İş veren olarak ilk mesajınız da işi alacak kişilerin aklında bir çok soru işareti bırakacak şekilde başlamışsınız. Doğal olarak arkadaşlar düşüncelerini belirtmişler bence çok doğru tespitler.
Bu yazacağımın sizinle alakası yok forum mesajları arasında bir kapak gördüm sanki.
powered by...
Parası önemli değilse masaüstü
HP Pavilion HPE-H9
Laptopta hp pavilion dv7 yeni serisi ben kullanıyorum süper.
Bunlar PC.
Yok para hiç hiç önemli değilse Apple Mac Pro G kasalar var bir de retina ekran sinema led dislay monitörü ile üzerine pek bir şey tanıyamıyorum :) Minimum 10.000...
@neflit
elbette dürüst olmak gerek burada hepimiz dürüstce yorumumuzu yapıyoruz. İlk çalışma olarak gayet başarılı. Hitap şekliniz yanlış bir eleştirmen olamayacak kadar "İĞRENÇ".
buzyap sitesinden başlayalım.
Gözüme ilk çarpan logo yukarı yasla boşluk olmasın bence.
* Slider burada şu gibi değişiklikler hoş olur. Ürünleri karmaşık şekilde göstermek yerine biraz kategorize etmelisin. Örneğin ürün kategorilerinden biri soğutma sistemleri. Soğutma sistemlerinde en...
güzel bir çalışma tebrikler. Hamburger logonun altında kalmış gibi onu üste alsak biraz daha büyütsen birde kuzu şiş kebap yazısı çok yukarı yapışmış biraz aralıkları daraltılıp arka plandaki kısma göre hizalasan daha iyi gibi?
Materyal üretebilmek fikir işidir. Ana projenin temasının zenginliğidir. Örneğin bir gün gelir bir iş alırsın senden site yapmasını isterler bol ürün çeşitliği ve bu ürünlerin pek bilinen ürünler olmadığı ya da yeni ürünler olduğu için iyi şekilde tanıtılması gerekmektedir . O zaman sitede boş...
İnceledim.
En büyük sebep css herhangi bir css belirtmemişsin. Belirtmiş ancak oluşturmamışsında. 3 browserı ele alırsak explorer,firefox ve chrome bu üç tarayınıcın default olarak kabul ettiği değerleri vardır. margin, padding,td,table,ul değerleri gibi bunları öncelikle hepsini kapsayacak...
@Aslı SAYILIR
Evet. Özellikle bu senaryo üzerine çok yazmışlar :)
Bu haberde süper
http://www.habera.com/Facebook-dunya-capinda-coktu-haberi-170512.html
Facebook'un çökeceği Maya takviminde yazıyomuş zaten. Yeminle.. (buna koptum :D)
facebook çöktükten sonra twitterda yapılan geyiklerden süper :)
@CEMiLARAZ
Adam 25 yaşına gelmiş Facebook'un çöktü diyorsun adam "OLAMAZ YA ÇIFLIKTEKI DOMATESLERIM ÇÜRICEK" diyor. Mutlu musun Mark Zuckerberg?
@AScknl
Facebook çöktü gittim annemle babamla iki muhabbet ettim. Çok...
Sosyal paylaşım sitesi Facebook'a erişim sağlanamıyor. Saat 00:30 civarında en son giriş yaptım hala erişim yok. Sadece mobil uygulama ile giriş yapabildim. Web sitesi açıomıyor.
Freelance olarak çalışmalarınızda çözümortağı düşünceniz varmı?
Freelance olarak hafta içi saat : 9:00 - 18:30 arası düzenli olarak bilgisayar başında freelance hizmet veriyorum.
Cumartesi saat : 10:00 - 15:00 arası çalışıyorum.
Pazar çalışmıyorum. Tabi acil durumlar için 7/24 gsm ya da...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.