Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

karakalem çalışmalarım (yorumlarınızı beklerim :)

Öncelikle tebrik ederim gerçekten güzel çalışmalar..., tonlamada bir sorununuz yok yalnız oranda sıkıntılar var özelikle üçüncü resimde bu oldukça göze çarpıyor, bu sorunu da hallederseniz ortaya süper işler çıkar...
  2. Yasemin Ertosun

Otel Resepsiyon, Kat Görevlisi, Oda Servisi, Lobi, Otel Personeli Görselleri HQ

Benim için süper ötesi bir paylaşım oldu... teşekkürler
  3. Yasemin Ertosun

Sihirli Parmaklar / Mutlaka İzleyin !

Harika diyebilecek başka bir kelime bulamadım :) bunu da izledikten sonra kıskanma olayını aştım sadece hayran hayran izliyorum :) Paylaşım için teşekkürler Murat Vardar...
  4. Yasemin Ertosun

Bunun Adı Sizce Ne Olabilir?

Acayip kıskandım yapan kişiyi... paylaşım için teşekkürler Murat bey
  5. Yasemin Ertosun

İlk tipografi çalışmam / Kendi ismim için hazırladım

@Hakan Dağdeviren Çok teşekkür ederim Hakan bey kendi ismimle alakalı logo çalışması yapmaya çalışırken ortaya bu çıkıverdi :) ve benim ilk tipografi çalışmam oldu. İleride bende neler yaratacağımı merakla bekliyorum....
  6. Yasemin Ertosun

Bazı Çalışmalarım...

Keşke isminizi ve soy isminizi biraz daha az yazsaydınız acayip gözümü aldı... maskot tasarımı sizin ise eğer harika bir çalışma olmuş tebrik ederim...
  7. Yasemin Ertosun

Ölmeden önce izlenecek 50 film.

43 tanesini izlemişim... 7 tanesini daha izlersem gözlerim açık gitmeyecek :D paylaşım için teşekkürler
  8. Yasemin Ertosun

Yurdum insanı vol. 1

9. Yasemin Ertosun

Ento ilaç maskot çalışması vol.2

@Yaşar KARADENİZ Çok teşekkürler :)
  10. Yasemin Ertosun

@Murat VARDAR Çok teşekkür ederim Murat bey
  11. Yasemin Ertosun

Bilge adam grafikerlik kursu

@Firmalar Sayın Firmalar Burada ne tür bir paylaşım gördünüz de bu şekilde bir cevap yazdınız ? Amacınız tam olarak nedir ? Diğer mesajlarınıza da baktım pek bir anlam veremedim...
  12. Yasemin Ertosun

@Süleyman Köklü Öncelikle teşekkür ederim.... Çizmenin büyük olma sebebine gelince; Firma böcek ilaçlama firması ve bu işlemi yaparlarken genelde tulum, çizme ve eldiven takarlar ve bu çizme gerçekte pantolon paçasının rahatlıkla içeri girebilmesi için üst kısmı büyüktür, ben bunu biraz...
  13. Yasemin Ertosun

Teşekkür ederim :) çok mutlu oldum şimdi :D
  14. Yasemin Ertosun

Teşekkür ederim :) bakmak istersen eğer http://www.tasarlatasarlat.com/kategori/maskot-tasarimi/ila%C3%A7lama-firmasi-i%C3%A7in-maskot-504
  15. Yasemin Ertosun

Teşekkür ederim Günay :) sağol... çok büyük bir ödül yok ama inada bindirdim işi kesin kazanacağım :D
  16. Yasemin Ertosun

Sanırım bu öncekinden daha iyi oldu :) Buda çalışması...
  17. Yasemin Ertosun

Ento ilaç Maskot çalışması

Teşekkür ederim Yaşar, sağol...
  18. Yasemin Ertosun

Ento ilaç Maskot çalışması

Haklısınız sanırım şimdi siz öyle söyleyince bana da fazla geldi :) ama artık çok geç yarışma için yaptım bunu ve yükledim de artık değiştirmemin bir önemi yok bakmak isterseniz eğer... http://www.tasarlatasarlat.com/kategori/maskot-tasarimi/ila%C3%A7lama-firmasi-i%C3%A7in-maskot-504
Yukarı Alt