Merhaba;
Dilerseniz 1. mesajımda cihaza yazdıklarımı tekrar okuyun.
Neyse, açıkçası fazla söze gerek yok; zira içerisinde birçok şeyin yazılılı olduğu konuya yaklaşımınız zaten daha fazla tartışmanın yersiz olduğunu gösteriyor.
Konuya yaklaşımınız:
"Bu sistemi eleştirmek için ben aynı paraya...
Merhaba Gürhan;
-"Ama bir workstationu toplama sürekli problem çıkartma ihtimali olan bir PC ile karşılaştırmak yanlış."
-"Onun dışında xeon işlemci ona uygun anakart ve hepsinden daha önemlisi ECC bellekleri bu kalitede bu fiyata toplayamazsınız"
Yazdıklarınızı okudum ancak sizinle fikir...
Şayet istediğin tek şey karakterler yaratıp bunları anime etmek ise yolun çok uzun.
İşe öncelikle 1B ile başlamalısın, tabii ki bu işin şakası. Yani ilk önce karakelem tekniklerini öğrenmelisin, sonra karakalemde karakterler nasıl çizilir bunu öğrenmelisin. Sonra bu çizimlerini 2B ile nasıl...
Özelliklerini değerlendirerek bir yorum yapmak gerekirse açıkçası öyle pek de beklenen gibi doğaüstü bir makine değil, bu özellikte birçok makineyi toplayarak da bunun benzerini hatta daha iyisini yapabiliriz.
Eksileri:
-Tasarım olarak "Çöp Kutusu"nu andırıyor, yani çok komik bir görüntüsü...
Bu çizim size aitse elleriniz yabana atılmayacak cinsten ancak öncelikle karar vermeniz gereken bir şey var:
Bu çizimleri 2B mi yoksa 3B mi yapmak istiyorsunuz?
Her ne olursa olsun her ikisini de yapmak bu soruyu sormak kadar basit değil hatta bu iş çok fazla basamak gerektirir.
Çok engel, çok...
Aynı modeli -ki bu model bana aittir- bu defa Maya ile denedim ve daha gerçekçi bir render aldım diyebilirim.
Maya taş kristalleri 3D's Max'ten daha profesyonel bir şekilde ortaya çıkardı sanırım.
Ancak programdan bağımsız bu durum render motorları farkından da kaynaklanıyor olabilir. ( ya da...
Yarın Tatil, uyuma vakti...
Bunlar da kafamda akşam beliren 2 yeni bayan yüzük modeli ve halen bir prensesimiz yok, ne acı...
(Birkaç konudur modellerimi ham halleriyle veriyorum, referans/blueprint olarak kullanmak isteyenler için falan filan.)
İyi seyirler.
Hakan.
Merhaba irem;
-İç sağ kapaktaki görseller üst bandın üzerine gelmese miydi acaba?
-Görselleri kare yerine yuvarlaklar içerisinde denediniz mi?
-Farklı fontlar denediniz mi?
-Son olarak şu isimleri "Alinazik,Hünkarbeğendi" şeklinde düzenlerseniz tamamdır.
Başka bir şey göremedim şimdilik...
Derhal inceliyorum bahsettiğiniz bölümleri.
Ben zaten bu forumun, hep büyük umutlar vaat ettiğini biliyordum, şimdi daha da emin oldum.
Piyasada kar amacı gütmeden grafikerlere yardımcı olabilen bilindik kaç forum var ki?
Ben bir burayı biliyorum...
İyi çaıışmalar yeniden.
Aslında bu kuyumcuların kullandığı bir program var, jewelcad mi nedir, bu tür tasarımları onda yapıyorlar ancak o programı inceledim, her şey hazır, siz sadece hazır parçaları bir araya getirmekten mesulsunuz, e bu kadarını da yapsınlar artık. Zaten ötesi de amaçları dışı olurdu.
İşte biz o...
Microsoft bugün de her zamanki gibi ileri görüşlü davrandı, teknolojinin hızına manuel cihazların fazla tutunamayacağını farketti, işletim sistemlerinin birgün desktopların harddiskinden; hatta laptoplardan silineceğini şimdiden gördü, bizler ise Microsoft'un mobilleşme ve dokunmatik...
Güzel çalışma Şener; ancak şu 1928'i farklı bir alana taşımalısınız, aksi halde çalışmanızda "Hüsrev 1928 Lokantaları" şeklinde algılanmaya sebebiyet verebilirsiniz.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.