Beyaz alan iletişim bilgilerini kapatmak içindir.
Sanırım bunlarıda bilmenizde fayda var bodriumun her alanı (spor,spa,havuz vs.) mitoloji tanrıçalarına uyarlanmıştır. Öalışmayıda bunu göz önünde alarak gerçekleştirdik.
e-maillere eklenmesi için hazırlanan yılbaşı çalışması. Font konusuna değineceksiniz biliyorum inanın benimde içime sinmedi. alternatiflerinizi alabilirim. ayrıca bu bir ön taslaktır.
@Orhan Alma
Olmayan birşeye değinilmez!
bende bunu ifade ettim zaten. yeteri kadar açık olduğunu sanıyorum ki nitekim sizde bilincindesiniz!
Amacımız iş=paylaşım=eleştiri=saygı duymak...
Ben polemiğe girmeyeceğimden eminim çünkü inanın ortada polemiğe değer birşey göremiyorum! ama sizi...
@Orhan Alma
Tabikide anlatım konusunda pek iyi olduğumu sanmıyorum ama elimden geldiği kadar ile ifade etmeliyim.
arkaplan dağılımı dediğimiz olayda noktalar tek biryerden yoğunlaşarak dağılır ve sonunda zerrelere döner. Benimde anlatmak istediğim buydu.
sanırım bu resimlerle ne anlatmak...
1. çalışmadaki fotoğrafınız (diyaliz hastalarını baz alırsak) iç karartıcı. Yolun sonuna gelmiş havası var. Sloganınız okunmakta güçlük çekiyor.
2. konseptin tamamı sektörle çok alakasız
3. Çalışmanız mukayese içerisinde en oluru.
Ben derim ki daha iç açıcı fotoğraflarla bir kompozisyon...
Öncelikle emeğinize sağlık.
Çok önemli bir noktaya değinmek istiyorum. Bu tarz önemli bildirge ve ülke stratejisi kapsamına girebilecek konulu çalışmalarda herşeye çok dikkat etmeliyiz.
1. çalışmada renkler bazı etnik tarafların simgeleri bunlar fark edilmemiş olunabilinir sadece dikkatiniz...
Orhan bey "buram" kelimesinin sözlük anlamını biliyorum. Cümle içi anlam ve anlatım kurallarına geçmek istemiyorum. Söz konusu konumuz bu değil!
Örnek verdiğiniz filmleri de afişlerini biliyorum. İsterseniz sizin için yapmış olduğum yorumu bu afişlerle mükayese bile etmeyelim!
Ayrıca size çok...
2. ve 3. sınıflar artık yavaş yavaş anaokulu ve ilkokul korku endişesinden sıyrılmıştıt. Onların dili ile bu ilanla karşılaşsalar ben bebek miyim tepkisini alır.
Çalışmanın genelinde daha küçük yaştaki çocuklara hazırlanmış durumu var.
Şahsi fikrim alt kısımdaki bayanı keşke hiç koymasaydınız...
Bence gayet hoş tasarımlar
2. Çalışmanızda 3adet fotoğraf karesinin keskinliğini yok edip zemine yedirirseniz ortadaki sertlik gidicektir ve göze daha hoş gelecektir. Ayrıca yazı kısmını 6 satırda değilde daha az satırda toplayıp soldan ve sağdan daha az pay bırakırsanız göze daha tok gelir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.