Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

yapmıs oldugum calısmaları buraya nasıll kayıt edebılırım?

upload.... internet ortamına sizin makinenizden birşeyler yollamak dowload... internet ortamından sizin makinenize birşeyler indirmektir. sizin çalışmalarınızı bizim görebilmemiz için resim formatlarından birine en çok kullanılan formatı ile JPG olarak kayıt etmeniz ve bu resmi aşağıda verdiğim...
  2. Fatih Çelikhan

sevgililer günü

o zaman ilham gelmesini bekleyelim :P
  3. Fatih Çelikhan

sevgililer günü

güne özel ilham gelmedi.... bişeyler eksik sanırım ondan. (acaba ne????) sen yaptın mı peki????
  4. Fatih Çelikhan

sevgililer günü

:) eger bir sevgilim olursa şayeeetttt... bu günü hatırlarım herhalde. hatırlattığın için teşekkürler.
  5. Fatih Çelikhan

profesyonel eos2.0 cı

@unixx @kerso hepinize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. tabiki bilgi paylaştıkça çoğalır. sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz. kolay gelsin. @paşa makinenizdu bulunan floppy sürücü bozulmuş olabilir. sürücüyü değiştirmeyi deneyebilirsiniz. kolay gelsin.
  6. Fatih Çelikhan

3 Dilek hakkınız var. Buyrun...

şimdiden kolay gelsin derim. sana bir ip ucu: PS'te resimin rengini değişmek istediğinde (ordaki ten mesela) o ten yani renk değişmek istediğin bölümü çoğalt ve layer modları ile oyna aynı zamanda Hue Saturation (CTRL + U) ile çok ilginç değişimler elde edebilirsin. bi dene...... seveceksin.
  7. Fatih Çelikhan

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Burada uzun yıllar önce vefat eden bir sanayici aile dostumuz vardı (baba arkadaşı) aklıma geşdi birden. o der di ki: Dünyada TÜRKİYE, Türkiye'de GAZİANTEP...... her ne kadar basın tv ve yanlış kişilerin bizi mağara adamı gibi tanıtmasına dayanamasam da kimse burayı görmeden sevemez......
  8. Fatih Çelikhan

3 Dilek hakkınız var. Buyrun...

acele ile yaptığını düşünüyorum. sadece gördüğüm eksikleri dile getireyim; dekupelerinde biraz daha iyi olabilirsin, gölgelerin biraz daha gercekçi olabilir ve zemin rengi ve gradient bence bu işinde olmamalıydı. ama düşünce olarak güzel. benim hoşuma gitti. eline sağlık... kolay gelsin
  9. Fatih Çelikhan

Flower brushes

@accurate aşağıdaki linkteki bilgileri kullanarak, foruma nasıl resim ekleyeceiğinizi öğrenebilirsiniz. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-eklemek-t700.html?p=2728#post2728 kolay gelsin.
  10. Fatih Çelikhan

SeLam

hiç bir zaman Biliyorum demedim. Öğreniyorum dedim. emin ol sen de birşeyler öğreteceksin bizlere... kolay gelsin
  11. Fatih Çelikhan

accurate?

@st_anger_turk yanlış hatırlamıyorsam, nakış programları desenlerini 2 veya 3 dosya şeklinde kayıt ediyor. o yüzden hangi desenin hangi dosyada olduğun tespit etmek zor olabiliyor. sanırım en büyük sıkıntı bunda. ama birde farkıl nakış makinelerinde farklı formatlar kullanılıyor. bu yüzden de...
  12. Fatih Çelikhan

accurate?

eheheheheeee ben süper biriyimi... bunu böylece bilin arkadaşlar. sanırım arkadaşım senin sorunun çözümünü biliyorum. ama bana bu günlük müsaade etmeliris. akşam evdeki çok eski arsivimi karıştırmam gerek. çünkü nakış programları ve formatlarını birbirine çeviren bir program vardı onu bulmam...
  13. Fatih Çelikhan

accurate?

rica ederim. o zaman kulladığınız programda desenleriniz dışa aktarım özelliği (EXPORT) var ise çeşitli formatlarda dönüştürerek deneyebilirsiniz. mesela .eps, .cmx gibi formatlar olabilir.
  14. Fatih Çelikhan

accurate?

peki şunu bir dener misiniz lütfen. nakışınızın olduğu dosyayı veya varsa dosyaları bir sıkıştırma programı ile (mesela winzip veya winrar gibi) bunları arsivleyerek dener misiniz.....
  15. Fatih Çelikhan

accurate?

benim tamamen konum dışı ama internet yolu ile bilgisayar ortamında kayıtlı olan herşeyi transfer edebilirsiniz. göndermek derken dosya transferinden bahsediyorsanız bu mümkün. ama başka bi şey anlatmaya çalışıyorsanız konuyu az daha açarsanız araştırmak isterim.
  16. Fatih Çelikhan

birkaç desen çalışması

Çok teşekkür ederim. Evet empirme basık, baskı dünyasında en zor baskı tekniklerinden birine sahiptir. ayarlarının yapılması tasarımın baskıya uygun yapılması, hele hele baskının yapılması meşakatli bir işlem. bu söktörde çok büyük ilerlemeler kayd edilmiştir. otomatik makinelerden önce bu tür...
  17. Fatih Çelikhan

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

sevgilin varmış gibi düsünerek yola çıkabilirsin. ip ucu kırmızı renkli ağırlıklı çalış....
  18. Fatih Çelikhan

cmyk nedir?

kağıt üzerine basılacak materyaller 4 ana tabakadan oluştuğu için (CMYK) ve RGB kaynağı sadece fotonlarla (elektromanyetik sapmalar) la elde edildiği için (tvlerdeki ve monitörlerimizdeki) takdir edersiniz ki 4. tabakayı elde edemiyorsunuz. film çıkışa yollağımızda bu resimler 4. tabaka olmak...
  19. Fatih Çelikhan

birkaç desen çalışması

amacım soru sormak değil. çünkü benim işim empirme değil. sadece empirme baskı konusunda bilmeyen (ben mesela) arkadaşların fikir sahibi olmasını isterim
  20. Fatih Çelikhan

birkaç desen çalışması

güzel çalışmalar. baya bir emek harcanan çalışmalar. empirme konusunda da bunların nasıl yapıldığı ve teknikleri konusunda da bilgiler verebilirseniz çok güzel paylaşımar olacağına eminim. emeğinize sağlık. arkadaşlarım adına teşekkür ederim.
Yukarı Alt