Arama sonuçları

1. A

Herkeze sevgiler ve saygilar

Aramıza hoşgeldiniz Bülent bey. iyi forumlar.
  2. A

Eleştiri Yapacakların Dikkatine...

Kadir bey art director olarak çalışmanız hatasız biri olduğunuz anlamına gelmez! Ayrıca birtakım lanseleri kabullenmek erdemdir hatırlatmak isterim...! Sait bey paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım okumak için okuyan bireyler tarafından okunmaz.
  3. A

Hayal Gücü Sınır Tanımıyor

paylaşım için teşekkürler
  4. A

SDÜ Konferans Afişi Çalışması (yorumlarınız için teşekkürler)

1 çalışmanın görseli ile 2 çalışmaya uyarlarsanız ve 2den yola cıkarsanız bütünlük mükemmel olucak düşüncesindeyim. emeğinize sağlık
  5. A

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

4.den yanayım
  6. A

takvim icin mizanpaj calismasi

@Arzu ULUIRMAK Arzu hanıma katılıyorum. Slogan tartışmaya çok açık duruyor ama sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
  7. A

bodrium otel spa çalışması

maalesef bu spa tasarımı için çalışma ve slogan böle olmak zorunda oldu. 2 ortak diğer sloganlardan bunu diretti diğer ortakta çalışmalardan bunu :) orta noktayı bu şekilde bulduk. Ortadaki manyıksılığı biz algılayabiliyoruz ne yazıkki :(
  8. A

KaraKaLEm TeknikLeri

bu teknikleri herkezin bilmesi gerekli paylaşım için teşekkürler
  9. A

kutlama afısı =)

:) inanın bir an sinirlerime hakim olamadan gülme krizine tutuldum. Aynı saygısızlığı Kadir beyden bende gördüm. Kadir bey şunu unutmayınız. Beğeni göreceli bir kavramdır. Burdaki bulunma amacımızda bilgilerimiz dahilinde paylaşmak, çoğaltmak ve eksiklerimizi ekstra kişilerden görmek. (saygı ve...
  10. A

İlginç Çalışmalar - Eminim Hoşunuza Gidecek

paylaşım için teşekkürler
  11. A

çakır zeytinyağ takvim çalışması

@Kadir İnanır Notuma eklemeyi unutmuşum bu kısımda sizden özür dilerim ortadaki görsel meteryal müzşeriye aittir. Geriye kalan bütün çalışmalar bana mevcuttur. Size gelince kadir bey uslübünüz bana hiç hoş gelmedi. Eleştirilerinize saygı duyuyorum. teşekkürler
  12. A

Alpay perde broşür

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
  13. A

emek ve sanat

Gerçekten çok zahmetli bir iş olsa gerek. El boyama sanatı... Çalışmalar şahsıma ait değildir. Hoşuma gittiği için sizlerle paylaşmak istedim.
  14. A

İlginç tasarım örnekleri

Düşsel güç ve uygulama... Çok hoşuma giden şahsıma ait olmayan birkaç çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.
  15. A

çakır zeytinyağ takvim çalışması

60x40 cm. mat selofonlu duvar takvimi Logo şahsıma aittir.
  16. A

deniz özel eğitim broşür çalışması

Diğer tasarımlarımla mükayese etmenizi anlıyorum ve bu gayet normal. Şu bir gerçektir ki her kurumsal firma aynı çizgide ilerleyemez. Slogan ve puzzle mantığı firmaya ait ayrı ayrı birkaç uygulama içerisinden bu seçildi. Cümle düşüklüğünü şimdi fark ettim. Ne yazıkki üzerinde çalışılamayacak...
  17. A

Alpay perde broşür

müşteri konusundaki açıklamamı baz almadınız sanırım :):) beğenmenize sevindim. Açıkçası 1 kişi dahi olsa yorum almak güzel. Bu kadar az rabet göreceğini sanmıyordum. Diğer çalışmalarımıda gözden geçirebilirsiniz Serkan bey.
  18. A

İyi akşamlar diliyorum.

İyi dileklerimi kabul eden herkeze teşekkürlerimi sunuyorum çok mersi.
  19. A

Alpay perde broşür

İnanılmaz sıkıntılı bir müşteriydi. Çekimlerini de tasarımlarını da yaparken inanın insanın burnundan getirdi :):) ön ve arka kapak iç sayfalar
  20. A

bodrium otel dergi reklam çalışması

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Evet font konusunda bende çok kararsız kalmıştım :) fırsat buldukça çalışmalarımı sizinle paylaşmaktan keyif alıcağım.
Yukarı Alt