Kadir bey art director olarak çalışmanız hatasız biri olduğunuz anlamına gelmez!
Ayrıca birtakım lanseleri kabullenmek erdemdir hatırlatmak isterim...!
Sait bey paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım okumak için okuyan bireyler tarafından okunmaz.
maalesef bu spa tasarımı için çalışma ve slogan böle olmak zorunda oldu. 2 ortak diğer sloganlardan bunu diretti diğer ortakta çalışmalardan bunu :)
orta noktayı bu şekilde bulduk. Ortadaki manyıksılığı biz algılayabiliyoruz ne yazıkki :(
@Kadir İnanır
Notuma eklemeyi unutmuşum bu kısımda sizden özür dilerim ortadaki görsel meteryal müzşeriye aittir. Geriye kalan bütün çalışmalar bana mevcuttur.
Size gelince kadir bey uslübünüz bana hiç hoş gelmedi. Eleştirilerinize saygı duyuyorum. teşekkürler
Diğer tasarımlarımla mükayese etmenizi anlıyorum ve bu gayet normal. Şu bir gerçektir ki her kurumsal firma aynı çizgide ilerleyemez. Slogan ve puzzle mantığı firmaya ait ayrı ayrı birkaç uygulama içerisinden bu seçildi. Cümle düşüklüğünü şimdi fark ettim.
Ne yazıkki üzerinde çalışılamayacak...
müşteri konusundaki açıklamamı baz almadınız sanırım :):)
beğenmenize sevindim. Açıkçası 1 kişi dahi olsa yorum almak güzel. Bu kadar az rabet göreceğini sanmıyordum.
Diğer çalışmalarımıda gözden geçirebilirsiniz Serkan bey.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet font konusunda bende çok kararsız kalmıştım :)
fırsat buldukça çalışmalarımı sizinle paylaşmaktan keyif alıcağım.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.