Arama sonuçları

1. A

Huge list of 20 Free Photoshop Brushes

Paylaşım için teşekkür ediyorum
  2. A

bodrium otel spa çalışması

Öncelikle kişisel düşünceniz için teşekkür ediyorum Erkin bey. Bu yazıyı biliyorum... Hayal kırıklığınıza gelince. Yapılan eleştiriler, bilgiler ve tecrübeler doğrultusundadır. Ancak iş görselliğe dökülünce devreye beğeni de girer... Beğenip beğenmemekte kişiye kalmıştır. Saygı duymaktan başkada...
  3. A

Logo Nasıl olmuş

İsmail beye katılıyorum.
  4. A

2009 Takvim Çalışmam

@Emine Şahin Emine hanıma kesinlikle katılıyorum. Ayrıca lütfen yapıcağımız çalışmaların olmazsa olmazlarını tasarım yaparken göz önünde bulunduralım. Bilal beyin yanılgı hatası yok ise lütfen alıntı yaptığınız meteryalleri belirtiniz ki yorumumuzu ona göre yapalım!
  5. A

Gerilim filmi afişi-Hayali

Buram buram gerilim kokan bir çalışma olmamış. - Takip fontunu biraz daha bold içerikli kullanırsanız kullandığınız efekler daha hoş duracaktır. - Kullandığınız fotoğrafın yüz ifadeside biraz garip :S - Yukarıdaki elleri tekrar boyutuna taşımassanız tek birinden yola çık konsept alanını...
  6. A

Işıklı kadın

ışık yoğunlukları çok fazla duruyor. Yaygınlık oranıda çok düşük bu yüzden parçalanmalar meydana gelmiş.
  7. A

Logo Sunumu Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum - EGSİAD

Kurumsal bir logoda sunum yaparken muhakkak küçük ebatlardaki kullanım alanlarınıda düşününüz ve sunuma ekleyiniz. Ayrıca en ve boy olarak cm. tutum alanlarınıda ekleyebilirsiniz.
  8. A

Matisse resim çalışmaları

Renkler ve çizgiler, kuvvet öğeleridir, yaratmanın gizi bunların dengesinde yatar ». MATİSSE Matisse kimi zaman birbirine karşıt etkilerin özümsenmesi, fovizmin aşırılıklarından önce yetkinlikle biçimlenen bir dehanın oluşmasına katkıda bulunmuştur. 1905 yılında Paris'te düzenlenen Sonbahar...
  9. A

Menü Çalışması

@yelizz Yeliz hanıma kesinlikle katılıyorum. Emeğinize sağlık.
  10. A

2009 Duvar Takvimi

Emeğinize sağlık sedat bey. Bende mutlu yıllar kısmına takılmıştım ama baskıya girmiş bile. Hayırlısı olsun.
  11. A

Sürücü Kursu İçin 3 Farklı Kartvizit

Emeğinize sağlık 1. çalışma diyorum
  12. A

bodrium otel spa çalışması

Teşekkür ediyorum.
  13. A

Alpay perde broşür

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.
  14. A

Ne tür müzik dinlersiniz?

Arabesk Rap, hiphop hariç hemen hemen hepsini ruh halime göre dinleyebilirim.
  15. A

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun..

Tüm değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.
  16. A

Keçi başlı Kurt

baş kısmında sorun mevcut biraz baş küçük kalmış gibi emeğinize sağlık.
  17. A

işte bayan motorsiklet :D

ilginç ama her bayanın kullanıcağı çizgi değil :)
  18. A

Adını yaz, resmini gör

bayıldım uzaylı yaptı beni adımdan sanırım :D:D:D
  19. A

Yorumlarinizi bekliyorum

Emeğinize sağlık. Öncelikle bir bütünlük ne yazıkki yakalama aşamasına gelememişsiniz. Tabiki bunlar zamanla yerine uturacak durumlar. Fotoğraflarınız seçmiş olduğunuzun zeminden çok kopuk kesip konulmuş olduğuda çok belli. Ayrıca dekupe işlemlerinizdede hassas davranmalısınız.
Yukarı Alt