Tekrardan tebrik ederim hepsi birbirinden güzel... Madem resim öğretmenisiniz diğer çalışmalarınızı da Temel Sanat Eğitimi - Tablo ve Resim çalışmalarınız bölümünde görmekten mutluluk duyarız...
https://www.grafikerler.org/temel-sanat-egitimi/
İyi günler
Size gene nacizane bir fikrimi sunmak istiyorum :)
Avatarınızda görünen G ve K harfleri isminizden geliyor anladığım kadarı ile renklerde çok iyi olmuş Erkan beyin daha önceden belirttiği gibi ajansınız için isminizi kullanmanız çok daha estetik olur hem bir logoya da sahipsiniz ve bence çok...
@FURKANs
Konu aynı değil birisi logo tasarımı diğeri ise kartvizit çalışması ikisi arasındaki tek fark birinin altında iletişim bilgisi yazması :)
Bu arada kartvizit tasarımı demek biraz değil oldukça güç siz ajans açmak isteyen biri olarak daha iyi işler yapmalısınız... ben bir müşteri...
Rica ederim Emir bey önemli değil, herhangi bir sorununuz olduğunda forumumuza yeni konu açarak bizlere danışın ben ve diğer yönetici arkadaşlarım veya konu ile ilgili bilgisi olan diğer üyelerimiz sizlere yardımcı olacaktır...
iyi günler...
Corel X5 formatlı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz... pdf dosyanızı corelin içine sürükleyip çıkan kutuda eğri kısmını tıkladığınızda otomatikman çevirir..
http://hotfile.com/dl/141158263/a4eab0b/uak.cdr.html
Mihri Müşfik Hanım, ‘’’Mihri Rasim’’’, (d. (1886, İstanbul- ö. 1954, New York), Türk ressam
Türkiye’de çağdaş resim çalışmalarını ilk başlatan kadın ressamdır. Özellikle portreleriyle tanındı. Tanınmış kişilerin portrelerini yaptı; portresini yaptığı kişiler arasında Mustafa Kemal Atatürk ve...
Dünyanın en zengin mozaik koleksiyonlarından birine sahip Hatay Arkeoloji Müzesi’ndeki mozaikleri, tarihi ve sanat eserlerini, Hatay’a ait diğer kültürel zenginlikleri dünyaya tanıtmak üzere bir sanal müze projesi oluşturuldu.
13 ay önce Antakya’da düzenlenen IBM Çözüm Ortakları Liderler...
İlk Türk kadın ressam Mihri Müşfik'in hayatı, kadın ressam Nilgün Sarp tarafından “Bir Osmanlı Prensesi Ressam Mihri Müşfik” adıyla kitap haline getirildi.
stanbul Kadın Ressamlar Derneği Başkanı Sarp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyada ve Türkiye'de resim sanatı tarihini ve bu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.