Arama sonuçları

1. H

MegaPofuduk Silikonlu TV Koltuğu (Tasarım Ufkumdan Bir Kare) :P

@Şener CANÖZ Teşekkür ederim Canöz, şimdi bakınca benim de oturasım, hatta umarsız uzanasım geldi :) @ZxxxE Teşekkürler sana da garip nickli arkadaşım :) "Berrak" mı, o ne oluyo? :) @Kemal Aksekioğlu Teşekkürler Kemal Bey size de.
  2. H

MegaPofuduk Silikonlu TV Koltuğu (Tasarım Ufkumdan Bir Kare) :P

Ben de taktımmı takıyorum hee... Ama olsun. Tasarımı ve tüm süreçleriyle bana ait bir başka modelim, başka yerde yok... Oturunca içine gömülünebilecek kadar yumuşak da VIP olmayan hala oturamaz... :P Model: Silikon Koltuk Poly: High Malzeme: İpek Renk: Parlak - Mavi Önizleme: Linkler...
  3. H

Pazar Çalışması VIP Suite Hilton 2 (Ready for Push-back) :P

Baht-ı nur arkadaşımızın deyimiyle "Eyvallah" :)
  4. H

Paint Deyip Geçmemek Gerek..

Yanı, hüner programda değil kullanandadır. Adam betonu kazıyarak neler yapmış, değil ki paint.
  5. H

Hangi Programı Kullanmalıyım??

İnşaat Mühendisine katalog yaptırmak.
  6. H

teşekkür ederim Kemal Bey, beceriksizliğimden ötürü tam olmadı ama kardeşinizi idare edersiniz artık.
  7. H

Deneme Çalışmalarım

Ben bilmiyorum o yorumu da sonuç değişmiyor, yazdıklarımı öğrenmelisiniz. Nasıl öğreneceğim? Tabii ki araştırarak. Bizler genelde uzun uzun PDF dökümanları görünce köşe bucak kaçarız ama içinde neler yazıyor bir bilseniz... Araştırın. Önce ışığı öğrenin, ışık olmaz ise perspektif de olmaz...
  8. H

background yapımı

İlginç diyaloglar... Neyse, sorununuzu halletmişsiniz, güle güle olsun.
  9. H

Deneme Çalışmalarım

Güzel güzel, sizde ışık var da. Sadece fırçaları kullanırken perspektifi unutuyorsunuz ya da bilmiyorsunuz, bu sebeple vampir çalışmanızda birçok perspektif hatası var. Bu konuları araştırınız: Perspektif,ışık,gölge zira eksikleriniz tam olarak bunlar.
  10. H

Selam; Bugün de günlerden Pazar. -Eee ne olmuş? -Bilmem! Yeri gelmemişken: Bu aralar bu forum beni çok güldürüyor, yok şöyleymişmiş de yok böyleymişmiş de, çok eğlendim ancak unutmadım ben hiçbir şeyi, yok öyle kül kedisiyken birden "ben zaten sultandım " demek filan, kaldı ki herkes devrinin...
  11. H

Cumartesi Çalışması VIP Hilton Koltuk

Pea'dan aferini de aldıysan tamamdır bu iş. Teşekkür ederim efenim.
  12. H

Böyle oldu mu "Heee abla sensin" diyeceksin. :P
  13. H

Dök İçini Rahatla !

En Güzin Abla kim ise acil gelsin.
  14. H

Zaten "sen oturma" diye VIP değilsin. Tamam hadi tamam, benim beceriksizliğim, yapamamışım,olmamış. (feministin zulmünden koru beni manitu!... )
  15. H

Selam; Bugün Cumartesi, bir şeyler yapmak istedim kendimce. Tasarımı ve tüm süreçleriyle tamamen bana ait bir denemeydi. Bilgisayarımın renderde beklememesi ve kasılmaması için düşük poligon çalışmak zorunda kaldım. Tabi bu da bazı sorunları beraberinde getirdi (noise,poligon hataları vs)...
  16. H

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Hımm, şimdi anladım ancak yine yardımcı olamayacağım çünkü onun torrent dosyası sadece onu yapan kişidedir bizde olma ki, çünkü dosya arızalı olarak konulduğu ilk günden itibaren dosyayı kimse indirememiştir :) Bu konuya link eden yine aynı arkadaşımız, yani ancak onun gelmesi ve linkini...
  17. H

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Merhaba; Ben torrent'ten filan anlamıyorum, hiç ilgim de olmadı, dolayısıyla size bu konuda maalesef yardımcı olamayacağım. Onu torrent dediğiniz şekle getiren de zaten başka bir arkadaşımızmış, konuyu dikkatli incelerseniz :) Biz eğitimi Rapidshare'deki pre hesabımıza yüklemiş oradan...
  18. H

Papatya, Beton Duvarlara Karşı...

Estağfurullah, dert etmeyin, hepimiz bazen yanılırız, yorgunluk,dikkatsizlik vs. : ) Teşekkürler tekrar beğeniniz için.
  19. H

Teşekkürler Şener görüşünüz için, haklısınız, bir şeye çok emek verilirse daha kışkırtıcı sonuçlar çıkar ortaya. Dediğim gibi düşününsene bu sahneyi mesela. Otoyol sıvama küçük papatlayar ve çimlerle bezeli, gerçekten harika ve garip bir görüntü çıkardı ortaya o zaman. Aslında ışık şiddetinde...
  20. H

@Kemal Aksekioğlu Teşekkürler Kemal Bey. @Özgül Teşekkür ederim Özgül, elimden geldiğince.. @ZxxxE Hehe, haklısınız, sizin dediğiniz gibi de olabilir, hatta ben onlarca küçük papatyalar ve otlar yapıp yola mı döşesem de demiştim ancak elimde yoğun bir proje olduğu için buna ayıracak...
Yukarı Alt