Arama sonuçları

1. H

Papatya, Beton Duvarlara Karşı...

Önce basit bir papatya modelledim, sonra şehir görseli buldum ve papatyayı orta yere oturttum, son olarak photoshopta düzenledim,bitti. Kullandıklarım: Sonuç: ( Hani diyorum, çok soğuk. Ne bileyim ben... Direnmeli mi dersin? öylesine işte... ) Final direkt link...
  2. H

Basit 1 Katana Modelim

Her ikinize de teşekkür ederim, pratik yapma amaçlı bir çalışmamdı.
  3. H

Yeni tabletim HA61S ile Paint'te ilk denemem.

Merhaba Fatma, düşünceleriniz için teşekkür ederim. Tabletinizin size tabii ki çok faydası olacak, çalışmalarınızı bekliyoruz zira sizi gelişirken görmek,izlemek istiyoruz buna emin olun.
  4. H

sıfırdan CS5 photoshop dersleri

Çok güzel hareketler bunlar :)
  5. H

Mehmet Bora - Cartoon Tasarımım 3

ehehe, çok şık olmuş :)
  6. H

İnanılmaz Yara Makyajı !!!

Elinize sağlık ancak inanılmaz olan kısmı tam olarak neresi anlamadım.
  7. H

Basit 1 Katana Modelim

Kabza kısmındaki korumanın motifini önce kağıda çizdim sonra programa aktardım ve koca katanayı sırf bu motifi denemek için yaptım, kılıca fazla özenmedim bu yüzden.
  8. H

Sallantı Etiket Tasarımım

ELinize sağlık, ben de Meyra'nın yakaladığı ayrıntıyı farkettim ilk baktığımda, çok hoşuma gitti doğrusu, güzel düşünülmüş. ayrıca; arkadaşımızın yazdığı şu ibare ne demek anlayamadım.
  9. H

Illustrator ile Manga Karakalem Çizim-> Dijital Renklendirmelerim-Yoruichi&Rukia

Aslında her şey orada, elinzin altında. Zamanla programı daha iyi kavrayacak ve istediklerinizi daha başarılı bir şekilde yapabileceksiniz, buna eminim. Çalışmanızda dikkatimi çeken ilk şey pentool hatalarınız oldu. Göz yapımından ziyade öncelikle program içerisindeki araçların en doğru şekilde...
  10. H

Yeni tabletim HA61S ile Paint'te ilk denemem.

Merhaba bdidip. Şimdi yakaladım sizi :) (Bu arada adınızı bağışlarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz) Öncelikle makineniz hayırlı olsun diyerek yazmaya başlıyorum. İlk hatanız: henüz çalışmanızı eklerken kafadan bitirmişsiniz olayı. "Basit bir çalışmam, yorumlarınızı bekliyorum."...
  11. H

Beauty Çalışmam

Merhaba :) Ben şahsen bu fotodan da görebiliyorum zaten hatalarınızı ancak detaylı görmek istiyorsanız http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2013/250/7/5/beauty_by_bedobaho-d6lcio3.jpg linkini takip edebilirsiniz. Sanırım gözünüzden kaçmış.
  12. H

Beauty Çalışmam

Yani, güzel ellerinize sağlık ancak hem ışık farkları var hem dekupe amatörce, bunlar üzerine yoğunlaşırsanız...
  13. H

Taka-Oni & Kage-Oni " Kyouraku Shunsui" Ölümün Sakura Yüzü No:285

Bu defa da Kyourakunun zanpaktousunu yapmaya çalıştım elimden geldiğince. Bu adam taicholar arasında en tembel, en miskin, en çok uyuyan, en alkolik, dövüşten en çok kaçan, kadınlara tek düşkün kaptan karakterindedir. Amma Velakin! Kaptanlar içerisinde en güçlü olanlardandır. Hatta Bankaisini...
  14. H

Ciddi Anlamda İlk Karakalem Çizimler (uzuv denemeleri)

Teşekkür ederim Özgül...
  15. H

İkinci Dans-> HAKUREN! Dedi Rukia Salarken Zampaktou'sunu...

Haklısınız ilk bakınca aynı fikirler uyanıyor insanda ancak sebep içeriği bilememektir. Rukia kendisini iyi ruhları yemek isteyen hollowları yok etmeye adamış bir geçtir. Dolayısıyla kılıcını sadece adalet için kullanıyor. Zanpaktou'sunun ucundaki süs ise Rukia'nın hala ergenlik çağında liseli...
  16. H

İkinci Dans-> HAKUREN! Dedi Rukia Salarken Zampaktou'sunu...

Sözleri: "Tsugi no mai. Hakuren!!" Der Rukia salarken zampaktou'sunu. O an etrafı dalgalı bir kasvet sarar ki yoktur kötü büyüsünden kurtulabilen hiçbir canlı bu tılsımın. Rukia ki en onurlu servetidir soul society'nin. (Sıradaki Dans. Beyaz Nilüfer!!) Kızın Geçmişi: Kuchiki Rukia...
  17. H

Ichogo's Zanpakuto (Deli Oğlanın Bankai'sini Denedik :P )

Ichigo olacaktı başlık ama neyse, ehehe...
  18. H

Ichogo's Zanpakuto (Deli Oğlanın Bankai'sini Denedik :P )

Selam. Başlıkta yazdım aslında , burada ichigonun Bankaisini biraz değiştirerek modellemeye çalıştım ve bitirdim, sizlerle paylaşıyorum. Ichigo Bankaiye ulaştığı zaman kılıcı bu hali alır... (Önce çizgifilmden kılıcın şekline detaylıca baktım sonra programda modellemeye çalıştım. Daha sonra...
Yukarı Alt