Merhaba arkadaşlar,
arama motoru optimizasyonunda uzman güçlü referansları olan kişi ile bir proje için arama motoru optimizasyonu yaptırılacaktır.
Arkadaşlar işine ve referanslarına güvenen arkadaşlar ulaşsın. Referanslarınız aranıp bilgi alınacaktır. Kurmaca işleri referans olarak...
siteni baştan boyutlandırman gerek tüm nesnelere %100 boyut vermişsin arkaplan %100 olabilir ama içerisindeki alanların sabit boyutları olması gerek öncelikle biraz araştırma yapmalısın
Arkadaşlar bir konudan bahsetmek istiyorum. Genelde iş tecrübesi olmayan kişilerin işe başlayacağı zaman maaş hakkında duyacakları en önemli şeylerden biri net ve brüt maaş nedir bu net ve brüt ve maaş?
İş görüşmesine gittiniz. Çalışma alanları size sundukları ve müşterilerine sundukları...
çalışmanı görebilirsem daha iyi yardımcı olabilirim. Sitede tablo mantığı kullanma sakın css ile div elementleriye sablıonu oluşturman gerek.
Kayma sorununu tam olarak anlatırsan yardımcı olmak isterim.
Hiç te şaşırmadığım bir durum. Size başımdan geçen bir olayı anlatayım. 2 sene önce bir firma için emlak sitesi yapmıştım. İşin bitimine yakın ödemeler ve anlaşmalarda sıkıntılar oldu bende o sinirle mevcur işi iptal ettim. O kadar uğraştığımla kalmıştım. Sonra bir gün düşündüm bu sistemi...
Kusura bakmayın Ayhan Bey belki proje olarak güzel bir şey düşünmüşsünüz ancak icraat dediğimiz kısmı ve pay oranları hiç cezbedici değil yukardaki yorumlara katılmamak elde değil. Yapacağınız çalışmanın benzer örnekleri mevcut ve sizin belirlediğiniz gibi sadece bu format şu format olayı...
@mustafa006
Merhaba sitenizde yapılmak istenenleri detaylı bir şekilde mail@emrecetiner.com.tr adresine gönderebilirseniz. Teklif sunmak isterim.
İyi Günler.
Merhaba çalışmanın renk uyumuna biraz dikkat etmen gerek bence siyaha mavi ve gri tonları gidiyor ancak senin seçtiğin griden kahve rengiye benzer renk uymamış. Tipografiye de yoğunlaşman gerek blog için bir logo olacak ise bence biraz daha renklendirebilirsin. Özellikle grafik tasarım demişsin...
@selametalkan
Merhaba yazınızdan anladığım kadarıyla form elementlerininde stil değişiklikleri yapmak istiyorsun.
Bunları CSS ile inputlara kimlik tanımlayarak yapabilirsin tabi ki. Yalnız dikkat etmen gerekli hususlar var.
Browser farklılıkları ve elementleri farklı algılamaları söz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.