Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Kız Kadın vektörleri

Paylaşımlarınız için teşekürler Mehmet bey + rep
  2. Fatih Coşkun

araba tutkunlarına muhtesem nostalji arabalar

Nostalji falan diyosunuz yaşar bey ama aralara canavarlarıda eklemişsiniz:D Paylaşımlar için teşekürler elinize sağlık
  3. Fatih Coşkun

Muhtelif Clipartlar

Paylaşımlar için Teşekürler Erkin
  4. Fatih Coşkun

Türk Takım Logoları - Pattern - Style - Brush

Teşekürler Abdullah bey
  5. Fatih Coşkun

Kartvizit Yorum Yapın ki Hataları Görelim :)

Mehmet bey Matbaa için basit bir çalışma olmuş daha sade ve daha gösterişili olabilir bunun için kartın heryerini doldurmayın kartta boş yer kalmamış Yazı karkterlerini değiştirmenizi öneririm telefon adres bölümünde telefonu kırmızı ve kalın yapmışsınız bence bütünlüğü bozmayın ve kartı daha...
  6. Fatih Coşkun

CK Logo

Mehmet bey CK logo demişsinzi K tamada ben C yi göremdim görünüş olark çok güzel gözüküyor ama c karmaşık gibi çözemdim ben
  7. Fatih Coşkun

Derman Bal - Çalışmam

ercan bey bencede yazı karkteri ve yeri değişmeli foroğraf değilde klipart bulabilirseniz daha vurgulayıcı olabilir
  8. Fatih Coşkun

Kutlay yıldırım isteği arı klipartalrı

http://rapidshare.com/files/192845483/ari_bee.cdr.html arı klipartları
  9. Fatih Coşkun

Çıldırtan Müşteri

ben böyle müşteriyi anlından öperim:D
  10. Fatih Coşkun

Seçim Afişi (Belediye Başkanı ve Ekibi)

esasında bir vurgulayacılığı var resim olarak ama yazılar kötü tarık pala ve oyun ekibi gibi sloganlar yanlış ve fotoğraflardaki mehmet beyin söylediği yerleri düzeltir ve daha sağlam bir slogan bulursanız daha iyi olabilir parti ismininde bi sakıncası yok anladığım kadarıyla chp arkadaki...
  11. Fatih Coşkun

PlayX

Valla benim çok hoşuma gitti oyun manyağı biri olarak yaşarım valla mehmet bey nezaman piyasaya çıkacak:)
  12. Fatih Coşkun

"Gitar" Dolap, Duvar Çıkartması tasarımı

mehmet bey yanlış anlaşıldım 1 ve 2 yi kıyaslamdaım 1 gitarda gövde eğri çizgilerden oluşmuş ama sapı dümdüz sapında da gövdedeki efekler uygulnsaydı diye söylemştim
  13. Fatih Coşkun

Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo

ben yapamam şahsen:D:D:D
  14. Fatih Coşkun

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

Not; Fatih bey, şimdi bir grafiker kardeşimden telefon geldi, diyor ki; aradığımız kişide Avukatlık eğitimi olması şart değil, hukuk konusunda yetenekli olsun yeter diyor, siz ne dersiniz? Faruk bey ; Çok yetenekli ise Yetenekleri ile Birliği kurdurabilir ama yetenekleri mahkemede pek işe...
  15. Fatih Coşkun

14 Şubat , Sevgililer Günü , Sevgiliye Özel , Kalpler

Teşekürler Abdullah bey vakit baya azaldı yakında gençler başlarlar abi sizde renkli zarf kağıt basabilyonuzmu diye:D Önceden karne zamanı öğrenciler gelirdi abi karne yaptırsak kaça olur diye şimdi internet cafeler çoğalınca oaralarda scanla tarayıp hallediyorlar işlerini keratalar:D
  16. Fatih Coşkun

Dijital Çiçek Oluşturma

Süper ve kolay bi efekt sağolasın erkin çok güzel anlatmışsın
  17. Fatih Coşkun

Düğün Albümü İçin Çerçeveler

teşekürler erkin emine hanım ın dediği gibi tam beleşçi olduk herşeyimiz hazır:)
  18. Fatih Coşkun

Karışık Psd Dosyaları

teşekürler erkin baya geniş ve kullaışlı bir arşive benziyor ellerin dert görmesin
  19. Fatih Coşkun

İşi bilenler, akıllı telefon kullanıyor işe gitmiyor

bir leptop bilgisayar fiyatına telefon ben leptopu tercih ederdim
  20. Fatih Coşkun

Adobe After Effect CS4 Tanıtım Kısayollar Araçlar

Hakan bey emeğinize sağlık ama biraz karışık gibi sanki video anlatımlı dersinizi bekliyoruz görmek ve duymak aynı anda daha etkili oluyor
Yukarı Alt