İstersen çalışmanın kodlarını koyarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Mantıksal olarak şu şekilde olmalı. Rezervasyon diye bir tablomuz var. Bu tablo içinde odanın id sini "odaid" olarak tutuyoruz. Şimdi sayfamızda bunun kontrolünü yaparken if $odaid == "1" { seçili } else { şeçili değil }...
Grafikerler Dayanışma Derneği'nden gelen bu mail yeterince herşeyi açıklıyor sanırım. noktasında virgülüne yazan kişiye tebrikler.
Web tasarım konusunda uzmanlaşmışsanız, yani hayatınızı arayüz tasarımı yaparak kazanıyorsanız Türkiye şartlarında kariyer yapmak düşündüğünüz kadar kolay...
@hüseyin afşar
Aslı Hanım'ın belirttiği kelimeler ile arama yaparsanız internetten çıkan sonuçlardan .ai ya da .psd uzantılı formatlarda indirme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Aradığınız şeyler bulunabilecek şeyler biraz araştırma yapın.
@Gökhan Senat
Bu kadar kişi hemfikirken sizin neden bu kadar üzerine düşüp bu işin avukatlığına soyunduğunuzu söylemek istiyor Erkan Bey. Telafuzlarınıza dikkat edin burada eleştirimizi küçük imalar ya da espiriler ile yaptık kimsenin şahsına bir şey söylemedik. Konuşmalarınızdan kimin...
@Aslı SAYILIR
Buldum benim tansiyon fırlamış siz bir bakın isterseniz buyrun :)
Facebook'a mail atıyorum hemen ömür boyu stay yapılır + çay kahve temizlik işlerinede bakabilirim :D
Facebook stajyerlerine 5 bin 600 dolar yani 10.000 TL maaş veriyor muş. Gazete'nin yalancısıyım internette de araştırdım doğruymuş. Tansiyon aletini getirin bana :)
Bizde uzman mühendisler ne kadar alıyor ki acaba?
Ah ah adaletini seveyim dünya :)
-Kıyamet günü ne demektir?
Kıyamet günü yani gerdek gecesidir. O gün her şey çok kötü olur. Bütün gece kıyamet kopuverir. (Serpil/İlkokul-5) :D
Kıyamet günü her şeyin kıymetli olduğu bir gündür. (Kemal/İlkokul-5) :s8:
@pralinsworld
Katılıyorum ancak burada da şu var. İş verenle daha önceden iş yapma durumunuz var ise olabilir ancak ilk işte müşteri paranın hepsini verme yoluna gitmesi çok güç. Genelde kapora bu durumda devreye giriyor. Kapora ödedikten sonra çalışmanın en azından görsel çizim durumuna ve...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.