Arama sonuçları

1. Emre ÇETİNER

Arama Motoru Optimizasyonu Yaptırılacaktır

Merhaba arkadaşlar, arama motoru optimizasyonunda uzman güçlü referansları olan kişi ile bir proje için arama motoru optimizasyonu yaptırılacaktır. Arkadaşlar işine ve referanslarına güvenen arkadaşlar ulaşsın. Referanslarınız aranıp bilgi alınacaktır. Kurmaca işleri referans olarak...
  2. Emre ÇETİNER

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

@Tolga ŞAHİN Teşekkürler.
  3. Emre ÇETİNER

Grafikerlerin Çalışma Ortamı

Bu da benim workstation
  4. Emre ÇETİNER

Çözünürlük sorunu

siteni baştan boyutlandırman gerek tüm nesnelere %100 boyut vermişsin arkaplan %100 olabilir ama içerisindeki alanların sabit boyutları olması gerek öncelikle biraz araştırma yapmalısın
  5. Emre ÇETİNER

Dövme Çalışması - 1

bayana pek gitmemiş omuzda çiçek böcek dövmesi olsa daha güzel olurdu :)
  6. Emre ÇETİNER

Brüt ve Net Maaş ?

Arkadaşlar bir konudan bahsetmek istiyorum. Genelde iş tecrübesi olmayan kişilerin işe başlayacağı zaman maaş hakkında duyacakları en önemli şeylerden biri net ve brüt maaş nedir bu net ve brüt ve maaş? İş görüşmesine gittiniz. Çalışma alanları size sundukları ve müşterilerine sundukları...
  7. Emre ÇETİNER

Çözünürlük sorunu

çalışmanı görebilirsem daha iyi yardımcı olabilirim. Sitede tablo mantığı kullanma sakın css ile div elementleriye sablıonu oluşturman gerek. Kayma sorununu tam olarak anlatırsan yardımcı olmak isterim.
  8. Emre ÇETİNER

Yaşasın Grafikerler.org :))

güzel bir çalışma :) YAŞASIN grafikerler.org
  9. Emre ÇETİNER

Advantage World reklam çalışması

@Hat-Min Güzel geliştirlebilir bir çalışma. Ama tavsiyem bu tarz çalışmalar çok var farklı bir tasarım denemen daha güzel olacaktır.
  10. Emre ÇETİNER

Taklitlerimden sakınınız... :)

Hiç te şaşırmadığım bir durum. Size başımdan geçen bir olayı anlatayım. 2 sene önce bir firma için emlak sitesi yapmıştım. İşin bitimine yakın ödemeler ve anlaşmalarda sıkıntılar oldu bende o sinirle mevcur işi iptal ettim. O kadar uğraştığımla kalmıştım. Sonra bir gün düşündüm bu sistemi...
  11. Emre ÇETİNER

Online Tasarım Sitesi

Kusura bakmayın Ayhan Bey belki proje olarak güzel bir şey düşünmüşsünüz ancak icraat dediğimiz kısmı ve pay oranları hiç cezbedici değil yukardaki yorumlara katılmamak elde değil. Yapacağınız çalışmanın benzer örnekleri mevcut ve sizin belirlediğiniz gibi sadece bu format şu format olayı...
  12. Emre ÇETİNER

Web site yapımı - ankara

@mustafa006 Merhaba sitenizde yapılmak istenenleri detaylı bir şekilde mail@emrecetiner.com.tr adresine gönderebilirseniz. Teklif sunmak isterim. İyi Günler.
  13. Emre ÇETİNER

Kazanabilir mi?

İdemama için yapılan kurmaca çalışma nasıl sizce arkadaşlar varmı kazanma şansı ?
  14. Emre ÇETİNER

Web site için fiyat teklif

@gizemliprens anladığım kadarıyla fiyat teklifini senden istiyor sende işi başkasına yaptırmakmı istiyorsun yoksa fiyat belirleyemedin fiyat bilgisi almak mı istiyorsun ?
  15. Emre ÇETİNER

ARTZ Design Freelance Grafik Çalışmaları

çalışmalarınız başarılı tebrikler farklı çalışamalarınızı görmek isteriz.
  16. Emre ÇETİNER

Logotype Çalışmam

Merhaba çalışmanın renk uyumuna biraz dikkat etmen gerek bence siyaha mavi ve gri tonları gidiyor ancak senin seçtiğin griden kahve rengiye benzer renk uymamış. Tipografiye de yoğunlaşman gerek blog için bir logo olacak ise bence biraz daha renklendirebilirsin. Özellikle grafik tasarım demişsin...
  17. Emre ÇETİNER

Pendikli.net Projesi

@muratsal Teşekkürler. @Aslı SAYILIR Teşekkürler.
  18. Emre ÇETİNER

Pendikli.net Projesi

@cihangarip Teşekkürler Cihan Bey.
  19. Emre ÇETİNER

Form tasarlamak

@selametalkan Merhaba yazınızdan anladığım kadarıyla form elementlerininde stil değişiklikleri yapmak istiyorsun. Bunları CSS ile inputlara kimlik tanımlayarak yapabilirsin tabi ki. Yalnız dikkat etmen gerekli hususlar var. Browser farklılıkları ve elementleri farklı algılamaları söz...
  20. Emre ÇETİNER

Pendikli.net Projesi

@Berkay AKÇAOĞLU Teşekkürler.
Yukarı Alt