arkadaşlar burada bir iki satır yazma ihtiyacı görüyorum.
yorum bekleyen calışmalarda yorum sadece iyi olmuş eline sağlık veya benzer kelimelerle sınırlı kalmasın. bence yorum bekleyen kişinin bundan daha çok, sizin görüşlerinize ihtiyacı var.
bence yorumlarınızı yazarken kısaca bir iki...
Sevgili adminim.....
İstanbulda olmadığım için hayatımda ilk kez üzülüyorum. hem de çok üzüldüm. inan bana bu buluşmayı kaçırmayı asla istemezdim.
Güzel düşünülmüş harika bi proje. katılan tüm arkadşlarımı şimdiden sevgiyle ben ordaymışım gibi kucaklamak isterim. insallah 2. toplantıda...
@denniss
sadece mac kullanıyorum deme arkadaşım. mercedes kullanıyorum de bence :D
ordan indirdiğin .eps dosyaları frehandde açamama nedenin frehandin yamalarının yüklü olmaması olabilir. update yaparsan düzelebilir. ama en mantıklı yolu;
Adobe Illustrator ile indirdiğiniz logoyu açın
daha...
@eflatun
3d Studio Max.......
evet geleceğin program mantığı. grafikerlerin kullandığı programlarla karşılaştırma yaparsak aara dağlar kadar fark var....
programın amacı 3 boyutlu projeler üretmek ve bunları modellemek. modellemek demek onu gerçekçi hale dönüştürmek ile eş anlamlı...
uyarıyı dikkate aldığınız teşekkür ederim. yarın işyerinde benim hazırladığım bir iki çalışmayı bulabilirsem sizin için buraya koyacağım tabiki.
yine az önce bahsettiğim yerde değişik afiş ve bilboard çalışmaları örnekleri bulunmaktadır.
bunun dışında nerede takıldığınız ya da neyi...
@exorcims
senın mesajının uzerınde sana ışık tutabilecek bir kaç satır yazı yazdım. istersen onları biş okuma zahmetıne katlan.
ayrıca forumuda ufak bir araştırma yaparsanız Afiş başlığı altında Femme_Fatae arkadaşımızın bu konu ile ilgili çok güzel açıklayıcı bilgileri mevcut.
lütfen...
sayın admin... eline emeğine sağlık. güzel anlatım herzamanki gibi.
devanımı dilerim.
@zumrut
birgün cok uzun bir aralık hemen öğrenmeye başla bence. burası onun için var zaten...
kolay gelsin
afiş yapmakta diğer tasarım işlerinden farklı değildir. yani özel bir tasarım şekli yoktur.
sadece dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var. bunlara kısaca değinmek isterim.
bir afiş ebatları itibariyle diğer tasarımlardan daha farklı amaçlarla kullanılmaktadır. amaç işlenecek konu...
:)
yani web tasarımı programında bu kadar büyük boyutlar çalışmak bu hatayı vermesi gayet doğal.
neden bu kadar büyük bir ebat sormamda sakınca var mıdır?
hoşgeldin aramıza.
öncelikle grafiker olmak hevesiniz çok hoş. güzel bir meslektir grafikerlir. ama şuna inanın ki çok zor ve zaman iteyen bir öğrenme süreci vardır. bu yüzden kendinize hedefler belirlemelisiniz.
örneğin; basılı medyaya yönelik mi, yoksa sanal alemdeki medyaya yönelik mi...
arkadaşlar hangi programda yapıldığını tespit edebildiyseniz, arkadaşımız için elinde olan varsa bu clip artları yüklerse daha cok yardımcı olabiliriz.
herkese teşekkürler. cidden iyi tespit edilmiş. milyonlarca clip ten bulunabildiyse bence bu çok güzel bir yardım olacak.
kolay gelsin
firefox tan anlamıyorum ama. sanırım bu yazdıgın yazıda kullandıgın fonttan kaynaklanan bır problem. bence fireworks u yenıden kurman ve saglıklı calışan fontlarıı tercıh edersen buyuk ıhtımalle sorun cozulecektır. (umarım)
kolay gelsın
motosiklet dedin beni can evimden vurdun. valla arkadasım bir hayabusa üzerinde 300 km ile gitmeyi o kadar çok isterimki hic bi heyecan bunun yerini almaz bence. ama ne yazıktır ki fiziki yetersizliğim hep bana engel olmustur. eğer biraz uygun olsa heralde değil kesin bi hayabusam olurdu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.