Arama sonuçları

1. CemilAL

Merhaba!

Neredeyse üç yıldır buradayım zaten ama meraktan açıyorum bu konuyu bakayım ne olacak diye. :D
  2. CemilAL

Şu An Kapı Çalsa Kimin Gelmesini İsterdin?

Sucu gelsin, gına geldi beklemekten. Kaç saat oldu! :mad:
  3. CemilAL

Psd Blog Tasarımı // Yiğit Can Şahin

Di mi sen bitirince gel koy ki eleştiri yapmakla uğraşmayalım biz, hatalarını öğrenmeden yapmış ol, yardıma dagerek kalmasın, forumdan da soğu. Bu gidişle tembellikten altımıza bez bağlamak zorunda kalacağız. Neyyse, öncelikle daha şimdiden bu reklam aşkı nedir, destur, önce bi aç blogu. Ayrıca...
  4. CemilAL

Vakit Nakit - Arayüz çalışmam ve küçük bir yardım isteğim > :)

Bu diğerine nazaran daha iyi olmuş. Ama bak resmi koyarken biraz dikkat et, url resme değil direk siteye yönlendiriyor. Sağ tıklayıp resmin adresini kopyalayarak ekle resimleri. Sonra dediğin o kaydırma işlemini niye buradan soruyorsun ki. :D Ama basitçe söylemek gerekirse sayfanın o kısmını div...
  5. CemilAL

Foruma ilk adım

Baktım kimse yorum yapmamış ben yardımcı oluyum bari dedim. Çok sinir bozucu olabiliyor yanıt alamamak, bir daha giresin gelmiyor, bilirim. :D Öncelikle siyah çizgide biraz problem var, fazla blur olmuş gereksiz yere, onun yerine siyah çizginin Blend Mod unu değiştirerek yüzle daha bütünleşik...
  6. CemilAL

Deneme Arayüz Çalışmam, Sizce Nasıl? :)

Yazıların kenarlarında sorun var, muhtemelen strong, soft falan yapmamışsın. Ayrıca Çok boş duruyor, biraz daha göz alıcı yapabilirsin bence. Önce bir sürü örnek incele, sonra onlarda beğendiğin şeyleri birleştir. Sıfırdan yapmak zor olur şimdi başlangıç aşamasındaysan. Hem yaratıcılığında...
  7. CemilAL

Gold 'n Glass [Photoshop Yazı Efekti]

Gold 'n Glass [Photoshop Yazı Efekti] Neredeyse sadece Blending Options kullanarak çok kolay ve kısa bir sürede yapılan hoş bir efekt yapmaya çalışmayı düşünüyorum. :P En azından bana hoş geldi. Eğer bu yazı efektini yapan olursa buraya koysun ki daha farklı fikirler edinebilelim. Yeni...
  8. CemilAL

Photoshop Yazı Efekti Deneme

İnternette gördüğüm bir dersi çevirirken yaptım, biraz değiştirdim ama olsun o kadar. :D Dersi burada bulabilirsiniz. Yadırgamayın, basit beginner seviyesi olabilir ama bu saatte bu kadar oluyor. :D
  9. CemilAL

ilk takvim çalışmam

Amaç hata bulmak olsa gerçekten dolu. Ama git gide iyiye gidiyorsun. Bu yolda gitmeye devam et. :P Üstteki arkadaşın dediklerini dikkate al, ayrıca benim önceki yazdıklarımı tekrar oku, atlamışsın çok yeri. :D
  10. CemilAL

ilk takvim çalışmam

İkinci yaptığın çok daha iyi. Biraz daha ayrıntılı hatalara inebiliriz şimdi. :D Yukarıya adamların resmini koymuşsun güzel olmuş ama fazla sündürdüğün için biraz garip duruyor. Adamlar bordo siyah kahverengi ağırlıklı şeyler giyinmiş dikkat ettiysen, birbirlerine uyuyorlar ama aşağıdaki ayların...
  11. CemilAL

Bir Logonun Evrimi

Önemli olan orada balık ve göz zaten son halinde. :D Anlatmaya çalıştığım böyle bir logonun nasıl, nereden çıkabildiğini göstermek. Önceden "c.AL" olsun diye uğraşıyordum ama daha özgün bir şey oldu sonunda. Önemli olan o bence. :D
  12. CemilAL

Bir Logonun Evrimi

Sıkıldığım zamanlarda kendime paraf ve logo olarak kullanabileceğim bir şekil yapmaya çalışıyordum. Uzun zaman sonra yeterince sade ve yeterince anlamlı bir tane buldum. Nasıl evrim geçirdiğini göstermek istedim, hem logo yapmak isteyen ve yeni başlayanlar için de fikir olur. :D Arada daha bir...
  13. CemilAL

Son günlerde yaptığım çalışmalar :)

Tuğrul da taç güzel ama lens flare gitmemiş oraya, beyaz olanı belki ama bu olmamış sırıtıyor biraz :D Arka fonu gri yapıp sol aşağı doğru gölge yapılırsa daha da hoş olur bence. Ama genel manada güzeller :D
  14. CemilAL

Nursan Kablo Dergi İlanı Denemesi

Bence tipografide kullandğın fontları biraz daha küçültüp daha çok kelime yazabilirsin ayrıca direk silerek ampul şekli vermek yerine kelimeleri kesmeden verirsen daha hoş olabilir. Sonra ampulü de biraz küçültüp yine yazıyla bir kablo çizebilirsin ampule doğru "nursankablonursankab...." gibi...
  15. CemilAL

ilk takvim çalışmam

Oku oku dur. :P Ocak niye eşek kadar da diğerleri küçük acaba. Tamam ocak ayının sayfası olabilir ama sadece yana genişletmeseydin daha iyiydi. :D Ayrıca çok yüzeysel olmuş, kutulara sayı yazıp bitirmişsin. Bence daha iyisini yapabilirsin. Resme gelirsek kenarlara tam yapıştır daha iyi olur bir...
  16. CemilAL

Parlak Animasyon [Photoshop Yazı Efekti]

Evet CS6 kullandım. Ayrıca yazarken olabildiğince ince fontlar kullanırsanız çok daha iyi olur. Benimki pek değildi, kendim incelttim ama tam olmadı işte.
  17. CemilAL

Işık topu denemem

Işık biraz ters olmuş sağ elinde, içi karanlık dışı aydınlık. :P
  18. CemilAL

Aceleyle bir anlatım hazırladım bu akşam ama kötü oldu biraz ve ses yok bu sefer. Hızlı hızlı gösterdim yüzeysel olarak. Animasyonun nasıl yapıldığını anlatmadım, bilmeyen varsa anlatabilirim sonra. Anlayamadığınız yer olursa sorabilirsiniz, sonraki dersleri daha rahat zamanda hazırlayabilirim...
  19. CemilAL

Evde değilim kusura bakmayın, ve tercihlerle falan uğraşırken zaman olmuyordu. En kısa zamanda hazırlıyorum
  20. CemilAL

Freelance Grafiker Çalışma Arkadaşı Arıyoruz

İlanınızla ilgileniyorum. cemilal@mail.com adresim.
Yukarı Alt