Arama sonuçları

1. H

Illustrator ile Manga Karakalem Çizim-> Dijital Renklendirmelerim-Yoruichi&Rukia

Çok isterim ancak hem karakalem yeteneği hem program bilgisi istiyor, o yüzden biraz sancılı :)
  2. H

Merhabalar.

Eee, sadece hoşgeldin diyenlere teşekkür etmek için mi giriyosunuz foruma Fatma. Olmuyo böyle ama :)
  3. H

Adobe ndesign Eğitim Setini izleyebilirsiniz

mutlaka bir yanlışlık olmuştur, sabırla beklersek bilgilendirme gelecektir :)
  4. H

Merhabalar.

Hoşgeldiniz yanımıza.
  5. H

Ciddi Anlamda İlk Karakalem Çizimler (uzuv denemeleri)

Teşekkür ederim, sizin çalışmalarınızı da görmek isterim.
  6. H

Candy Cane

Teşekkür ederim Kemal ve Murat Bey görüşleriniz için.
  7. H

Ciddi Anlamda İlk Karakalem Çizimler (uzuv denemeleri)

Teşekkür ederim. Çok merak ettim şimdi nasıl çiziyorsun acaba, bekleyeceğiz : )
  8. H

Candy Cane

Teşekkürler Aslı. Size de teşekkür ederim zerr666 (Sanırım tümü renkli kalın yazmak vs forum kuralları dışındaydı, forumumuzu temiz tutalım :) )
  9. H

Candy Cane

Teşekkür ederim size de :)
  10. H

197 Layerli Banyo Tasarım Dizayn Reklam(Sıfırdan)

Bilmem, öyledir herhalde : ) Teşekkür ederim yorumunuz için.
  11. H

Candy Cane

Kendi yöntemlerimle elde ettiğim bir model ve sonuç... 3D Şeker tasarımım...
  12. H

1 buçuk yıl sonra... :)

Çok fark var, bakınca hemen fark ediyor insan, çok iyi gidiyorsunuz Şerife.
  13. H

Ayaklı Lamba

Güzel güzel, devam edin.
  14. H

acil yardım hocalarımdan

Yanlış anlamayın ama henüz foruma görsel ekleyememişseniz o fotoya istediğiniz efekti verebilmek için çok zorlanacaksınız. Kaldı ki vektörel istiyorum yazmışsınız, burada devreye Illustrator, Corel v.b... giriyor :)
  15. H

Adobe Photoshop CS6 3D oluşturma problemi

Hatada sorunun program ile alakalı değil de ekran kartıyla alakalı olduğu yazılmış yalnız. Siz şuradaki makalemizi sonlarına doğru inceler misiniz? (Aceleniz yok ise hepsini okuyunuz)...
  16. H

Ufak Bir Sorunum Var!

Merhaba; Sorununuzu şöyle açıklayabiliriz. Şayet PS içerisinde nesne yaratırken Path yöntemini kullanıyorsanız, nesne nitelikleri modifikasyon sonucunda bozulmaya maruz kalır. Nesneleri Shape yöntemiyle yaratırsanız , modifikasyonlarda nesne belirli bir seviyeye kadar özelliklerini...
  17. H

Etiket yapımı için yardım istiyorum.

Videoyu hazırlayıp forumumuzda paylaşma imkanınız var ise daha iyi olurdu.
  18. H

adobe?

Merhaba, yanımıza hoşgeldiniz. Yeni mezun iseniz öncelikle forumumuzda grafikerlik ile alakalı teknik bilgiler hakkında yazılmış makale tarzında yazılarımız var, bunları incelemenizi tavsiye ederim. Sorunuza gelirsek: Adobe ne bir programdır ne bir uygulama. Adobe, web ve grafik tasarımcılar...
  19. H

Karakalem->Dijital Renklendirme->MENOS GRANDE Hueco Mundo

Merhaba; Bu karakter Menos Grande olarak bilinir, dizide ise Gillian sınıfı bir HOLLOW olarak rol oynar. Rivayete göre Hueco Mundo'da (Hollowların yaşadığı dünya) barınır. Bedenindeki delik ise onun bir HOLLOW olduğunu tasdik eder. Menos'un hemen arkasındaki yarık ise Garganta olarak...
  20. H

3d Program kullanmaya yeni başlayanlara öneriler

Selam; Yazmadan edemeyeceğim. Şener Canöz'ü tanımasam bunu paylaşana da yazana da ilgili mecraalarda tepkimi koyardım ancak Canöz çok yardımsever, iyilik etmeyi seven bir insan, bu yüzden bu dokümanı hangi amaçla paylaştığı açık. Ancak; Şayet bu doküman sadece bu kadar ise -ki muhtemelen bu...
Yukarı Alt