım ama sistem olarak iyi bir sisteme benziyor bakmanı tavsiye ederim. http://haberyazilimi.com/ haberyazilimi incelemekte fayda var özellikleri geniş gibi. http://www.softmedya.com.tr/...
  2. Emre ÇETİNER

Portföyüm'den bir kaç kare...

Tebrikler harika çalışmalar paylaşım ve başarılarınızın devamı dileğiyle.
  3. Emre ÇETİNER

Freelancer Web Tasarım Uzmanı Genel İlanı

Merhaba html5,css3,jQuery,jScript bilgisine sahibim. Framework ve Responsive Design yapıyorum ilgilenirseniz yardımcı olmak isterim. Freelance olarak hizmet veriyorum.
  4. Emre ÇETİNER

Bunu Nasıl Yaparım ? ( Yardım İsteği )

Sedat Bey javascript ile yapılır genelde collapse diye aratırsanız bir çok örnek çıkacaktır.
  5. Emre ÇETİNER

kod bilmeyenler dinamik siteleri nasıl yapacak?

Çok yakında tüm bu sorunları ortadan kaldıracak ve bazı kalıplaşmış görüşleri ileri taşıyacak bir sistem yapıyorum. Facebook sayfamda bununla ilgili bir yazı hazırladım. Tanıtım Yazısı : Responsive Design CMS
  6. Emre ÇETİNER

firma için logo

Size ulaşabileceğiniz bir iletişim adresi verebilirseniz. mail@emrecetiner.com.tr adresine detayları bildirebilirseniz yardımcı olmak isterim.
  7. Emre ÇETİNER

vinç alım satım vs. firması kurumsal

Çalışmalarınız başarılı tebrikler.
  8. Emre ÇETİNER

Tema Düzenleme ( video-sesli)

@enfusi stil dosyasının içine .class { color:#000000; } şeklinde tanımlı bir kodun olması gerek. Anasayfa = index.html <a href="index.html" class="current">Anasayfa</a> <a href="index.html">Hakkımızda</a> Hakkımızda = hakkimizda.html <a href="index.html">Anasayfa</a> <a...
  9. Emre ÇETİNER

Brandday.net Jüri değerlendirmesi

Finale kalan herkese tebrikler ve başarılar.
  10. Emre ÇETİNER

Flash Site Tasarım

Güzel bir tespit yapmışsınız. Temeli web tasarım değil. Web tasarım konusunda da köklü değişilklikler ve söylenilen özellikleri temelinden değiştirmez ise yoluna devam etmesi güç.
  11. Emre ÇETİNER

Flash Site Tasarım

@yucemil Söylenmiyor artık zaten geride kaldı. Adobe destek vermeyi bırakacak. Bunu en çok savunan kişi Steve Jobs'tu belki uygulamalarından çok para kazandığından flasha çamur attığı söylenmişti. Ancak onun gibi bir insan bahsettiğimiz apple yaratıcısı zaten böyle bir şeyi pek düşünmek yerine...
  12. Emre ÇETİNER

Web Arayüz Tasarımcısı arıyorum

Kişisel sitemden gerekli incelemeyi yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.
  13. Emre ÇETİNER

Html5 + Css + Ajax, Jquery Dillerine Hakim Tasarımcıların Dikkatine

@supervitrin PROFOSYONEL tabiri ile bahsettiğiniz senior uzman arayüz yazılımcısı aramaktasınız. Unutmayın ki senior web interface designer olarak tabir edilen bu tarz kişiler bu tarz ilanlara hayatta başvurmaz. Bahsettiğiniz 300 TL rakama gelince bu fiyata arayüz yazılımı yaptırmayı...
  14. Emre ÇETİNER

Grafik tasarımcının evrimi :)

benim evreler karışık çalışıyor :) 5. evredeydim askere gittim 1. evrede döndüm. Şimdi hızla 2.3 evrelere dopru ilerliyorum :)
  15. Emre ÇETİNER

EKON Kurumsal Çalışma

emeğinize sağlık Erkal Bey, güzel bir çalışma daha.
  16. Emre ÇETİNER

E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmamıza grafiker alınacaktır.

dijital pazarlama sektöründe gelişmek isteyen firmalara hizmet sunmak istiyorum mail@emrecetiner.com.tr
  17. Emre ÇETİNER

Photoshop web tasarım sorunu

Photoshop ile html kodlarını bağdaştıramadım. Slice ile kesim yaptıktan sonra save for web dedin daha sonra save deyince açılan pencere de format olarak html and images seçtin kaydettin ve sayfa hatalı mı çıktı? @ekolll verdiğin link yanlış. çalışmayı web ortamına yükleyip oranın linkini...
  18. Emre ÇETİNER

php + mysql rezervasyon sistemi

@slmatc <input type="checkbox" name="SuitBir" <?php if($kullan["SuitBir"] == 1){ echo 'disabled="disabled"'; }else{} ?> /> Şu şekilde bir dene.
  19. Emre ÇETİNER

Manipülasyon Değil Çizimdir...

@Office Güldürgeç çalışmanız çok güzel facebook sayfanızdaki diğer çalışmaları da inceledim gerçekten çok başarılı. :clap2:
Yukarı Alt