Arama sonuçları

1. CemilAL

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

Bunu torrent yapmanız mümkün mü? Çok daha çabuk ve sorunsuz iner. Olmazsa ben yaparım.
  2. CemilAL

Deneme Çalışma..14 yaşındayım

Hazır kullanabilir yeni başlamış sanırım, 14 falan dediğine göre. :) Ama daha uyumlu kullansaydın keşke. :)
  3. CemilAL

Ambigram (Elif)

Kuzenimin doğum günü için yaptım ama biraz karışık oldu süslemeye çalışınca. Nasıl olmuş sizce?
  4. CemilAL

Deneme Çalışma..14 yaşındayım

"Envato" (Graphic River) ya bir göz at bence. :)
  5. CemilAL

İlk illustrator çalışmam.

İlk çalışma için güzel ama arka plan koymamalısınız kötü durmuş. Gölge yapın onun yerine.
  6. CemilAL

Deneme amaçlı ücretsiz logo tasarlayacağım

Yok fareyle çizdim ince, sonra üstünden kalın fırçayla tekrar çizdim :)
  7. CemilAL

@Mert Mutlu Güzel çizemedim ama olsun. Logo yaparken amacımız yaratıcı olmak olmalı. :s8:
  8. CemilAL

Sanat ağırlıklı bir müzenin logosunu yapmanı istemiş. Sabancı müzesine yeni bir logo mesela. Sonra da bana "AL" ile bir logo yap, "cAL" da olabilir. cAL yazarsan c ve AL ayrı renk olsun, gri-kırmızı mesela. Anafikir almak değil, kırmızı renk olan AL.
  9. CemilAL

Bireysel logo çalışmam (Klasik)

Logolarda genelde efekt kullanılmaz, sade düz şekillerdir fark ettiyseniz. Ama logo saymazsak güzeller.
  10. CemilAL

logo çalışmam

Photoshop kullanıyorum ben CS6. Logo için Illustrator kullanabilirsin, vektör çizim yapmış olursun. Çizerken pen tool kullanırsın. Photoshop resim düzenlemek ve yapmak için ideal ancak Illustratör ayrı bir dünya. :D
  11. CemilAL

logo çalışmam

İlginç, ama logo olduğu için top parlamamalı. Glow kaldısanız daha düzgü durabilir. :)
  12. CemilAL

Yorumlarınızı alabilir miyim?

Teşekkürler.
  13. CemilAL

Öğrenci grafikerler aranıyor

İlan geçerli mi hala?
  14. CemilAL

ilköğretim yıllık sayfası çalışması

İnşallah ulaşırsınız. Şimdiden başarılar size. :D
  15. CemilAL

Teşekkürler yorumunuz için.
  16. CemilAL

Deneme Banner çalışmam.

Birazcık fazla sade, daha doğrusu boş, olmamış mı sizce de? :P Ve banner sayılır mı bilemiyorum. Biraz daha kendinizden bir şeyler katmalısınız. Mesela mikrofonu tek renk yapın, yazıyla aynı olsun. Sonra H nin çizgisiyle birleştirin, ki zaten birleşik gibiler. Ama kablo biraz daha kalın ve H nin...
  17. CemilAL

Teşekkürler. Daha ilginç bir fikrim daha vardı ama yarım kaldı o kapak resmi konusunda. :(
  18. CemilAL

ilköğretim yıllık sayfası çalışması

Ben okulda ödev olarak dergi ve divan edebiyatı antolojisi bastım kitap gibi oldu ama heyecan yoktu, tabi yorumları beklerken ayrı. :P Okulun gelmiş geçmiş en iyi ödevleri arasına koydular, öğretmenim hava atıyordu millete benim öğrencim yaptı diye. :D Tabi sonra kötü yapışkan sebebiyle...
  19. CemilAL

Deneme Bir broşür

Biraz daha göz alıcı şekilde yazmalısınız fiyatları ve yazıları. Ve aralarından kamyon geçmesin bence biraz daha yakın olsunlar. :) Kırmızıları çok büyük yap, altındakiler aynı kalsın. Pizzacıların menülerinde görmüşsündür mutlaka. Yiyeceklerin resimlerini ayırma çizgiyle, isimleriyle...
Yukarı Alt