Arama sonuçları

1. Fatih Çelikhan

ik logom nasıl olmuş yorum istiyorumm

arkadaşlar burada bir iki satır yazma ihtiyacı görüyorum. yorum bekleyen calışmalarda yorum sadece iyi olmuş eline sağlık veya benzer kelimelerle sınırlı kalmasın. bence yorum bekleyen kişinin bundan daha çok, sizin görüşlerinize ihtiyacı var. bence yorumlarınızı yazarken kısaca bir iki...
  2. Fatih Çelikhan

ilginç reklamlar...

güzel... benim favorim duracell... :)
  3. Fatih Çelikhan

karakalem çalışması**açılış***

exorcims güzel anlatımın için çok teşekkürler. eline yüreğine sağlık. rep'in geldi.....
  4. Fatih Çelikhan

1. Istanbul Buluşması

Sevgili adminim..... İstanbulda olmadığım için hayatımda ilk kez üzülüyorum. hem de çok üzüldüm. inan bana bu buluşmayı kaçırmayı asla istemezdim. Güzel düşünülmüş harika bi proje. katılan tüm arkadşlarımı şimdiden sevgiyle ben ordaymışım gibi kucaklamak isterim. insallah 2. toplantıda...
  5. Fatih Çelikhan

3dmax gerçekten çok zor mu?

@satrol__ o arkadasımızı buraya davet edelım kardeş uyemız olsun hem de bolumde ufak ufak bılgıler versın bıze hepımız faydalanalım
  6. Fatih Çelikhan

Bir çok tanınmış markaların logoları burada...

@Mehmet BOZASLAN her zaman her yerde her modeli ile....... alırım anahtarını:D:D:D:D:D
  7. Fatih Çelikhan

Bir çok tanınmış markaların logoları burada...

@denniss sadece mac kullanıyorum deme arkadaşım. mercedes kullanıyorum de bence :D ordan indirdiğin .eps dosyaları frehandde açamama nedenin frehandin yamalarının yüklü olmaması olabilir. update yaparsan düzelebilir. ama en mantıklı yolu; Adobe Illustrator ile indirdiğiniz logoyu açın daha...
  8. Fatih Çelikhan

3dmax gerçekten çok zor mu?

@eflatun 3d Studio Max....... evet geleceğin program mantığı. grafikerlerin kullandığı programlarla karşılaştırma yaparsak aara dağlar kadar fark var.... programın amacı 3 boyutlu projeler üretmek ve bunları modellemek. modellemek demek onu gerçekçi hale dönüştürmek ile eş anlamlı...
  9. Fatih Çelikhan

afiş hazırlarken yardım...!

seve seve....
  10. Fatih Çelikhan

uyarıyı dikkate aldığınız teşekkür ederim. yarın işyerinde benim hazırladığım bir iki çalışmayı bulabilirsem sizin için buraya koyacağım tabiki. yine az önce bahsettiğim yerde değişik afiş ve bilboard çalışmaları örnekleri bulunmaktadır. bunun dışında nerede takıldığınız ya da neyi...
  11. Fatih Çelikhan

@exorcims senın mesajının uzerınde sana ışık tutabilecek bir kaç satır yazı yazdım. istersen onları biş okuma zahmetıne katlan. ayrıca forumuda ufak bir araştırma yaparsanız Afiş başlığı altında Femme_Fatae arkadaşımızın bu konu ile ilgili çok güzel açıklayıcı bilgileri mevcut. lütfen...
  12. Fatih Çelikhan

Photoshop ile 3 boyutlu resimler yapmak ( resimli anlatım )

sayın admin... eline emeğine sağlık. güzel anlatım herzamanki gibi. devanımı dilerim. @zumrut birgün cok uzun bir aralık hemen öğrenmeye başla bence. burası onun için var zaten... kolay gelsin
  13. Fatih Çelikhan

macromedia fireworksda bir hata ACİLLLL!!!

anladım... ilk mesajımda da belirtmiştim fireworks bilmiyorum. sadece mantık yürüterek yanıt vermeye çalışmıştım. kolay gelsin
  14. Fatih Çelikhan

afiş yapmakta diğer tasarım işlerinden farklı değildir. yani özel bir tasarım şekli yoktur. sadece dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var. bunlara kısaca değinmek isterim. bir afiş ebatları itibariyle diğer tasarımlardan daha farklı amaçlarla kullanılmaktadır. amaç işlenecek konu...
  15. Fatih Çelikhan

:) yani web tasarımı programında bu kadar büyük boyutlar çalışmak bu hatayı vermesi gayet doğal. neden bu kadar büyük bir ebat sormamda sakınca var mıdır?
  16. Fatih Çelikhan

merhaba herkese...

hoşgeldin aramıza. öncelikle grafiker olmak hevesiniz çok hoş. güzel bir meslektir grafikerlir. ama şuna inanın ki çok zor ve zaman iteyen bir öğrenme süreci vardır. bu yüzden kendinize hedefler belirlemelisiniz. örneğin; basılı medyaya yönelik mi, yoksa sanal alemdeki medyaya yönelik mi...
  17. Fatih Çelikhan

Bu resimler hangi programla cizilmis biliyormusunuz

arkadaşlar hangi programda yapıldığını tespit edebildiyseniz, arkadaşımız için elinde olan varsa bu clip artları yüklerse daha cok yardımcı olabiliriz. herkese teşekkürler. cidden iyi tespit edilmiş. milyonlarca clip ten bulunabildiyse bence bu çok güzel bir yardım olacak. kolay gelsin
  18. Fatih Çelikhan

Merhaba ben Ömer

hosgeldin arkadaşım. taze ve deli dolu kanlara ihtiyacımız var.... kolay gelsin
  19. Fatih Çelikhan

firefox tan anlamıyorum ama. sanırım bu yazdıgın yazıda kullandıgın fonttan kaynaklanan bır problem. bence fireworks u yenıden kurman ve saglıklı calışan fontlarıı tercıh edersen buyuk ıhtımalle sorun cozulecektır. (umarım) kolay gelsın
  20. Fatih Çelikhan

selam

motosiklet dedin beni can evimden vurdun. valla arkadasım bir hayabusa üzerinde 300 km ile gitmeyi o kadar çok isterimki hic bi heyecan bunun yerini almaz bence. ama ne yazıktır ki fiziki yetersizliğim hep bana engel olmustur. eğer biraz uygun olsa heralde değil kesin bi hayabusam olurdu...
Yukarı Alt