Arama sonuçları

1. CemilAL

Grafik Tablet ? (Yardım)

Tablet almanızın size bir zararı olacağını sanmıyorum. Sonuçta sadece illustrasyon yapmak için kullanılmıyor, ama verdiğiniz örnek fareyle de yapılır. Pen Tool bu işler için ideal. Ama arkadaşın gönderdiği gibi Dijital Boyama yapmak için grafik tablet çok kullanışlı olur.
  2. CemilAL

ilköğretim yıllık sayfası çalışması

Baskıda da renkler farklı çıkabilir RGB yaptıysan. Baskıdan gelince son halini gönderebilirsen iyi olur aslında. Merak etim, fotoğraf çekip koyarsan çok makbule geçer. :D
  3. CemilAL

Photoshop ta farklı renklerdeki resimleri aynı renge dönüştürmek

İkisini de gri yap, birbirlerinin parlaklıklarına yakın ayarla Brightnes & Contras ile. Sonra renklendir.
  4. CemilAL

Yorumlarınızı alabilir miyim?

Site değil ki o, toplama biraz. Kendim yapmıştım bir tane buna benzeyen ama daha düzgünü varmış ben de biraz değiştirdim o kadar. Photoshop ile toplanmış resimler yani hepsi. :)
  5. CemilAL

Untas insaat - Beyaz inci konutları - Branda Çalışması

Sağ tarafta turuncu yerine başka renk kullanırsanız o taraftaki karışıklık giderilebilir. Evleri çizen güzel render yapmamış sanırım, o yüzden çok keskin hatlar, renkler çok canlı. Daha gerçekçi bir render olsaydı sorun kalmazdı renk açısından. Ayrıca orjinal çözünürlüğü bu değil di mi, 4x3...
  6. CemilAL

Photoshop'ta Yazı ile Şekil Yapma?

Bu çalışmaya Tipografi (Typography) denir ve genelde Akıl kullanarak yapılır. Çünkü bir yazıyı kelebek şekline getirmek istersen bunu program değil sen yaparsın, kafanda bir taslak oluştur, onu çizmeye çalış. Hiç olmadı yaz yazını, sonra "Sağ Tık > Restarize Type", ondan sonra "Ctrl + T, Yazıya...
  7. CemilAL

Photoshop CS6 yenilikleri neler ve nasıl kullanılırlar (resimli anlatım) bölüm 1..

Bence oil painting gibi geliştirilmiş olan özellikleri de anlatmalısın.
  8. CemilAL

Adobe CS6 Serisi yenliklieri

Photoshop CS6 nın Oil Painting özelliğini gerçekten çok hoş yapmışlar. Önceki sürümlerde uygulandığı zaman çok sırıtıyordu, ancak yeni sürümde fırça izleri resimle gerçekten bütünleşik halde. Oil Painting kullanarak resimlerinize bilgisayarda çizilmiş görüntüsü vermeniz çok kolay. Bazı...
  9. CemilAL

Rica ederim, ne demek. Yalnız şimdi sayfa açılırken resimlerin büyük hallerini gördüm, çözünürlük konusunda biraz sıkıntı var sanırım. Basit, tek renk şekiller kullandığın zaman Photoshop ile değil Illustrator ile çiz, malum vektör tabanlı resim olur ve büyüdüğünde çözünürlük bozulmaz. :p
  10. CemilAL

Yorumlarınızı alabilir miyim?

Son zamanlarda fazla boş vaktim olmuştu, bu zaman da yaptığım bazı çalışmalar hakkında yorum almak istedim. Bazıları internetteki derslerden, bazıları kendi fikirlerim. Eğer eleştiri yaparsanız memnun olurum. Eksiklerimi, varsa iyi kötü yanlarını öğrenmek isterim. Bu arada biraz egoistçe bir...
  11. CemilAL

Tabletle ilk çalışmam

Peki teşekkürler, hangi marka-model kullandığınızı sorabilir miyim son olarak?
  12. CemilAL

Tabletle ilk çalışmam

Hayır gerçekten çok titremiş sanırım düz çizgi çizerken bile. Eğer böyle sorunlar oluyorsa hiç almaya kalkışmyım grafik tablet.
  13. CemilAL

Tabletle ilk çalışmam

O "Hasan" yazısının o kadar tırtıklı olmasının sebebi nedir, eliniz mi titredi yoksa tablette sorun mu var? Özelliklerini alabilir miyim tabletin?
  14. CemilAL

Afiş

Kola resmi bulanık, soda resmi net, bu açıdan benze resimler kullan. Hatta biraz hile yapabilirsin, soda şişesinin diğer yanını çok silik bir şekilde koy oraya dursun, ama içinde kola gözüksün. En azından şişe bütünlüğü sağlanır.
  15. Fotoğraf

Fotoğraf

Sualtı
  16. CemilAL

Benim tercihim de 4 ten yana olurdu, çok daha derli toplu duruyor. Madem 1 i seçtiler biraz daha saklamaya değer bir hale getirmelisiniz bence. İnsanlar açıp baktığında gözleri yorulmamalı, biraz düzenli görmeliler bence. Mesela aynı şeklin boyunu değiştirip kullanmışsınız her yerde, bence...
Yukarı Alt