Arama sonuçları

1. H

Sivas Öztürkler Yalıtım Dış Cephe Çalışması ( Sivas Suşehri Beyaz Evler)

Bu tür çalışmalarda her ne kadar ana tema bina sunumu olsa da peyzaj olmayınca kupkuru bir görüntü çıkıyor ortaya, sanat olma özelliğini yitiriyor çalışma, ticari bir havaya bürünüyor bakış açısı...
  2. H

Tavan Arası...

eleştiri ister misiniz ?
  3. H

Katıldığım İkinci Yarışma için Online Oyun Silah Tasarımı

Teşekkür ederim yorumunuz için ZxxxE ve Şener.
  4. H

karakalem deneme çizim

Elinize sağlık Şener ama karalama yapmayalım, orada odaklanma etkisi yaratacaksak dahi bunu karakalemin ince nüanslarıyla yapmaya çalışalım. Son olarak gülün yansımasında izdüşüm hatası var.
  5. H

GraFFiti Denemem (İstekti Kıramadım İlk defa yaptım)

Yorumunuz için teşekkürler. hmmm demek okunmuyo, peki ortadaki yuvarlak harfin "D" olduğunu söylesem yine mi okunmaz acaba...
  6. H

GraFFiti Denemem (İstekti Kıramadım İlk defa yaptım)

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar, daha önce hiç denememiştim, istek üzerine ilk defa yaptım, tüm çizgiler hayal dünyamdan... Ancak henüz kendisine yollamadım. Okuyabiliyor musunuz ne yazdığımı, yoksa becerememiş miyim? (Çerçevemi çok sevdiğim için burada da kullandım) Thumbnail Large...
  7. H

Kasım ayı Yarışması 2. Test Çizimim (İfşa Ediyorum)

Yok yahu, ben ciddiydim. Gerçekten okuyunca güldüm, sonra baktım bahsettiğiniz yere, harbiden sallamışım o kısmı, ehehe. E ben de orada beceriksizlik ya da tembellik etmişim demek istedim, olur o kadar çaktırmayın : )) Valla ben amazonların siyah rengi sevdiğini bilmiyordum, şimdi öğrendim...
  8. H

Motifler için şunu söyleyebilirim, kılıcın adı Nemesis idi. Nemesis intikam tanrısı, bayanmış bu ablamız. : P Bu sebeple kılıç pembe efektlerde ve üzerindeki işlemeler ile aslında bir bayanı ilişkilendirdim. Bu cümleye güldüm valla "Sanki gerçek bir kılıç olsa sap yerinden kopacakmış...
  9. H

Kasım ayı Yarışması 3 Final Çalışması (+ Çok Önemli Bir de Açıklama)

@ZxxxE Teşekkürler yorumunuz için. Ben de onu gözüme kestirmiştim zaten :) @Bahtınur YILDIZ Teşekkür ederim Bahtınur Hanım, ileride detaylı tanıtım videoları yayınlandığında eğitim içeriğinin gözdolduracağına eminim :)
  10. H

photoshop crop sorunu?

Durun ağlamayın, crop ettiğiniz layerin opacity değerini kontrol edin, bazen alt zemin koyu tonda olduğunda üstteki layerin opactiy değeri düşük olsa dahi bu anlaşılmıyor.
  11. H

Kate Upton PSD çizim (+ 18)

Emre'ye katılıyorum "Çok Büyük" başarı , hehe...
  12. H

Kasım ayı Yarışması 3 Final Çalışması (+ Çok Önemli Bir de Açıklama)

Tekrar herkese merhaba. Bu başlık altında Kasım ayı yarışması için hazırladığım toplam 3 çalışmayı yayınlıyorum, hem inceleyip fikir oluşturması için hem beyin fırtınası için... Muhtemelen yarışmaya Butterfly ile katılacağım ancak farklı fikirlere de açığım... Büyük Boyut...
  13. H

Merhaba, yarışma bitimine 4 gün kaldı, ben de gizlediğim çalışmaları (Sadece BURADA) birer birer yayınlamaya karar verdim. Bu çizimim de Kasım ayı yarışması için hazırlamış olduğum 2. deneme çizimimdi, ifşa ediyorum. Çalışmamızın adı: Nemesis Çalışma, oyun içerisindeki Wirinom'dan yola...
  14. H

Yarışma için 3. Test Çizimim

Merhaba, Kasım ayı yarışması için 3 item tasarlamıştım, ikisi gizliydi, bu ise 3. test çizimimdi. Siz bununla birlikte 2 tanesini görmüş oldunuz, 2. test çizimimi de az sonra yayınlayacağım. Bunu fazla beğenmediğim için yayınlayacağım orada da. Zaten yarışmaya hangi item ile katıldığımı siz...
  15. H

Corelde Çizim denemesi

Gözlem gücünüzü beğendim, sadece detaylandırmada biraz tembellik var. Ancak bana sorarsanız bu karaktere yanlış program ile başlamışsınız. (Her açıdan) Güzel çalışma, programa hakimiyetinizi de çalışmanızdan çıkarabiliyorum ancak bu sektöre soyunacaksanız ne diyordu şair? Bana bir koca lazım, o...
  16. H

Katıldığım İkinci Yarışma için Online Oyun Silah Tasarımı

Teşekkür ederim yorumunuz için, olabilir :)
  17. H

Doğum tarihine göre kişilik özellikleri

Aşkı önemsemek dışındakilern hepsi tutuyo :P
  18. H

Çizim Aşamalarım

Voooov, müthiş olmuş bunlar :) Çok gerçekçiler, ben de merak ettim diğer çizimlerinizi.
Yukarı Alt