sadece bir keman ve şişe kesinliklre aktarmada başarılı olabilirseniz muhteşem bir kombine olacaktr. Yazı fontunu biraz daha estetik ve net bir renkle tamamlayabilirsiniz.
Kendinizi yorumlayın
Teninize dokunan sanat ... vb sloganlarla bütünleştirmelisiniz.
emeğinize sağlık
Burçin hanım bu çalışmayı evet birkaç değişiklik ile beğendirebilirsiniz. Ama ne kadar etik yapılan olay tartışılır. Biz grafikerler olarak sürekli hakkımızın peşinden koşuyoruz peki ya müşterilerimiz. Bu kullandıgınız alt fon hemen hemen her sitede mevcut olan bir fon. Bu durumda müşteriniz ile...
emeğinize sağlık.
ön kısımda hırsızın ifadesi çok hoşuma gitti sanki elindede baston varmış gibi ayrıca :)
Farklı fonların çok fazla olması algıyı dağıtmış. "seçenekleri" olması gerekmektedir.
Telefon kısımlarındada boşlu yada nokta kullanırsanız daha iyi olur.
Her iki kısımdada adres kullanma...
@Erkin KARATAŞ
Sanırım sizinle iletişim kurmakta zorlanıyorum. Anlatmak istediğim gayet açık ve net.
Yıldızsız otel nedir? Geliri düşük orta halli insanların tercih ettiği otellerdir.
Yıldızlar eklenince ne olur? Hedef kitle yıldız sayısına göre değişir. 4 ve 5 yıldız düzeyine geldimi yada...
buraya ekledikten sonra birçok hata çarptı gözüme :D hemen eleştiriyorum
- Spa yazısının kırmızı olması okunaklığı zorlaştırmış.
- "lezzetler" kelimesini üst kısma almam daha iyi olacak.
- Birde izahı zor olan kesiklikler yakaladım tezat oluşturan renklerin bir araya gelimide var
:D:D ne güzel...
arka ve ön kapaktaki bütünleyici çok hoş. renklerin bütünlüğünüde güzel oluşturmuşsunuz.
Şahsi fikrim arka ve ön kapaktaki yazıların tekrarında bulunmasanız iki taraftada ayrı metinler olsa daha hoş olur. İç sayfalarıda görmek isterim
emeğinize sağlık
@Erkin KARATAŞ
yazının renkler 3 farklı renk değil sabit tek renk! ayrıca bodrium yazısıda bordo değil:S ordan bu şekilde görünüyorsa ilginç.
Sağ kısımda ki logo yeşil uygulanması kötü durmuş evet. Ama dediğim gibi bu sadece daha taslak.Açık konuştuğunuz için teşekkür ederim dediğimi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.