Arama sonuçları

1. A

deniz özel eğitim broşür çalışması

ön ve arka kapak , iç sayfalar
  2. A

bodrium otel spa çalışması

Bodrium otel spa ağırlıklı bir oteldir. Dergi reklam çalışması olup çalışmanın altındaki beyaz şerit iletişim bilgileri görülmesin diye konulmuştur.
  3. A

bodrium otel dergi reklam çalışması

SPA ağırlıklı hizmet veren bir oteldir. alttaki beyaz şerit iletişim adreslerini kapatmak için kullanılmıştır.
  4. A

İyi akşamlar diliyorum.

Tüm grafikerler.org ailesine iyi akşamlar. Aktif olarak aranıza bugün katıldım. Hepinize keyifli ve yararlı forumlar diliyorum.
  5. A

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

Ambivalenz :)
  6. A

Şeyma Kartvizit Tasarımı

Öncelikle emeğinize sağlık. - Beyaz bıraktıgınız alandaki kalp vektörlerini flu kullanırsanız gözü fazla yormamış olacaksınız. - Metin fontlarındada gerekli ilgiyi vermelisiniz diye düşünüyorum. - Eğitim Bakım vurgusunun Çevre ve Koruma derneğinden üstünlüğü varmıdır onu merak ettim.
  7. A

Full Time ve Freelance iş arıyorum (İzmir)

Uludağ üniversitesi Grafik tasarım bölümü mevzunuyum. Aktif olarak grafikerlik ve metin yazarlığı yapıyorum. Tasarım konusunda gerekli iş tecrübesine sahibim. (Aktif 5 yıl) İlgilenen bireylerin özel mesaj yolu ile bana ulaşmalarını rica ediyorum. İlginiz için teşekkür ediyorum. Not: Freelance...
  8. A

grafik tasarım sergisi afişim

@Burak Hüseyin Sizcesinin nedenlerini yorumlarsanız çalışmayı yapan arkadaşıma fikir beyan etmiş olmazmısınız? Bunun nedenlerini açıklamak zor olmamalı diye düşünüyorum. - Özel harflerin kullanımına dikkat ediniz. - Ortadaki görselinizde çok havada kalmış ve zeminle birlikte patlamış...
  9. A

elalem kafe

siyah beyaz çalışmanızdan yola çıkabilirsiniz. Alem fontunda sıkıntı mevcut. Fikrimce A harfini normal okunma algısıyla kullanıp E harfini yüz selüyeti şeklinde kullanabilirsiniz. Ordan hoşbirşeyler çıkabilir.
  10. A

Logo Denemem ( Bocek Tasarım:) )

2 algı yanılgılığı. Böcek yazcınızdaki ö uygulaması farklı bir yanılgı aşağıya sarkan örümcek farklı bir yanılgı. Peki sizin böceğiniz hangisi? Bu çok önemli bir unsurdur. Yanılgılar akılda kalıcılığı zayıflatır. Bence birinde karar kılın ve onun yolundan gidin.
  11. A

Bi zahmet yorumlayın - eleştirin

Oteller her kesimlerin gidebileceği yerler değildir. Tasarım yaparken biraz geniş düşünmek lazım. Bu firma ilerki günlerde oluşan kurumsal kimliğine yıldız getirmek ister ve hedef kitle statüsü farklılaşır. Kitlede karışık ve algılama güçlüğü çeken meteryallerden uzak durmaya çalışır...
  12. A

süpper kartvizit yorum yapmadan gitmeyeceksin

@Emine Şahin Emine hanım benim düşüncelerimi yeteri kadar ifade etmiş.
  13. A

2 Çalışmada Benden... Pankoop ve Oğuzlar Yem

1. çalışmanızda baştan 3. fotoğrafta oluşan kombineyi bozmuşsunuz. Keşke farklı bir fotoğraf kullansaydınız. 2. çalışmanızda üst taraflaki şekliniz fotoğrafı gölgede bırakmış. Tüm toğunlupu fotoğrafa çekebilirdiniz. Ayrıca yazı bütünlüğünü tekbir satırda toplamanız daha hoş görünmesini...
  14. A

sızce nasıl

Resimi eklememişsiniz ayrıca lütfen türkçemizi düzgün harflerle kullanalım!
  15. A

lale çiçekçilik

estetikten uzak kalmış ne yazıkki. Halbuki lale dendiğinde akla daha estetik figürler gelir. Font konusunda Buse hanıma katılıyorum. ayrıca L harfinin bitişindeki kesikliği kaldırmanız daha uygun. Emeğinize sağlık
  16. A

kendi çalışmalarım-karışık

evet kesinlikle çok çalışmanız konusunda sizinle hemfikirim. hazır ikon ve sabit klavuzlarla bu işi götürebiliyoırsunuz.
Yukarı Alt