Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

BENZER ya da KOPYA TASARIMLAR

genelde logo yapmam gerektiğinde esinlenmelere başvururum o iş ile ilgili diğer logolara bakarım beğendiğim bir logoyu müşterimin istediği şekilde düzenlerim renglerini kesişlerini herşeyini değiştirirm sadece anlatılmak istenen aynı olur ama logolar farklı olur kolaycılağa kaçarım ama...
  2. Fatih Coşkun

Aşkın Gözü Kördür T-Shirt Tasarım Yarışması

@Uğur KIRAN ödül için yarışıldığı doğru sayısalda giden sadece paranız ama burda emeğinizde var ödel kazanamayabilirim ama yaptığım çalışma bana özeldir ve benim çalışmamdan para kazanacaklarsa benide görmeleri lazım değil mi?
  3. Fatih Coşkun

Logo lazım yardımcı olabilirmisiniz ?

logounun netliği fena değil bunu corel de vektörele çevirebilirsiniz Bitmaps / Trace Bitmap / Line Art a girin be deneyin olmasa yardımcı olmaya çalışırız
  4. Fatih Coşkun

Taşıma Araçları Vektörleri

teşekürler Abdullah bey güzel vektörler sayenizde her ay kotayı aşıyorum:D
  5. Fatih Coşkun

Muhtelif Logolar ve Clipartlar

Teşekürler erkin
  6. Fatih Coşkun

lütfen sigara içmeyiniz...

kahretsin bile bile kendimizi öldürüyoz bunları gördüm şimdi canım sigara çekti yak bitane gitsin sigara içen öldüde içmeyen ölmedi mi ?
  7. Fatih Coşkun

merhaba

aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar
  8. Fatih Coşkun

logo çalışması

aslı hanım bence logo fikir olarak gayet güzel ama anahtarın sadece çizgisel kullanırsanız ve yazıda efekt yapmadan anahtar dişleri şeklinde keserseniz tabi yazıyı bozmadan güzel bişeyler ortaya çıkacaktır sadece uygulamayı öğrenin bence çok güzel işler çıkarabilirsiniz
  9. Fatih Coşkun

tüp - su - kömür resimleri orta seviyede :)

bulunması en zor resimlerden bazıları genede ufak ebatlı işlerde bunlar işimiz görür Teşekürler Ömer bey
  10. Fatih Coşkun

sticker çalışması

güzel olmuş emine hanım lakin gözüme çarpan bikaç yer var öncelikle prf dr Haydar Baş ın kafa dekupu çok sırıtıyor ve çaremiz var ın önüne bir "!" koyulabilirdi eğer bu sticer ufak bişeyse prf dr haydar baş yazısı baya ufak kalmış
  11. Fatih Coşkun

Zor Bir Çizim Ve Montaj Çalışmam "Saphire"

bence bütünlüğü yakalmışsınız hakan bey renklerleri çok iyi ayarlamışsınız ellinize sağlık
  12. Fatih Coşkun

Yıldız

teşekürler Hür Onar bence gayet başarılı bir anlatım olmuş anlattığınız yolda çok kullanışlı
  13. Fatih Coşkun

tukenmez kalemle yaptıgım bır calısma umarım begenırsınız

Valla benimde hoşuma gitti Halit bey diğer işlerinizide görmek isteriz
  14. Fatih Coşkun

Tekstil ve Alışveriş Resimleri

bu fotoğraflar aradığınzda bulamıyacağınız fotolar mutlaka arşivde olması lazım Paylaşımınız için teşekürler Mehmet bey
  15. Fatih Coşkun

Yiyecekler Yemekler Meyveler kokteyller ve Fast Food

durmak yok paylaşmaya devam diyorsunuz Mehmet bey elleriniz dert görmesin:D
  16. Fatih Coşkun

Vectör Spor Ekipmanları

Teşekürler Mehmet bey
  17. Fatih Coşkun

banner tasarımım

dilek hanım fotoğraf çok başarılı üzerine yapmış olduğunuz çalışmada fena değil aslında ani haraketlerde yapsanız daha çarpıcı olur mesela resim birden kararsa yazılar gelse sonra eski halini alsa yada bir flash patlaması gibi ama arkadaki fotoğraf 10 numara
  18. Fatih Coşkun

Karışık Dijital Resimler

Teşekürler Mehmet bey :)
  19. Fatih Coşkun

Yetkin Dersanesi STS El İlanı 10x20

Sedat bey 10X20 Garip bi ebat genelde 14x20 yada 17.5x25 gibi ebatlarla çalışıyoruz El İlanına gelince; herşey yerli yerinde güzel bi çalışma olmuş ama çocuk resimlerini beğenmedim değiştirmenizi öneririm american cocuklarına benziyorlar resim olmassa klipartda olabilir
  20. Fatih Coşkun

Google dan büyük yenilik yabancı siteleri türkçeye çeviriyor

teşekürler bahtınur hanım elimizde sözlük baya zor oluyordu:D süper bi yenilik bu
Yukarı Alt