Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Sevdiğimiz Sözler

Hayal kurabilirsiniz, onu gerçekleştirebilirsiniz. Herşeyin bir fareyle başladığını asla unutmayın. Walt Disney
  2. Yasemin Ertosun

Homer Simpson Askere giderse...

Hemen bir tshirt üstüne giydir :D harika olmuş eline sağlık
  3. Yasemin Ertosun

Gülümseten resimler... :)

:) :) :)
  4. Yasemin Ertosun

Taylan Ayık yayınlanmış çizimler

Tekrardan tebrik ederim hepsi birbirinden güzel... Madem resim öğretmenisiniz diğer çalışmalarınızı da Temel Sanat Eğitimi - Tablo ve Resim çalışmalarınız bölümünde görmekten mutluluk duyarız... https://www.grafikerler.org/temel-sanat-egitimi/ İyi günler
  5. Yasemin Ertosun

Taylan Ayık yayınlanmış çizimler

Vay canına hepsi harika, tebrik ederim. Bu arada sizin Taylan Özgür Çalışkan'la bir alakanız var mı ?
  6. Yasemin Ertosun

Kurumsal Kartvizit Çalşmam

Size gene nacizane bir fikrimi sunmak istiyorum :) Avatarınızda görünen G ve K harfleri isminizden geliyor anladığım kadarı ile renklerde çok iyi olmuş Erkan beyin daha önceden belirttiği gibi ajansınız için isminizi kullanmanız çok daha estetik olur hem bir logoya da sahipsiniz ve bence çok...
  7. Yasemin Ertosun

Kurumsal Kartvizit Çalşmam

@FURKANs Konu aynı değil birisi logo tasarımı diğeri ise kartvizit çalışması ikisi arasındaki tek fark birinin altında iletişim bilgisi yazması :) Bu arada kartvizit tasarımı demek biraz değil oldukça güç siz ajans açmak isteyen biri olarak daha iyi işler yapmalısınız... ben bir müşteri...
  8. Yasemin Ertosun

Grafikerler.Org Converse Tasarımı

@Günay YUNUS Kesinlikle..., benimde vazgeçilmezimdir kendileri :D bu arada bayıldım tasarıma ellerine sağlık
  9. Yasemin Ertosun

Ebru Çalışmalarım

Ellerine sağlık çok güzeller, bende bir zamanlar uğraşırdım çalışmalarını gördükten sonra yeniden heveslendim :)
  10. Yasemin Ertosun

Grafikerler.org ailesine!..

Hemen indirdim süper bir şeymiş bayıldım :)
  11. Yasemin Ertosun

Grafikerler.org ailesine!..

Tebrik ederim gerçekten çok beğendim, kullandığın programın adını öğrenmemizde bir sakınca var mı ?
  12. Yasemin Ertosun

PDF deki çizimin aynısını Corel DRAW da yapmak

Rica ederim Emir bey önemli değil, herhangi bir sorununuz olduğunda forumumuza yeni konu açarak bizlere danışın ben ve diğer yönetici arkadaşlarım veya konu ile ilgili bilgisi olan diğer üyelerimiz sizlere yardımcı olacaktır... iyi günler...
  13. Yasemin Ertosun

PDF deki çizimin aynısını Corel DRAW da yapmak

Corel X5 formatlı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz... pdf dosyanızı corelin içine sürükleyip çıkan kutuda eğri kısmını tıkladığınızda otomatikman çevirir.. http://hotfile.com/dl/141158263/a4eab0b/uak.cdr.html
  14. Yasemin Ertosun

Kendi kartvizit çalışmalarım

Yorumlamakta geç kaldım :) öncelikle hepsi birbirinden güzel ama ben en çok 1 ve 2 numaralı çalışmalarınızı beğendim...
  15. Yasemin Ertosun

Metallica - Color And Justice For All

Gerçekten başarılı olmuş tebrik ederim :)
  16. Yasemin Ertosun

Mihri Müşfik Hanım İlk Türk Kadın Ressam

Mihri Müşfik Hanım, ‘’’Mihri Rasim’’’, (d. (1886, İstanbul- ö. 1954, New York), Türk ressam Türkiye’de çağdaş resim çalışmalarını ilk başlatan kadın ressamdır. Özellikle portreleriyle tanındı. Tanınmış kişilerin portrelerini yaptı; portresini yaptığı kişiler arasında Mustafa Kemal Atatürk ve...
  17. Yasemin Ertosun

Sanal Müze Açıldı

Dünyanın en zengin mozaik koleksiyonlarından birine sahip Hatay Arkeoloji Müzesi’ndeki mozaikleri, tarihi ve sanat eserlerini, Hatay’a ait diğer kültürel zenginlikleri dünyaya tanıtmak üzere bir sanal müze projesi oluşturuldu. 13 ay önce Antakya’da düzenlenen IBM Çözüm Ortakları Liderler...
  18. Yasemin Ertosun

İlk Türk kadın ressam Mihri Müşfik'in hayatı kitap oldu

İlk Türk kadın ressam Mihri Müşfik'in hayatı, kadın ressam Nilgün Sarp tarafından “Bir Osmanlı Prensesi Ressam Mihri Müşfik” adıyla kitap haline getirildi. stanbul Kadın Ressamlar Derneği Başkanı Sarp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyada ve Türkiye'de resim sanatı tarihini ve bu...
  19. Yasemin Ertosun

Reklam Topluluğu kurumsal kimlik çalışması

Her zamanki muhteşem çalışmalarınızdan, en beğendiğim kartvizit çalışması oldu tebrik ederim...
Yukarı Alt