Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Otel logo tasarımı

Teşekkür ederim :)
  2. Yasemin Ertosun

Otel logo tasarımı

Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba :) özlemişim grafikerler.org u Bir yarışma için hazırlamış olduğum logo tasarımları yorumlarınızı bekliyorum... :grafikerler:
  3. Yasemin Ertosun

morven erkek giyim kurumsal

Hasan Güner klasiklerinden.... başka bir söze gerek var mı ? ? ? :)
  4. Yasemin Ertosun

eskiz defterim

Hepsi birbirinden güzel... bayıldım :)
  5. Yasemin Ertosun

eski çalışmalardan bir kaç portre

Tebrik ediyorum gerçekten çok yeteneklisin...
  6. Yasemin Ertosun

Home Harmony Kurumsal kimlik

Teşekkür ederim... yarışma sonuçlandı başarısız oldu tasarımım :(
  7. Yasemin Ertosun

Sade bir çizim

Her geçen çalışmada dahada iyiye gidiyorsun... perspektifi iyi oturtmuşsun
  8. Yasemin Ertosun

karakalem nikon çizimim

Vay canına gerçekten süper olmuş tonlamalara bayıldım :) ama perspektifte sorun var onu belirtmeden geçemeyeceğim :) :) :)
  9. Yasemin Ertosun

Marka logo çalışması denemesi

Font dışında geri kalan her şeyi beğendim... eline sağlık
  10. Yasemin Ertosun

Çizmeye başlamak

Cevap vermek için baya bir geç kaldım :) 'Dünyadaki hiç bir şey değişmez, değişen sizin dünyaya bakış şeklinizdir ve onu nasıl gördüğünüzdür ve işte bu bir sanatçının yaptığı şeydir… başkalarının yeni bir deneyim kazanması için, sanatçı bilinen deneyimleri yorumlar ve sunar' cümlesinde...
  11. Yasemin Ertosun

Teşekkür ederim :)
  12. Yasemin Ertosun

Yine ve yeniden bir yarışmaya katıldım :) sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum...
  13. Yasemin Ertosun

Goya İstanbul’da

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 20 Nisan - 29 Temmuz tarihleri arasında, İspanyol ressam Francisco de Goya’nın gravür ve yağlıboyalarından oluşan “Goya, Zamanının Tanığı” adlı sergiye ev sahipliği yapacak. Küratörlüğünü Marisa Oropesa’nın yaptığı, Türk sanatseverlerle ilk kez buluşacak...
  14. Yasemin Ertosun

kara kalem çalışmalarım

Merhaba İlk söylemek istediğim hiç bir şekilde utanma ne paylaşmak istiyorsan paylaş ya da sor elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız. Yetenek bazı kişiler için doğuştan gelen Allah vergisi bir şeydir ama sıkı çalışarak işin kurallarına uyarak bol bol çizim yaparak sonunda...
  15. Yasemin Ertosun

Tükenmez Kalem

Tebrik ederim çok başarılı... bakarsınız ileride tükenmez kalem bölümü de açarız :)
  16. Yasemin Ertosun

Yeni başlayan bir acemiden

@xdanyalx Merhaba tonlamada sorunlarınız var linkteki derse bir göz atarsanız size yardımcı olacaktır... https://www.grafikerler.org/temel-sanat-egitimi-dersleri/25861-golgelendirme-ve-ton-egzersizleri.html
  17. Yasemin Ertosun

Bunlar fotograf değil....(Hiperrealizm)

Paylaşım için teşekkürler Erkan bey, gerçekten olağanüstü çalışmalar hayran kalmamak elde değil...
  18. Yasemin Ertosun

4 adet karakalem çalışmam

Tebrik ederim oldukça başarılı çalışmalar...
  19. Yasemin Ertosun

karakalem (bu sefer değişik çalıştım)

Gerçekten çok başarılı bir eser tebrik ederim...
  20. Yasemin Ertosun

Yeni başlayan bir acemiden

Öncelikle tebrik ederim emek verilmiş güzel çalışmalar... yalnız kontür çizgilerini çok sert kullanıyorsun, dereceli kalemler kullanmanı öneririm gnel alanlarda 2B işini görür, gölgelendirmeler içinde 6B veya 8B kullanabilirsin. Perspektif de sorun var onunda üzerinde durman lazım... linkteki...
Yukarı Alt