Mehmet bey, konuya ilgi gösterilmesinin nedeni eklenen çalışma ile yazılan "Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo" başlığının uyuşmazlığıdır.
Böyle şaşırtıcı bir başlığın sizin gibi işini iyi yapan birinden geldiği için de Doğal olarak arkadaşlarımız şaşkınlıklarını dile getirmişler.
Konu...
Merhaba Abdullah Özer;
Bu sitede Abdullah Batur beyin de dediği gibi bütün üyeler birşeyler paylaşmaktadır. Bunu siteye mal etmeniz bencede çok yanlış.
Sizin yada baskı şefinin baskı öncesi haritayı kontrol etmesi gerektiğini düşünüyorum.
Sitemizde paylaşım yapan yönetim ve üyelerimizin...
Anlatım için teşekkürler Yaşar bey, Görsellerin başkaları tarafından çalınmaması için sitemizin logosunu görsellerde kullanın lütfen.
Elinize sağlık.
+puan verdim.
Karıncalar için teşekkürler Burçin hanım. karınca çizebilecek diğer arkadaşlardan da birer karınca çizimi bekliyoruz.
Çalışmalar sonucu yapılacak oylama ile en çok oyu alan karınca sitemizin yüzü olacak.
HGH YEPYENİ BİR OLUŞUM, PEKİ NEDİR BU HGH?
Yep yeni bir oluşumdan, taptaze bir Merhaba;
eşsiz bir tasarım olan dünyamızda hergeçen gün gelişmekte, Kişi ve yaşam sahalarına göre zevk-uyumluluk-görsel gelişim olarak farklılık göstermekte olan GRAFİK TASARIM olgusuna...
@BURÇİN DAMLA YETEN
evet karınca fikri sizindir bunun aksini iddia etmiyoruz:)
aşağıdaki linki tıklarsanız daha önce maskot ile ilgili konu açtığımızı göreceksiniz.
https://www.grafikerler.org/fikir-meydani/9256-forumun-yeni-yuzu-olabilecek-maskot-tasarlanmasi.html
@Süleyman Köklü...
Çalışmanız için teşekkür ederim Burçin hanım, üstünde biraz daha çalışmanızı rica edeceğim.. Bahtınur hanıma maskot konusunda katılıyorum. Karınca, kessinlikle grafikerler.org maskotu olabilir.
Öncelikle fani kohen arkadaşımıza yaşadığı üzücü durumdan ötürü geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..
Biz grafikerler.org olarak grafikerlerin haklarını koruyacak birliğin kurulması için daha önce de destek verdik. Ekonomik birlik için hgh projesini çok kısa süre sonra hayata geçirerek destek...
Yine Gmb ile ilgili yapılan birkaç yorum.;
https://www.grafikerler.org/grafikerlerin-yasadiklari-sorunlar/6301-grafiker-veya-reklam-ajansi-nicin-emir-3.html#post52069
Grafiker Süleyman Köklü kardeşimiz aynen demiş ki;
"sizin bahsettiğiniz konular tamamen müşteri memnuniyetine...
GRAFİK SANATI NEDİR?
* İlk çağ insanları duvarlara iz bırakmışlar...
* Grafik; kağıda (yüzeye) bırakılan iz ile akıllara iz bırakma mesleğidir.
* Grafik; yazılı-çizili-basılı her şey demektir.
GRAFİKER NEDİR?
* Grafik tasarımcıdır.
* Güzel Sanatlar meslek grubu içinde Müzisyen, Besteci, Yazar...
Grafikerler Meslek Birliği (GMB) Kurulmalı mı ? Grafiker hakları GASP edilmeye devam mı edilmeli?
Herkes grafikerim diyor, bunun bir kuralı, yolu yordamı olmalı mı?
Grafikerlik mesleğinin ilkeleri ve sınırları belirlenmeli mi?
Son günlerde Grafikerlerin bir sahibi olmalı, bir çatı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.