Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Kurumsal Tasarım Yapabilecek İş Başı Banka Hesabına Para İsteyen Arkadaslar

İş veren olarak ilk mesajınız da işi alacak kişilerin aklında bir çok soru işareti bırakacak şekilde başlamışsınız. Doğal olarak arkadaşlar düşüncelerini belirtmişler bence çok doğru tespitler. Bu yazacağımın sizinle alakası yok forum mesajları arasında bir kapak gördüm sanki. powered by...
  2. Emre ÇETİNER

Yeni bir bilgisayar almam lağzım. Özellik hakkında bilgisi olan??

Parası önemli değilse masaüstü HP Pavilion HPE-H9 Laptopta hp pavilion dv7 yeni serisi ben kullanıyorum süper. Bunlar PC. Yok para hiç hiç önemli değilse Apple Mac Pro G kasalar var bir de retina ekran sinema led dislay monitörü ile üzerine pek bir şey tanıyamıyorum :) Minimum 10.000...
  3. Emre ÇETİNER

Adobe Photoshopta Feathear özellikli buton yapımları

tam anlayamadım ama photoshopta kenarları oval butonları soruyorsan fotoda hangi araçla yapabileceğini görebilirsin.
  4. Emre ÇETİNER

Parti afiş çalışması

@carlito1914 belli belli :D
  5. Emre ÇETİNER

ilk çalışmam

@neflit elbette dürüst olmak gerek burada hepimiz dürüstce yorumumuzu yapıyoruz. İlk çalışma olarak gayet başarılı. Hitap şekliniz yanlış bir eleştirmen olamayacak kadar "İĞRENÇ".
  6. Emre ÇETİNER

Brandday_6 / Erkan Nehir

üstteki çalışma amaca uygun bir çalışma olmuş başarılar.
  7. Emre ÇETİNER

Web Tasarım Hakkında Bilgi İstiyorum

buzyap sitesinden başlayalım. Gözüme ilk çarpan logo yukarı yasla boşluk olmasın bence. * Slider burada şu gibi değişiklikler hoş olur. Ürünleri karmaşık şekilde göstermek yerine biraz kategorize etmelisin. Örneğin ürün kategorilerinden biri soğutma sistemleri. Soğutma sistemlerinde en...
  8. Emre ÇETİNER

@g_bilgi tabi ki bekliyorum.
  9. Emre ÇETİNER

"Butik Steakhouse" Menü Tasarımı

@Hat-Min Kesinlikle :D
  10. Emre ÇETİNER

@Erkal ÇOŞKUN Haklısınız görünce insan açıkıyor. Numaraları kamufle etmeseydiniz sipariş verirdik :)
  11. Emre ÇETİNER

güzel bir çalışma tebrikler. Hamburger logonun altında kalmış gibi onu üste alsak biraz daha büyütsen birde kuzu şiş kebap yazısı çok yukarı yapışmış biraz aralıkları daraltılıp arka plandaki kısma göre hizalasan daha iyi gibi?
  12. Emre ÇETİNER

Materyal üretebilmek fikir işidir. Ana projenin temasının zenginliğidir. Örneğin bir gün gelir bir iş alırsın senden site yapmasını isterler bol ürün çeşitliği ve bu ürünlerin pek bilinen ürünler olmadığı ya da yeni ürünler olduğu için iyi şekilde tanıtılması gerekmektedir . O zaman sitede boş...
  13. Emre ÇETİNER

Bi Bakarmısınız ?

İnceledim. En büyük sebep css herhangi bir css belirtmemişsin. Belirtmiş ancak oluşturmamışsında. 3 browserı ele alırsak explorer,firefox ve chrome bu üç tarayınıcın default olarak kabul ettiği değerleri vardır. margin, padding,td,table,ul değerleri gibi bunları öncelikle hepsini kapsayacak...
  14. Emre ÇETİNER

Facebook Çöktü

@Aslı SAYILIR Evet. Özellikle bu senaryo üzerine çok yazmışlar :) Bu haberde süper http://www.habera.com/Facebook-dunya-capinda-coktu-haberi-170512.html Facebook'un çökeceği Maya takviminde yazıyomuş zaten. Yeminle.. (buna koptum :D)
  15. Emre ÇETİNER

Facebook Çöktü

facebook çöktükten sonra twitterda yapılan geyiklerden süper :) @CEMiLARAZ Adam 25 yaşına gelmiş Facebook'un çöktü diyorsun adam "OLAMAZ YA ÇIFLIKTEKI DOMATESLERIM ÇÜRICEK" diyor. Mutlu musun Mark Zuckerberg? @AScknl Facebook çöktü gittim annemle babamla iki muhabbet ettim. Çok...
  16. Emre ÇETİNER

Facebook Çöktü

@Aslı SAYILIR Evet bu uzun sürdü baya. Sitemde bazı alanlarda düzenleme yapıyordum. Facebook yorum eklentisi kocaman hata. İnsanın aklına facebook çöküceği gelmiyor ki :) Diyorum nerede hata yapıyorum diye kodları inceliyorum. Meğersem facebook çökmüş :) Ah facebook ah uğraştırıyor insanı :)
  17. Emre ÇETİNER

Facebook Çöktü

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'a erişim sağlanamıyor. Saat 00:30 civarında en son giriş yaptım hala erişim yok. Sadece mobil uygulama ile giriş yapabildim. Web sitesi açıomıyor.
  18. Emre ÇETİNER

Yarı Zamanlı veya Stajyer Grafiker Aranıyor

Freelance olarak çalışmalarınızda çözümortağı düşünceniz varmı? Freelance olarak hafta içi saat : 9:00 - 18:30 arası düzenli olarak bilgisayar başında freelance hizmet veriyorum. Cumartesi saat : 10:00 - 15:00 arası çalışıyorum. Pazar çalışmıyorum. Tabi acil durumlar için 7/24 gsm ya da...
  19. Emre ÇETİNER

Başarılı Tipografi Çalışmaları - İlham için

OMG ! Hepsi birbirinden güzel. Güzel paylaşımlarınız için +++ Teşekkürler.
Yukarı Alt