genelde logo yapmam gerektiğinde esinlenmelere başvururum o iş ile ilgili diğer logolara bakarım beğendiğim bir logoyu müşterimin istediği şekilde düzenlerim renglerini kesişlerini
herşeyini değiştirirm sadece anlatılmak istenen aynı olur ama logolar farklı olur kolaycılağa kaçarım ama...
@Uğur KIRAN
ödül için yarışıldığı doğru sayısalda giden sadece paranız ama burda emeğinizde var ödel kazanamayabilirim ama yaptığım çalışma bana özeldir
ve benim çalışmamdan para kazanacaklarsa benide görmeleri lazım değil mi?
logounun netliği fena değil bunu corel de vektörele çevirebilirsiniz
Bitmaps / Trace Bitmap / Line Art a girin be deneyin olmasa yardımcı olmaya çalışırız
aslı hanım bence logo fikir olarak gayet güzel ama anahtarın sadece çizgisel kullanırsanız ve yazıda efekt yapmadan anahtar dişleri şeklinde keserseniz tabi yazıyı bozmadan güzel bişeyler ortaya çıkacaktır
sadece uygulamayı öğrenin bence çok güzel işler çıkarabilirsiniz
güzel olmuş emine hanım lakin gözüme çarpan bikaç yer var
öncelikle prf dr Haydar Baş ın kafa dekupu çok sırıtıyor ve çaremiz var ın önüne bir "!" koyulabilirdi eğer bu sticer ufak bişeyse prf dr haydar baş yazısı baya ufak kalmış
dilek hanım fotoğraf çok başarılı üzerine yapmış olduğunuz çalışmada fena değil aslında ani haraketlerde yapsanız daha çarpıcı olur mesela resim birden kararsa yazılar gelse sonra eski halini alsa yada bir flash patlaması gibi ama arkadaki fotoğraf 10 numara
Sedat bey 10X20 Garip bi ebat genelde 14x20 yada 17.5x25 gibi ebatlarla çalışıyoruz
El İlanına gelince;
herşey yerli yerinde güzel bi çalışma olmuş ama çocuk resimlerini beğenmedim değiştirmenizi öneririm american cocuklarına benziyorlar resim olmassa klipartda olabilir
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.