Öncelikle tebrik ederim gerçekten güzel çalışmalar..., tonlamada bir sorununuz yok yalnız oranda sıkıntılar var özelikle üçüncü resimde bu oldukça göze çarpıyor, bu sorunu da hallederseniz ortaya süper işler çıkar...
Harika diyebilecek başka bir kelime bulamadım :) bunu da izledikten sonra kıskanma olayını aştım sadece hayran hayran izliyorum :) Paylaşım için teşekkürler Murat Vardar...
@Hakan Dağdeviren
Çok teşekkür ederim Hakan bey
kendi ismimle alakalı logo çalışması yapmaya çalışırken ortaya bu çıkıverdi :) ve benim ilk tipografi çalışmam oldu.
İleride bende neler yaratacağımı merakla bekliyorum....
Keşke isminizi ve soy isminizi biraz daha az yazsaydınız acayip gözümü aldı... maskot tasarımı sizin ise eğer harika bir çalışma olmuş tebrik ederim...
@Firmalar
Sayın Firmalar
Burada ne tür bir paylaşım gördünüz de bu şekilde bir cevap yazdınız ? Amacınız tam olarak nedir ?
Diğer mesajlarınıza da baktım pek bir anlam veremedim...
@Süleyman Köklü
Öncelikle teşekkür ederim.... Çizmenin büyük olma sebebine gelince;
Firma böcek ilaçlama firması ve bu işlemi yaparlarken genelde tulum, çizme ve eldiven takarlar ve bu çizme gerçekte pantolon paçasının rahatlıkla içeri girebilmesi için üst kısmı büyüktür, ben bunu biraz...
Haklısınız sanırım şimdi siz öyle söyleyince bana da fazla geldi :) ama artık çok geç yarışma için yaptım bunu ve yükledim de artık değiştirmemin bir önemi yok
bakmak isterseniz eğer...
http://www.tasarlatasarlat.com/kategori/maskot-tasarimi/ila%C3%A7lama-firmasi-i%C3%A7in-maskot-504
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.