Öncelikle kişisel düşünceniz için teşekkür ediyorum Erkin bey. Bu yazıyı biliyorum...
Hayal kırıklığınıza gelince. Yapılan eleştiriler, bilgiler ve tecrübeler doğrultusundadır. Ancak iş görselliğe dökülünce devreye beğeni de girer... Beğenip beğenmemekte kişiye kalmıştır.
Saygı duymaktan başkada...
@Emine Şahin
Emine hanıma kesinlikle katılıyorum. Ayrıca lütfen yapıcağımız çalışmaların olmazsa olmazlarını tasarım yaparken göz önünde bulunduralım.
Bilal beyin yanılgı hatası yok ise lütfen alıntı yaptığınız meteryalleri belirtiniz ki yorumumuzu ona göre yapalım!
Buram buram gerilim kokan bir çalışma olmamış.
- Takip fontunu biraz daha bold içerikli kullanırsanız kullandığınız efekler daha hoş duracaktır.
- Kullandığınız fotoğrafın yüz ifadeside biraz garip :S
- Yukarıdaki elleri tekrar boyutuna taşımassanız tek birinden yola çık konsept alanını...
Kurumsal bir logoda sunum yaparken muhakkak küçük ebatlardaki kullanım alanlarınıda düşününüz ve sunuma ekleyiniz. Ayrıca en ve boy olarak cm. tutum alanlarınıda ekleyebilirsiniz.
Renkler ve çizgiler, kuvvet öğeleridir, yaratmanın gizi bunların dengesinde yatar ». MATİSSE
Matisse kimi zaman birbirine karşıt etkilerin özümsenmesi, fovizmin aşırılıklarından önce yetkinlikle biçimlenen bir dehanın oluşmasına katkıda bulunmuştur. 1905 yılında Paris'te düzenlenen Sonbahar...
Emeğinize sağlık.
Öncelikle bir bütünlük ne yazıkki yakalama aşamasına gelememişsiniz. Tabiki bunlar zamanla yerine uturacak durumlar. Fotoğraflarınız seçmiş olduğunuzun zeminden çok kopuk kesip konulmuş olduğuda çok belli. Ayrıca dekupe işlemlerinizdede hassas davranmalısınız.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.