Arama sonuçları

1. H

I3 550 clarkdale overc. 4.33 ghz (oc) 1800 mhz (oc) yeni hızı denemesi

Merhaba, daha önce tatil günü kolları sıvamış ve CPU'mu kurcalamıştım. Overclock ile 4.15 Ghz CPU ve 1444 Mhz ram hızında bırakmıştım makineyi. Bu hafta yeni bir deneme yaptım. İşte test sonuçlarım: Level 1: İlk olarak 4.152 Ghz ile 23 çarpanda, 53-54C sıcaklıkta, ramde ise 1444 Mhz frekansta...
  2. H

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimi3 hazır. sizler için "muz"

Teşekkür ederim ZxE, bakalım kısmet :) ------- Ben teşekkür ederim Bahtınur Hanım, yurt dışına çıkma ihtimalim var, burada kalırsam onu da eğitimin ayrı bir bölümünde ele alabiliriz.
  3. H

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimi3 hazır. sizler için "muz"

Merhabaaaa. Furyamızın 3. bölümünde yine sizlerle tatlı mı tatlı bir meyve modellemeye çalışacağız. Bu defa sizler için seçtiğimiz meyve Muz oldu. Burada yine yeni bir organik model formuyla tanışacağız, yeni komutlar öğreneceğiz, yeni yöntemler edineceğiz. Neticede 3D çizgifilmlerdeki muzlar...
  4. H

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimimiz hazır. sizler için!

Bakın başlıkta belirttim. Normalde gülüp geçilecek bir mesaj sizinki ancak artık kızıyorum, hiçbir faydası olmadığı halde gelip bilmişlik taslayanlara. Sakin ol yazmışsınız, siz sanırım beni 3D programları yeni öğrenen, genç, heyecanlı bir programsever falan sandınız :) Ben bir açıklama yaptım...
  5. H

Yeni 3d's max organik modelleme eğitimi2 hazır. sizler için "elma"

Merhaba, meyve sepetimizin meyveleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Eğitimimizin ikinci kısmında sizler çin seçtiğim model Elma oldu. Burada bir elmanın nizami şekilde nasıl modelleneceğizi öğreneceğiz, ayrıca gerçek görünümlü sap ve yapraklar modelleyeceğiz. Kaplama için lazım olan dokular rar...
  6. H

Bazen bazı komik mesajlar görürsünüz, cevap vermeye gerek bile yoktur ama bu rastlantı defalarca tekrarlanınca artık patlarsınız, aşağıdaki mesajım da böyle bir cinsten. Az önce eğitimin Facebook bağlantısını kontrol ettim, çok bilmiş arkadaşın biri altına şöyle bir yorum yazmış. "Blender...
  7. H

Rica ederim Murat, ülkemizde Türkçe organik modelleme eğitimi bildiğim kadar hiç yok, bu eksiği kapatmak istedim. Devam etmeye çalışacağım.
  8. H

Peki. Tamamlarsanız o modelleri de bizlerle mutlaka paylaşın, incelemek isteriz.
  9. H

bence gayet güzel olmuş, tebrik ederim. sadece ana modelimize Mesh Smooth uygularsak daha düzgün hatlara sahip oluruz. Şayet bu ilk organik model denemeniz ise uygulamayı başarıyla gerçekleştirmişsiniz.
  10. H

Ben teşekkür ederim ZxE *** Rica ederim Canöz. Sizi anlıyorum, haklısınız, indirip biriktirmekle bir yere varılmaz, kimse varamadı. Ancak kendileri bilir değil mi, bize düşen görevi biz yerine getirelim yeter, isteyen uygular, uygularsa artar. Ama yine de paylaşmak isteyen olursa biz kimselerin...
  11. H

Merhaba, Eğitimimizin bu ayağında Max'te organik modelleme yapmaya çalışacağız. Bu eğitimi 3D ile ilgilenen herkes mutlaka uygulamalı, içerisinde birçok zengin bilgi mevcut, ayrıca kullanıcıda farklı organik modelllere karşı hakimiyet sağlayacağı kesindir. Kolay gelsin. Not: Eğitimimizin...
  12. H

Yeni firma yeni logo

1. çalışmaya yoğunlaşılabilir.
  13. H

I3 cpu hız aşırtmatest sonuçlarım. çıkabildiğim son hız.

Anakart: Intel P7 H55 QPI: 3972 Mhz (o.c) CPU: Intel i3 550 Çekirdek: 2 Thread: 4 St: 3200 Mhz O.C: 4152.7 Mhz Çarpan: 23 Voltaj: 1.3v Isı: 50 c Ram: Corsair 2x4 GB Bant: Dual Frekans: 1444 Mhz (o.c) (722*2) NB Frekans: 2888.8 Mhz (7222*2) Voltaj: 1.5 v Test için maya'da oluşturduğum...
  14. H

Salon

Birçok hata var ancak programa yeni başladığınızı varsayarak diyebilirim ki çalışmanız çok masum, idare eder.
  15. H

Kasa

Ufak tefek hataları saymazsak güzel olmuş Canöz, elinize sağlık.
  16. H

Kitaplı salon

Elinize sağlık, hoş görüntü. Koltuk takımları ile sehpa odaya göre çok küçük, orantı hatasını görebilmek için raftaki kitapları yastıklarınızın yanına koyup sahneye öyle bakınız. Ve sonuca göre modelleri yeniden boyutlandırın. Kolay gelsin.
  17. H

3dmax icin notebook öneri

Selam; Sistem 2 ve 3D uygulamalar için yeterli görünüyor; ancak söz konusu Laptop olunca bazı şeyler seçimde belirginleşiyor. Örneğin "marka" ya da "cpu" olabilir. Acele etmeyin, iyice araştırın. Tavsiyem HP ya da Toshiba makinelerden yana, işlemci için ise Intel'e saplanıp kalmayın, aksi halde...
  18. H

Mega realistik pırlanta yüzük tasarı(bu defa maya farkıyla...)

Teşekkür ederim Şener. Size de teşekkür ederim Hümeyra, evet sizlerden ırak yine soğuk kaptım, bekarlık işte ne yaparsınız, şifa dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
Yukarı Alt